Anerkendt kbenhavner-kok rykker til Vestsjlland

Anerkendt københavner-kok rykker til Vestsjælland

Den anerkendte kok Henrik Jyrk, der for kort tid siden solgte Restaurant Kul i Kødbyen, har nu kastet sin madkærlighed mod Vestsjælland. Nærmere bestemt mod vandkanten af Røsnæs ved Kalundborg, hvor han åbner restaurant ved det nyrenoverede Strandhotel Røsnæs.

Ambitionen er at etablere et af Sjællands bedste spisesteder uden for København” fortæller Henrik Jyrk. ”Vi ønsker at skabe en moderne og folkelige strandhotel-restaurant. Et sted hvor maden, stemningen, beværtningen og indretningen er afslappet, elskelig og lige til”

Menuen vil rumme legende og moderne retter bestående af små klassiske ”Jyrk-kompositioner”, samt flere velkendte og klassiske retter fra det dansk-franske køkken.

Henrik Jyrk udtaler: ”Jeg glæder mig utroligt meget til for alvor at komme i gang med restauranten. Vi har jo tyvstartet lidt, udviklet menuer og finpudset restauranten igennem foråret men fra d. 1/6-17 glæder vi os til officielt at byde gæsterne velkommen!

Eget Landbrug

I forbindelse med overtagelse af restauranten, har ejerkredsen bag Restaurant Naes, herunder Madkastellet, også forpagtet et lille landbrug med 20 tønder land som er nabo til Restaurant Naes. Landbruget har været inaktivt de seneste mange år, men forventes nu at kunne levere sine første produkter i form af grønsager, urter, geder, lam etc. allerede fra foråret 2018.

”Med vores egne marker har vi nu en hel unik mulighed for at skabe nogle helt særlige vilkår for køkkenet. Vi kan, med ro i sindet, garantere de bedste råvarer. Og dem vi ikke selv kan producere, kan vi helt sikkert finde i lokalområdet, hvor det vrimler med vildt dygtige producenter og gastro-håndværkere”, udtaler Henrik Jyrk.


Book bord på Naes ➤

Adresse: Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg

7 kommentarer + Skriv ny kommentar

 • Absolut en fornøjelse at have været “prøvekanin” her i foråret.

  • Er det jeres restaurant der ikke har børnemenu?

   • Hej Susanne – jeg vil anbefale dig at kontakte restauranten og høre ad. Du kan læse mere om restauranten og kontaktinfo her: http://www.restaurant-naes.dk/ Mvh Malene

 • Hvorfor skriver I ikke adressen?

  • Den er tilføjet nu Ann 🙂 Mvh Malene

 • Mon der vil være mad for os der er veganer?

  • Hej Inger – jeg vil anbefale dig at kontakte restauranten direkte og høre om mulighederne – du kan læse mere her: http://www.restaurant-naes.dk/ 🙂 Mvh Malene

Comments are closed.

Seneste blogartikler