Guide: Her kan du holde årets julefrokoster i København 2018 - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: Her kan du holde årets julefrokoster i København 2018

Skal din julefrokost i år være med dansegulv, børnevenlig, med fri bar eller klassisk dansk? Her får du en oversigt over mulighederne, uanset hvad du er til. 

November og december er lig med hyggelige, våde og måske endda vilde julefrokoster med masser af snaps, sild og hvad sig dertil ellers hører.

Her får du forskellige bud på, hvordan din julefrokost i 2018 kan se ud, hvad enten du er til kød, skaldyr, traditionel dansk eller noget helt fjerde – og der er med garanti noget for enhver smag.

Den med Moonjam

Kom til julebal med tre-retters julemenu, koncert og natbar på Bistro Tisvilde

Pris:

Menu, koncert og natdisk (SIDDERPLADSER MED BEGRÆNSET UDSYN) kr. 520,- ex billetgebyr

Menu, koncert og natdisk (SIDDERPLADSER MED FYLDT UDSYN) kr. 720,– ex billetgebyr

KUN KONCERT, starter kl 21.00 
Der garanteres ikke siddeplads
Koncert, (KUN KONCERT, UDEN MENU/SPISNING)kr. 275,- ex billetgebyr
(NB. Ønskes siddeplads garanti, skal der bookes bord med spisning)   

Adresse: Hovedgaden 38, 3220 Tisvildeleje


Køb billet til Bistro Tisvilde ➤

Den med burger – Cock’s & Cows

Oink, oink … har du lyst til en mere utraditionel julemenu, kan du tage på Cock’s & Cows og få en snasket flæskestegsburger med fritter, dip og kolde drikke.

Pris:  275 kroner pr. person, ex billetgebyr

Julemenuen kan nydes på følgende Cock’s & Cows på: Gl. Strand, Kødbyen, Østerbro, Prags Blvd, Ravnsborggade og SP34


Køb billet til Cock's & Cows ➤

Den asiatiske – IBU

Vælg to særlige menuer på den asiatiske fusionsperle IBU på Vesterbro i december måned. Menuen byder blandt andet på paratha, kammusling og spareribs  eller deres helt store Discover Asia menu med 13 serveringer.

Pris:  750,- eller 995,-  pr person – priser er inklusiv vin, vand og kaffe.

Adresse: Vesterbrogade 56, 1620 København V


Køb billet til IBU ➤

Den med brunch  – P eatery

Kom til julebrunch på P eatery, der byder på en dejlig buffet med varme og kolde med morgenbrød og kager, æg, bacon og andepølser, røget laks og meget mere.  Inklusiv mousserende vin ved ankomst, smoothie, juice, isvand, kaffe og te.

Pris: 395,- pr person ex gebyr

Adresse: Krystalgade 24, 1172 København K


Køb billet til P eatery ➤

Den eksotiske  – UMA

Oplev en dejlig julefrokost på japanske UMA, der servere en eksotisk julefrokost masse af fisk på menuen. Få sushi med tempurarejer, mini bouchees med krabbe, halibut ceviche og andebryst og andre lækkerier.

Pris: 450,- pr person ex gebyr – vinmenu kan tilkøbes

Adresse: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K


Køb billet til UMA ➤

Den med franske aner  – Mondän chefs choice

Spis dig igennem en anderledes julemiddag sammensat af kokken, der byder på muslinge suppe, tatar, gråand og tærte

Pris: 445,- pr person ex gebyr

Adresse: Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg


Køb billet til Mondän chefs choice ➤

Den med franske aner  – Mondän family style

Få en dejlig  julefrokost med både sild, confiteret andelår og ris a la mande på mondæne Frederiksberg, når franske Mondän inviterer til julefrokost med alt, hvad der hører sig til. Minimum 8 personer.

Pris: 495,- pr person ex gebyr

Adresse: Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg


Køb billet til Mondän ➤

Den store menu  – Maven

Få en dejlig aften på Maven, der byder på bobler, fem retter og vinmenu og fri blød bar. Der er i den grad lagt op til et brag af en festlig aften.

Pris: 1300,- pr person ex gebyr

Adresse: Nikolaj Plads 10, 1067 København K


Køb billet til Maven ➤

Den fra “Down under” – Reef´N´Beef

Oplev en mere eksotisk julefrokost på den australske restaurant Reef´N´Beef. Her serveres en tre retters menu bestående af australsk kingfish og australsk black angus mørbrad.

Pris: 378,- pr person (der er mulighed for forskellige tilkøb) Der skal minimum købes 10 kuverter.

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V


Køb billet til Reef´N´Beef ➤

Den med DJ og god udsigt – Toldboden

Med Københavns måske mest eksklusive beliggenhed, tør Toldboden godt love en aften udover det sædvanlige. De kræser om menuen og sørger for, at du bliver forkælet med dejlig mad, god stemning og festlig DJ musik.

Pris: 700,- pr person (der er mulighed for at tilkøbe vinmenu)

Adresse: Nordre Toldbod, 1259 København K


Køb billet til Toldboden ➤

Den hvor du kan spise, til du revner – Wine & Dine

Er du vild med alle julens klassikere i uendelige mængder? Så skal du holde din julefrokost på Wine & Dine. Her kan du gå ombord i deres store julebuffet, der byder på alt fra sild og sylte til ribbensteg med rødkål og ris a la mande med kirsebærsauce, og hvad man ellers forbinder med det klassiske julebord. Der er mulighed for at tilkøbe fri bar inklusiv snaps.

