Ugens craving: Her får du smagfulde hummus! - DinnerBooking Blog
thumb image

Ugens craving: Her får du smagfulde hummus!

Det vokser med mellemøstlige steder, hvor du kan mæske dig i kikærtepuré med masser af hvidløg, citron og olivenolie. Vi har samlet 4 steder, hvor du ikke kan gå galt i byen, når du har hummus-craving!

Måske kender du det der… Man har lyst til hummus, og det burde ikke være svært at lave, så længe du har husket at lægge kikærterne i blød aftenen forinden. Masser af hvidløg, olie, lidt vand og citron er et must, men hvorfor smager det så bare ikke helt rigtigt? Spring køkkenarbejdet over, spring på cyklen og smut forbi Mahalle, Deligreco, Dada eller Restaurant Mangal.

Hver uge kommer Dinnerbooking med redaktionens ugentlige cravings og i denne omgang falder den hummus!

Mahalle

Maden fra det libanesiske køkken Mahalle smager både vanvittigt godt – og så ser det også vanvittigt godt ud. Både i virkeligheden og gennem Instagram-linsen. Mahalle åbnede første gang på Birkegade og har nu udvidet med to ekstra restauranter på Nansensgade og Nørrebrogade. Hos den hyggelige libaneser serverer de en pragtfuld, cremet og smagfuld hummus. Du kan få den serveret som dyppelse til dit fladbrød – eller du kan smage (Dinnerbookings absolutte favorit) den libanesiske halloumisalat, hvor arabiske fladbrød er smurt med et tykt lag hummus og toppet med halloumi og avokado. Mums!

Hvor: Birkegade 6 i København N, Nørrebrogade 51 i København N & Nansensgade 66 i København K.


Book bord på Mahalle Birkegade ➤

Dada

Smagen fra Mellemøsten behøver du ikke rejse langt for. For på Krystalgade 24 finder du Dada. Sprøde falafer, baba ganoush, flammegrillet kød og farverige salat – og så selvfølgelig hummus! Du kan vælge den spicy hummus eller den mindre krydrede udgave. Hos Dada vælger du mellem 4-6 retter per person eller den større menu (serveret DADA style).

Hvor: Krystalgade 24, 1172 København K


Book bord på DADA ➤

Deligreco

“Sharing is caring!” står der på menukortet hos Deligreco. Og det er præcis hvad man gør på den græske restaurant. Hos Deligreco er det meningen, at retterne skal spises sammen med venner eller familie og deles ved bordet, som f.eks. den hjemmelavede hummus med honning, chili, sesam og pita chips. Derudover er der masser af andre lækre snacks at vælge imellem. Du kan vælge mellem 4, 6 eller 8 retter og så er det bare at finde din favorit.

Hvor: Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg


Book bord på Deligreco ➤

Restaurant Mangal

I Kødbyen på Vesterbro i København finder du den tyrkiske restaurant Mangal. Her finder du på spisekortet de gamle og klassiske tyrkiske retter kombineret med det rå, moderne skandinaviske. Hos restaurant Mangal finder du Sucuklu Hummus, som er hummus med ristede sucuk pølser til 59,-.

Hvor: Flæsketorvet 50-52, 1711 København V


Book bord på Restaurant Mangal ➤

Flere restaurant nyheder...