Events i Aarhus: Her er fem hyggelige aktiviteter til din weekend

thumb image
Foto: Stephan Mahlke

Weekenden er lige rundt om hjørnet! Her er fem begivenheder i Aarhus, som du kan glæde dig til. Der er noget for enhver smag – om du er til keramikmaling, ølsmagning eller kunst.

Mens juli blev rekordvåd, krydser vi fingre for, at august bliver mere solrig.

Hvis du gerne vil være sikret tørvejr, så har vi planlagt den perfekte weekend i Aarhus med både afslapning, krea-leg og hygge. Kom ud og få én på opleveren med disse begivenheder.

Væk din indre kunster hos Creative Space

Kast dig over kreative projekter hos Creative Space. Her kan du kombinere fordybelse og nærvær med dem, du holder af.  

Går du og mangler en ny tekop, en saltkrukke, en bolsjestribet cylindervase eller en gave til din mor, så er Creative Space stedet. Valget er dit, og mulighederne er mange.

Vælg mellem 300 forskellige stykker keramik og 90 farver at male og dekorere med. Når du har sat prikken over i’et på din keramik, overlader du dit kunstværk til personalet. Efterfølgende vil det blive brændt og glaseret, og en uge efter dit besøg, er din keramik klar til afhentning.  

Mens der males og dekoreres, er der mulighed for at bestille kolde og varme drikke fra den tilhørende café.

Pris: Fra 159 kr.
Adresse: Studsgade 7, 8000 Aarhus

Smag på øl hos Malt Øl & Lounge

En kold en øl på varm sommerdag. Ligeså godt som det lyder, ligeså langt væk føles dette scenarie lige for tiden. De kolde øl må du dog ikke snyde dig selv for!

Er du øl-tørstig, er vi med dig hele vejen, og kan anbefale dig at lægge vejen forbi Malt Øl & Lounge. De har 15 ølhaner og som minimum altid 10 specialøl på køl. Og så brygger de endda også deres eget øl.

Køkkencheferne Morten og Andreas tryller i køkkenet, mens Jessica, som er restaurantchef og uddannet ølsommelier, nøje udvælger de øl, der serveres på restauranten.

Du kan fx slå til tirsdag til torsdag og få serveret hele 7 retter inklusiv ølmenu for kun 490 kr.

Pris:
Tirsdag – torsdag: 7 retter m. ølmenu for 490 kr.
Fredag-søndag: 8 retter m. ølmenu for 725 kr. // 12 retter. ølmenu for 890 kr.
Adresse: Bryggerboligen, Ceresbyen 62, 8000 Aarhus


Bonusinfo

Sæt kryds i kalderen fredag den 18. august kl. 16:30, når Malt afholder ølsmagning med bryggerichef & brygmester hos Nørrebros Bryghus, Michael Rahbek. Skyd første weekend efter sommerferien i gang med at udvide dine smag for kvalitetsøl.

Pris: 300 kr. pr. person (ekskl. billetgebyr)

Sommerens store spørgsmål: Oppenheimer eller Barbie?

Hvad har sjove, charmerende Barbie tilfælles med den intelligente fysiker Oppenheimer? De er begge blandt sommerens helt store samtaleemner. Og så har de begge en god historie at fortælle.

Følg med Barbie på eventyr, mens hun udvikler sig, og lærer fra sig af livets vigtigste lektioner. Eller følg Oppenheimer, atombombes fader, når han bygger det velkendte masseødelæggelsesvåben, og må forholde sig til de moralske dilemmaer, der medfølger.

Udstyr dig med popcorn, sodavand, en god følgesvend eller to, og læn dig tilbage i biografens hyggelige mørke. Gennemfør en Barbieheimer hos Nordisk Film Biografer, som viser begge film flere gange om dagen.

Pris: Fra 120 kr. pr. billet
Adresse: Sankt Knuds Torv 15, 8000 Aarhus

Langhoff & Juul: Glem alt om trist vejr og kedelig morgenmad

Havregryn og sløj instant kaffe går bestemt ikke hånd i hånd med en optursmorgen i weekenden, og hjælper heller ikke på det trætte sommervejr. Det gør brunch til gengæld! Den herlige kombination af favoritterne fra morgen- og frokostbordet er ren balsam for sjælen.

Gå til bords hos Langhoff & Juul med cremet røræg, sprød rosmarin bacon, frugtyoghurt, gammelknas, luftigt surdejsbrød og meget mere på tallerkenen.

Brunchen serveres alle dage fra kl. 10-14, og er inkl. en valgfri varm drik og en valgfri alkoholfri drik fra Naturfrisk.

Pris: 245 kr. pr. person
Adresse: Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C

ARoS

ARoS kunstmuseum er en dansk darling, og den ikoniske regnbue med panoramaudsigt over smilets by, er umuligt gået din næse forbi. Museet huserer en bred vifte af danske og internationale kunstværker, som kommer i stort set alle former og farver. Her kan man sagtens bruge en regnvejrsformiddag, eftermiddag eller hel dag.

Akuelt på ARoS er lige nu bl.a. den franske kunstner Annette Messagers udstilling Désirs désordonnés / Disordered Desires. Her får vi et kig ind i hendes surrealistiske og æstetiske univers.

Den faste udstilling Far From Home II filosoferer over det store spørgsmål: Hvor er hjemme? Og er bestemt også et besøg værd.

Pris
Voksen: 175 kr.
Unge under 31 år: 145 kr.
Studerende: 145 kr.
Grupper – minimum 20 pers: 155 kr.
Børn under 18 år: Gratis
Adresse: Aros Alle 2, 8000 Aarhus

You may also like...