Pris: 299,- pr person ex billetgebyr

Adresse: Borupvang 2, 2750 Ballerup


Køb billet til Wine & Dine ➤

Den våde og humlede: Nørrebro Bryghus

Kom på Nørrebro Bryghus i november og december og spis dig mæt i en fire retters eksperimenterende julemenu, som du kan skylle ned med en ølmenu, der passer perfekt til retterne. Marineret torsk, stegt andebryst, vesterhavsost og surmælks mousse er noget af det, som du kan sætte tænderne i, hvis du holder julefrokost på Nørrebro Bryghus. Med i prisen er fri bar til midnat (øl, vin & filtreret vand m/u brus).

Pris: 995,- pr. person

Adresse: Ryesgade 3, 2200 København N


Køb billet til Nørrebro Bryghus ➤

Den med dansegulv og overdådig buffet: Restaurant Marina Furesøbad

På Restaurant Marina Furesøbad kan du nyde en fantastisk julebuffet inden en festlig koncert med MOONJAM. Kom og syng med på og dans til “Gennem ild og vand, Bag de blå bjerge”, og ikke mindst nyde tonerne fra saxofonen med skøn udsigt over Furesø.

Pris:  Buffet: 595,- ex billetgebyr pr. person. Buffet + drikkepakke 860,- ex billetgebyr pr- person (Drikkepakke er ad libitum fra 19.00 til 21.00 – gælder vin, øl & vand) 

Adresse: Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse


Køb billet til Marina Furesøbad ➤

Den i bidder: SKT: PETRI

På SKT. PETRI kan du gå ombord i deres julefrokost Jule Bites by SKT. PETRI, hvor du kan nyde smukke anretninger, der er serveret i små lette og mundrette bidder, så du kan nå at få smagt på det hele, uden at få maveonde. Du vil få serveret klassiske anretninger som sild, fiskefilet, flæskesteg, frikadeller, oste og selvfølgelig ris a la mande. Der serveres øl, vin og vand ad libitum under middagen fra kl. 18:00 – 21:00 og i baren fra 21:00 – 01:00. Kaffe/te serveres efter middagen. Der vil være DJ hele aftenen, der har masser af ørehængende julehits klar på playlisten, så der er også mulighed for at svinge hofterne.

Pris: 1295,- ex billetgebyr pr. person (prisen inkludere ikke spiritus, men baren byder på lækre cocktails hele aftenen)

Adresse: Krystalgade 22, 1172 København K


Køb billet til SKT. PETRI ➤

Den klassiske: SALT

Skal din julefrokost falde på en af årets største juledatoer, 1. og 2. juledag? Så er SALT et oplagt bud. Her serverer de en skøn serveret menu med højtidens klassiske juleretter. Du kan blandt andet sætte tænderne i deres marinerede julesild, stegte andebryster med hjemmelavet rødkål, tarteletter med gråstenhane og asparges, klassisk cremet Ris à l’amande med kirsebærsauce og mange andre julelækkerier.

Pris: 435,- pr. person (børn under 12 år 250,- pr. person) prisen er eksklusiv drikkevarer.

Adresse: Toldbodgade 24-28, 1253 København K


Køb billet til SALT ➤

Den utraditionelle: Sole D´italia

BUON NATALE! Trænger du til at prøve en mere utraditionel julefrokost, så kan du komme til julemiddag under mere sydlige himmelstrøg på Sole D´italia. Her kan du vælge mellem to julemenuer, der i den grad er inspireret af det italienske køkken. Her serveres retter som gnocchi med valnødder, porchetta med krydderier, og hjemmelavet tiramisu.

Pris: per person kr. 299,- (Prisen er inkl. en velkomstdrink)

Adresse: Gråbrødretorv 1, 1154 København K


Book bord på Sole D'italia ➤

Den kulturelle: L´Education Nationale

Er du bare pjattet med julekoncerter? Så kan du holde dit julearrangement på L´Education Nationale. Her har de to julekoncerter med Sinne Eeg & Pianist Jacob Christoffersen – Danmarks ukronede jazz-dronning med en af Danmarks mest efterspurgte sidemænd. Efter ægte fransk caberetstil – følger en lun fransk jule-platte med i prisen. Aftenen starter kl. 21.00 til midnat.

Pris: 495,- ex billetgebyr

Adresse: Larsbjørnsstræde 12, 1454 København K


Køb billet til L´Education Nationale ➤

Den for børn og barnlige sjæle: Pirateriet i Tivoli

Jul i Tivoli er for mange blevet en fast familietradition. Hvis turen går i Tivoli med de mindste, finder man de perfekte rammer for en børnevenlig julefrokost hos Pirateriet. Vind titlen som ‘årets forældre’ og fejr julen med børnene i piratskibet i Tivoli.

Pris: 325,- pr. person ,- ex billetgebyr  (125,-  ex billetgebyr  pr. barn under 8 år) OBS: Prisen er eksklusiv entré til Tivoli

Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V


Køb billet til Pirateriet ➤

Opdateres løbende …

Flere restaurant nyheder...