thumb image

Kendt restauratør åbner nyt spisested i Vejle

Indehaver af gourmetrestauranten Trattoria Dei Rei, Enzo Garratú, åbner familierestauranten Enzo & C sammen med vennen Casper Kirk Johansen. 

Nu får vejlegensere mulighed for at nyde en bid af italien i hyggelige omgivelser. Ny italiensk familierestaurant åbner torsdag d. 17. maj i 500 kvadratmeter store lokaler ved Exxit 59 i Vejle – placeret i smørhullet mellem The Diner og Lagkagehuset.

Alt er hjemmelavet

Enzo & C, som er navnet på den nye restaurant, er en unik italiensk familierestaurant, hvor der kun benyttes udvalgte råvarer af højeste kvalitet. – de kalder sig selv et uncompromized italian kitchen, og byder på det bedste fra støvlelandets køkkenkunst. Her er pastaen hjemmelavet med den fineste durummel, og i hjertet af restauranten finder du den håndlavede pizzaovn, som hver dag skal bage ægte napolitanske pizzaer til stedets gæster.

Restauranten tilbyder også spændende antipasti, charcuteri og italienske oste. Fælles for dem alle er, at råvarerne er 100% italiensk DOP (Denominazione d’Origine Protetta), som er et EU- beskyttelse- og kvalitetsmærke.

Kendt ansigt bag

Bag restauranten står et allerede kendt ansigt på Vejles madscene. Det er indehaver af gourmetrestauranten i Vejle midtby Trattoria Dei Rei, napolitanske Enzo Garratú, der sammen med vennen Casper Kirk Johansen åbner den nye restaurant, der både har åbent til frokost og aften.

– Jeg vil ikke ændre min måde at være restauratør på og gør, som jeg altid har gjort på Trattoria Dei Re. Det bliver en familierestaurant, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi givet den navnet “Enzo & C – Uncompromized Italien kitchen”, understreger italieneren til Vejle Amts Folkeblad

Hvor: DTC, Torvet 20, 7100 Vejle
Hvornår: 17. maj 2018


Book bord på Enzo & C ➤

 

Flere restaurant nyheder...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *