Om

Mangler du inspiration til dit næste restaurantbesøg? Så er du kommet til det rette sted.

DinnerBooking.com administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer, og det betyder, at vi har en masse viden om restaurantverdenen. Den viden vil vi gerne dele med dig.

Derfor kan du her på bloggen finde guides til de mest populære restauranter,  møde de interessante personer bag restauranterne, høre hvilke tanker der ligger bag kokkenes kreationer og meget mere. Forhåbentlig kan det give dig inspiration, når du skal booke dit næste bord.

Har du ris/ros eller forslag til, hvad vi skal skrive om, så er du meget velkommen til at sende en mail til mp@dinnerbooking.com

God læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 kommentarer + Skriv ny kommentar

 • Forslag: Næste gang der arrangeres DinnerDays, via dinnerbooking.com, foreslår jeg, at adr. på restauranter indgår i beskrivelser.

  • Hej Niels, Tak for feedback, det er hermed taget til efterretning til næste gang. Håber du ellers havde en god oplevelse med DinnerDays 🙂 Mvh Malene

   • Det er stadig en vildt fed ide (og mærkeligt, at den ikke er der). Nummer til restauranten ville også være fantastisk i tilfælde af uforudsete forsinkelser og lign).

 • jeg kunne godt tænke mig at få forslag til hvor jeg kan gå hen og spise juleaften eller købe take away.. vi er 6 pers. uden børn juleaften og vil hygge i Nordsjælland eller kbh afhængig af hvad tilbuddene er juleaften..

  • Hej Katrine,
   De restauranter som vi har haft i kikkerten har desværre allerede udsolgt juleaften, men Pintxos kunne måske være en mulighed: http://www.pintxostapas.dk/jule-aften0/
   Mvh Malene