Guide: 7 restauranter der giver dig rabat lige nu

Guide: 7 restauranter der giver dig rabat lige nu

På udkig efter en god restaurantoplevelse, der ikke sprænger budgettet? Her får du 7 restauranter, der lige nu giver dig rabat på hele regningen.

Er du i humør til saftige bøffer? Eller måske en fransk bistro-klassiker som moules frites? Så har du lige nu mulighed for at få dig en lækker spiseoplevelse til en ekstra god pris.

Hos DinnerBooking har vi netop lanceret konceptet DinnerSaver, hvor du nemt og simpelt får mellem 5-25 % på hele din regning. Restauranterne bestemmer rabattidspunkterne, og det eneste du skal gøre er at booke bord på de angive tider (følg bare links nedenfor).

Når du har booket bordet, modtager du en rabat-voucher på email, som du bare skal fremvise i restauranten, når du skal betale – that’s it!

 

1. Asador

På Asador venter dig en række spændende argentinske retter. Eksempelvis kan du nyde en stegt provoloneost eller lækre hjemmelavede Empanadas til forret. Til hovedret kan du blandt andet sætte tænderne i Argentinas nationalret Parrillada Argentina, som består af Tenderlion, rib-eye, hjemmelavet chorizo og brisler, og til dessert er der klassikere som både Dulce de Leche og Don Pedro på menuen.

Rabat: Op til 10%

Adresse: Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K


Se rabattider og book ➤

2. L’Altro

På Bib Gourmand restauranten L’Altro har de håndplukket deres leverandører i Italien, så dit måltid altid er lavet at de bedste italienske råvarer på markedet. Deres store fokus på råvarernes høje kvalitet er helt i tråd med italienernes kærlighed til det gode måltid.

Rabat: Op til 10%

Adresse: Torvegade 62, 1400 København K


Se rabbattider og book ➤

3. Be Steak i Illum Rooftop

Grill Steakhouse Be Steak er en bøfdarling oppe i toppen af Illum, hvor du bl.a. finder Tenderloin, Rib Eye Steak, New York Strip og Cuvette på menuen. De gode saftige bøffer serveres naturligvis med sprøde sides og hjemmelavede saucer. Nyd for eksempel en portion sprøde pomfritter on the side med den klassiske bearnaisesauce eller prøv deres rødvinssauce, der eftersigende skulle være så god, at man simpelthen ikke må gå glip af den.

Adresse: Østergade 52, 1100 København K

Rabat: Op til 15%


Se rabbattider og book ➤

4. Bistro Les Halles

På Les Halles serverer de klassiske, franske bistroretter i uformelle omgivelser. Du sammensætter selv din menu fra kortet og får 2 retter for 225,- eller 3 retter for 265,-. Retterne spænder bredt, men én ting er sikkert – Dine smagsløg bliver hevet med på en rejse til Frankrig. Vælg blandt klassikere som gratineret løgsuppe, Chévre Chaud, Moules frites, Confit de canard og Coq au vin.

Rabat: Op til 25%

Adresse: Rømersgade 20 st th, 1362 København K


Se rabattider og book ➤

5. Damindra

På Damindra er der fokus på den traditionelle japanske kogekunst. Inspirationen hentes fra flere forskellige grene af det japanske køkken, og på menukortet finder du alt fra traditionelt sushi til  spændende retter som kushiyaki, der er små træspyd med grillet kød, fisk eller grøntsager eller toban yaki, der er fintskåret lynstegt kød og grønt, der tilberedes på keramikfade og serveres sydende varmt.

Rabat: Op til 15%

Adresse: Holbergsgade 26, 1057 København K


Se rabattider og book ➤

6. Maio i Illum Rooftop

Maio familien er ærkeitalienere, og de åbnede deres første restaurant i Italien i byen Carisio tilbage i 1976. Den er der stadig, og siden da er der kommet endnu flere restauranter til, blandt andet den populære restaurant i hjertet af Milano med direkte udsigt til den berømte Duomo – Og nu også Maio i København.

Rabat: Op til 15%

Adresse: Østergade 52, 1100 København K


Se rabattider og book ➤

7. Meyers Spisehus i Lyngby

På Meyers kan du bl.a. ser frem til friskbagte stenovnspizzaer. Pizzaerne er italiensk og nordisk inspirerede, hvilket betyder, at de italienske traditioner videreføres, mens der samtidig hentes inspiration i de friske danske råvarer. Herudover kan du prøve kræfter med deres spændende a la carte kort med et udvalg af snacks, fisk, kød, grønt, ost og sødt eller du kan gå all in med dagens menu med 10 retter, som er sammensat af køkkenet efter inspiration fra årstiden.

Rabat: Op til 10%

Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby


Se rabattider og book ➤

0 kommentarer + Skriv ny kommentar

Seneste blogartikler