Østerbro: 8 uimodståelige restauranter

Leder du efter en lækker restaurant på Østerbro? Vi guider til 8 uimodståelige spisesteder på skønne Østerbro. Læs med her. 

Østerbro har lidt af det hele og er både eksklusiv og afslappet på samme tid – det gælder også bydelens restauranter. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung. God appetit!

1. Famo Metro

Famo Metro byder på autentiske italienske lækkerier og en fin udsigt over Sortedams Sø. Hver dag byder de på en 5 retters menu til 400,-. Menuen består af antipasti, 2 x primo (pasta eller risotto), secondo (servering med kød og årstidens grøntsager) samt afslutningsvis dolce (dagens hjemmelavede italienske dessert).

Hvor: Øster Søgade 114, 2100 København Ø


Book bord på Famo Metro ➤

2. Geranium

Foto: Geranium

En af Østerbros helt store attraktioner på madfronten er den verdensberømte 3. stjernede Michelin restaurant, Geranium. Geranium er i en liga for sig, og på 8. etage i Fælledparken er der lagt op til den helt store gastronomiske oplevelse i verdensklasse. Køkkenet er lyst, let og dynamisk og måltiderne inddrager alle sanser. Desuden er udsigten formidabel.

Hvor: Per Henrik Lings Allé 4, 8, 2100 København Ø


Book bord på Geranium ➤

3. Tony’s

Tony’s er en del af Madklubben-familien og efter flere succesfulde år i Havnegade er der nu åbnet endnu en Tony’s på Østerbro. Som de andre Madklubben-restauranter er Tony’s et ‘value for money’-spisested. Her får du 3. retter for kun 225,-, og du sammensætter selv din menu ud fra favoritterne på kortet, fx vitello tonnato, lasagne og tiramisu.

Hvor: Østerbrogade 79, 2100 København Ø


Book bord på Tony's ➤

4. Souls

Foto: Souls

Skal det være sundt og grønt, er Souls the place to be! Souls er en simpel og tilbagelænet café med fokus på gode råvarer og god smag. De kalder selv maden for ‘worry-free food’, for de sunde lokale råvarer både er gode for din krop og samtidig minimalt belastende for miljøet. Spis med god samvittighed på Souls til både morgenmad, frokost og aften.

Hvor: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø


Book bord på Souls ➤

5. Gourmandiet

Gourmandiet er en slagterforretning med økologisk kvalitetskød, en delikatesseforretning med lækkert charcuteri og sidst men ikke mindst en fremragende bøfrestaurant. Gourmandiet er stedet for dig, der drømmer om en uimodståelig kvalitetsbøf. Der er masser af udskæringer på menuen – både T-bone, Côte de Boeuf, Rib-eye, Entrecôte, Tournedos m.fl.

Hvor: Rosenvængets Allé 7, 2100 København Ø


Book bord på Gourmandiet ➤

6. Metier

Foto: Metier

Metier er en uformel og afslappet bistro, der fokuserer på økologi, gode råvarer, biodynamik og frilandskød. Her serveres velsmagende, rustikke måltider i hyggelige omgivelser til fornuftige priser. Menuen skifter jævnligt alt efter hvilke friske råvarer, de lokale producenter har at byde på.

Hvor: Blegdamsvej 70, 2100 København Ø


Book bord på Metier ➤

7. L’Imperatore

L’Imperatore er en traditionel italiensk restaurant, der drives af italieneren  Armando Di Raffaele og hans hustru Denise Dalsgaard. De serverer ikke pizza, men fokuserer i stedet på andre italienske og især sicilianske specialiteter som fx frisk hjemmelavet fettuccine med vildsvin, alt godt fra havet, røde kæmpe rejer eller hummer.

Hvor: Olufsvej 2, 2100 København Ø


Book bord på L'Imperatore ➤

8. Brasserie Barner

Foto: Brasserie Barner

Brasserie Barner byder på ægte brasserie-stemning med mørke borde, messingpaneler, spejle på væggen og et åbent køkken. Restauranten er nyrenoveret og indretningen inspirerer til hygge og uformelle middage. Menukortet er simpelt og består af forskellige franskinspirerede retter kreeret af årstidens friske råvarer.

Hvor: Århusgade 1, 2100 København Ø


Book bord på Brasserie Barner ➤

Flere restaurant nyheder...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *