Bornholm til sommer: Her skal du spise - DinnerBooking Blog
thumb image

Bornholm til sommer: Her skal du spise

Bornholm er, som vi alle ved, den dejligste ferieø. Der er både skov, klippekyster, sandstrande og solskin – Og så er der naturligvis en masse gode spisesteder! Her får du 6 bud på, hvor du skal spise på Bornholm til sommer.

Skal du en tur forbi solskinsøen til sommer? Bornholm er især kendt for sin smukke natur og sine mange solskinstimer, men øen bør også hædres for sin gastronomi i særklasse. Det blev den da også for nyligt af selveste New York Times, der kaldte øen for et “Foodie Must-visit”.

Vi giver dig her 6 idéer til, hvor du kan spise på Bornholm, hvis du vil have en ferie fri for turistfælder og fyldt med gode smagsoplevelser. Læs med her:

Restaurant Nordlandet

Her kan du nyde velsmagende mad, der er inspireret af Bornholm og det nordiske køkken, mens du nyder den smukke udsigt over de rå bornholmske klipper og Østersøen. Restaurant Nordland er åbnet af det succesfulde hold bag Kadeau, og holder til i de lokaler på Hotel Nordlandet, hvor deres københavnerrestaurant PONY ellers har haft sommerresidens de sidste par år.

Hvor: Strandvejen 68, 3770 Allinge


Book bord på Nordlandet ➤

Foto: Nordlandet

Hummerhytten

Hummerhytten er en hyggelig sommerrestaurant i fiskerlejet Listed, hvor der er masser af god hvidvin på køl og en skøn udsigt til havn, hav og solnedgang. Som navnet antyder, kan du naturligvis spise dig glad og mæt i lækker hummer, men du kan også glæde ganen med andre sprøde sommerretter fra deres havegrill.

Hvor: Strandstien 10, 3740 Svaneke


Book bord på Hummerhytten ➤

Foto: Hummerhytten

Kadeau

Hvis du vil have en sublim madoplevelse på Bornholm, så skal du uden tvivl lægge vejen forbi øens Michelin-restaurant, Kadeau. Her kan du se frem til bornholmsk-nordisk gourmetmad serveret i uhøjtidelige omgivelser. Deres flotte lille restaurant er placeret på sydkystens yderste klitter og har en skøn udsigt over stranden, havet og himlen.
Hvor: Baunevej 18, 3720 Aakirkeby


Book bord på Kadeau ➤

Foto: Kadeau

Æblehaven

Æblehaven er en lille og hyggelig restaurant, der ligger i Snogebæk på Bornholm. Her serverer ægteparret Sopha og Henrik det bedste fra vesten kombineret med det bedste fra østen i deres moderne fusionskøkken. Sopha er kokkeuddannet i både Thailand og Danmark, mens Henrik er Sommelier med særlig sans for franske vine.

Hvor: Hovedgade 15, Snogebæk


Book bord på Æblehaven ➤

Foto: Æblehaven

Nordbornholms Røgeri

Nordbornholms Røgeri ligger helt ud til klipperne, med frit udsyn til Østersøen. Det er en buffet-restaurant med enkelte a la carte retter og med plads til hele familien – derfor finder du ikke kun røget fisk i buffeten, men også fritter og fiskefillet til de kræsne børn.  Her er der ikke hvid dug på bordene og tjenere i skjorte – til gengæld kan du se frem til gode fisk og røgvarer til billige penge.

Hvor: Kæmpestranden 2, 3770 Allinge


Book bord på Nordbornholms Røgeri ➤

Foto: Nordbornholms Røgeri

Le Port

Le Port serverer velsmagende mad fra det klassiske danske og franske køkken med et internationalt tvist. Maden kan nydes indendørs i deres hyggelige restaurant med hvide duge, pejs, friske blomster og levende lys eller udendørs på deres store solrige terrasse. Hvad end ud sidder inde eller ude, er du garanteret en bjergtagende havudsigt og en hyggelig aften.

Hvor: Vang 81, 3790 Hasle


Book bord på Le Port ➤

Foto: Le Port

Flere restaurant nyheder...