thumb image

Her er Københavns nye ærkerussiske restaurant

København har fået sin første ærke-russiske restaurant: Se frem til vodkabar, Borsjtj og en indretning, der emmer af tsarernes Rusland. 

I København bugner det med restauranter, der byder på alt fra det italienske og spanske køkken til det thailandske.

Men indtil nu har det russiske køkken været ret fraværende på den danske gastroscene.

Det har en restauratør nu sat sig for at ændre med åbningen af Restaurant Rusland – en af de eneste russiske restauranter i Skandinavien og en af de få i Vesteuropa.

Vodkabar og Borsjtj

Restaurant Rusland er at finde centralt i København og er opdelt i to plan: I kælderplan bydes gæsterne indenfor i Restaurant Ruslands vodkabar. Lokalet er inspireret af det landlige Rusland og dekoreret med traditionelle russiske genstande.

Her er det muligt at smage på foreskellige varianter af russisk vodka, russisk vin og øl. Derudover er det muligt at smage på et lille udvalg af klassiske russiske retter.

Ønsker du en mere dybdegående oplevelse af det russiske køkken, skal du benytte guldtrappen til førstesalen, hvor det er muligt at få serveret den fulde menu.

Her leder de røde vægge, det blå loft, og den klassiske indretning tankerne hen på tsarernes Rusland og Vinterpaladset i Skt. Petersborg.

På menukortet finder du klassiske retter som Borsjtj, pandekager med kaviar og Bøf Stroganof af kalv med russisk creme fraiche. Hovedretterne koster fra 180 kr.

Adresse: Teglgårdsstræde 5, 1165 København K


Book bord på Restaurant Rusland ➤

Flere restaurant nyheder...