Amazing Amager: 10 spisesteder du skal opleve - DinnerBooking Blog
thumb image

Amazing Amager: 10 spisesteder du skal opleve

På Amager vrimler det efterhånden med spændende spisesteder og restauranter – her får du overblikket over, hvor du skal tage hen for at spise godt på øen.

Amager har ikke altid haft det bedste ry, når det gælder de gode spisesteder. Men det ser ud til, at der nu er kommet nye boller på suppen: I den seneste tid er flere lækre spisesteder kommet til, og det betyder, at du som ama’rkaner ikke skal bevæge dig langt for en god madoplevelse.

Her får du overblikket over, hvilke steder du skal sætte retning mod:

1. Toto Vin- & Spisebar

Toto slog dørene op i feburar og er siden da blevet et populært go-to-place, hvis man er til mad og vin i uformelle rammer. Her finder du et lokalt sted, hvor du kan kigge forbi til en enkelt hverdags-ret eller gå all in med vin i stride strømme. På menuen finder du ærlig og enkel middelhavsmad, som kan bestilles som små og større retter – afhængig af dit sult-niveau.

Adresse:  Amagerbrogade 145, 2300 København S


Book bord på Toto ➤

2. Jurfood

Foto: Jurfood

Jurfood er en lille hyggelig restaurant, med en ideél beliggenhed på Øresundsvej tæt på Amager Strand. Jurfood serverer brunch og frokost syv dage om ugen, hvor du har mulighed for selv at sammensætte alle dine livretter fra de mange muligheder i menukortet. Om aftenen forvandler stedet sig til en tapas og vinbar, hvor du kan få smagsfulde tapasoplevelser og fantastiske vine fra hele verdenen.

Adresse: Øresundsvej 150D, 2300 København S


Book bord på Il Buco ➤

3. Il Buco

Il Buco er at finde på Islands Brygge og har rødderne dybt plantet i det italienske, både når det gælder mad, vin, bobler og stemning. Maden er altid lavet fra bunden og primært af økologiske og lokale råvarer. Det er italiensk, smagfuldt og svært hyggeligt, og så er prisen oven i købet i den yderst fornuftige ende.

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København S


Book bord på Il Buco ➤

4. Mad & Kaffe

Foto: Mad & Kaffe

Mad & Kaffe har længe været placeret på Vesterbro, hvor det har været en yderst populært brunch-favorit. Spisestedet har sidenhen også slået sine folder på Amager, så du som ama’rkaner ikke skal bevæge dig langt for at smage de eftertragtede brunch-retter og deres højtbelagte smørrebrød.

Adresse: Tyrolsgade 6, 2300 København S


Book bord på Mad & Kaffe ➤

5. Sticks’n’Sushi i Krudthuset

Du kender sandsynligvis Sticks’n’Sushi allerede, der over hele København byder på lækre og spændende sushi-retter. Restauranten i Krudthuset kom til verden i 2016, og byder på innovativ sushi i hyggelige rammer.

Adresse: Amager Strandvej 110, 2300 København S


Book bord på Sticks'n'sushi Krudthuset ➤

6. Aristo

Aristo Cafe & Restaurant er beliggende på Islands Brygge med udsigt til solnedgange over Københavns Havn. Her serveres nordisk kvalitetsmad tilberedt af sæsonens bedste råvarer. På varme dage kan du sidde udendørs på Aristos store terrasse og nyde udsigten over den livlige havn og Københavns smukke solnedgang, og med vandhunde, hundeluftere og havneliv er der året rundt en livlig atmosfære omkring Restaurant Aristo.

Adresse: Islands Brygge 4, 2300 København S


Book bord på Aristo ➤

7. Rambla

Foto: Rambla

Drøm dig en tur til Spanien med et visit på Rambla i Ørestaden: Stedet er inspireret af det moderne Barcola, og du kan se frem til en række lette og spændende tapasretter, som du kan variere efter din sult. Du kan også vælge at gå all in med en 12-retters tastingmenu, som kan deles ved bordet.

Adresse: Arne Jacobsens Allé 9, 2300 København S


Book bord på Rambla ➤

8. Cock’s & Cows

Siden 2018 har populære Cock’s & Cows været at finde på Amager. Her har de åbnet stor restaurant i to afdelinger med åbent køkken, cocktailbar, hyggestue og et selskabslokale.

Adresse: Amagerbrogade 37, 2300 København S


Book bord på Cock's & Cows ➤

9. Jagger

På Jagger finder du saftige og fedtede burgere og fritter i ægte fastfood-stil – og så er prisen tilmed god.  Du kan eksempelvis hapse en cheeseburger for en halvtredser. Manden bag stedet er Rasmus Oubæk, der nok bedst er kendt som bearnaisekongen og for restauranterne Pluto og Gorilla. Jagger startede på Istedgade, men har nu også åbnet et spisested på Amager.

Adresse: Amagerbrogade 128, 2300 København S

10. Restaurant 8Tallet

Foto: 8Tallet

8Tallet ligger på kanten af Kalvebod Fælled i BIGs prisbelønnede byggeri, og så har de måske byens bedste udsigt. Kig forbi til verdensarkitektur, natur, himmel og horisont på en café, der serverer brunch, lækkert smørrebrød, en solid burger og 3-retters middag om aftenen. Bag 8Tallet står Timo Hoffman, der siden 2004 har åbent en lang række succesfulde cafeer og restauranter – heriblandt Bodil på Vesterbro.

Adresse: Richard Mortensens Vej 81 A, 2300 København S


Book bord på 8Tallet ➤

Flere restaurant nyheder...