STØJ Oyster and Champagne åbner i Borgergade

Ny østers – og champagnebar åbner i hjertet København.

De, der er glade for havets friske herligheder, kan se frem til at København snart bliver en fiskerestaurant rigere. Den 23. februar åbner STØJ Oysters and Champagne i Borgergade og er, som navnet antyder, en østers og champagne restaurant.

Der kommer dagligt til at være et udvalg af 10-12 forskellige arter af østers på spisekortet. Flest franske, men også enkelte danske og en enkelt art fra Nord Amerika.

Men det handler om mere end østers og champagne, der vil også være fokus på caviar og hummer, forklarer køkkenchef og direktør, Jesper Würtz og fortæller, at køkkenet er inspireret af flere egne af jordkloden, men at anretningen er nordisk i sin simpelhed og opbygning.

Varmt, livligt og hyggeligt

”Vi vil være et sted, hvor man hurtigt kan komme forbi og snuppe et glas bobler med en omgang østers, et par forretter eller en hel hummer med fritter og salat, siger Jesper Würtz.

Ideologien er, at man skal føle, at man træder ind i sit eget hjem, og at restauranten skal være et sted, hvor man kan hygge sig med kæresten, familien eller vennerne.

”Vi vil holde en fest. Hver dag. Vi har en drøm om, at det er her, vores gæster har lyst til at blive hængende efter middagen. Så derfor har vi også hyret Damiano Pezzi. Han har netop vundet verdensmesterskabet i long drinks og går meget op i opbygningen af vores cocktailkort. Der skal serveres drinks, der er gået i glemslen, men som stadig smager fantastisk”, afslutter Jesper Würst, der ser frem til at byde sine gæster velkommen.

Restauranten har også et a’la carte køkken. Forretter begynder fra 75,00 kr. og hovedretter fra 195,00 kr. Sortimentet af oste er stort, og her kan man frit vælge imellem for 25,00 kr. pr styk. Desserter begynder fra 75,00 kr.

Hvor: Borgergade 16, 1300 København K
Hvornår: Åbner d. 23. februar 2018


Book bord på STØJ ➤

Flere restaurant nyheder...