Så er det jul igen! Kom til julefrokost hos hele Danmarks flæskekonge og mange flere - DinnerBooking Blog
thumb image

Så er det jul igen! Kom til julefrokost hos hele Danmarks flæskekonge og mange flere

Nu er det (snart) jul igen! Så skal der spises lækker julesild og risalamande og drikkes julebryg og snaps i rigelige mængder. Se, hvor du kan holde julefrokost i København og omegn lige her.  

Foto: Toldboden

Kalenderen siger snart november og december, og vi siger ENDELIG TID TIL JULEFROKOST! Noget vi ser frem til hvert eneste år! I disse måneder kan de fleste se bort fra den evige kur, og vi fylder allerhelst maven med sildemadder, frikadeller og medister i lange baner. Som vi selvfølgelig skyller ned med julebryg og masser af snaps, haps!

Vi skal helst have så meget juleknas, at vi bliver lidt trætte af de fedtede rugbrødsmadder til sidst – Men kun lige indtil kalenderen endnu en gang siger jul det er cool! Så er vi jo klar igen!

Vil du gerne holde julefrokost med familien, med gutterne eller veninderne, men orker du heller ikke stå hele dagen i køkkenet? Så kan du heldigvis lade dig og vennerne forkæle af restauranter i København og omegn. Så slipper du også for at rydde op, når hovedpinen har sat ind dagen derpå!

Se her, hvor du kan glæde ganen med klassisk julefrokost og de mere eksotiske af slagsen nær dig!

Nørrebro og Østerbro

På Nørrebro inviterer flæskekonge og dansemus Umut Sakaya til julefrokost på Guldkroen – her er der selvfølgelig traditionelle retter på den store julemenu og fri bar i to timer. Spis dig mæt i tarteletter, ribbensteg, confiteret andelår og risalamande! Men skynd dig – flere dage er allerede udsolgt!

Ved søerne på Østerbro inviterer Café Livingstone på både klassisk og vegansk julefrokost.

Indre by

I indre by er der rig mulighed for at få en festlig julefrokost. Er du mest til en hel klassisk julefrokost med karrysild, fiskefilet med remou og lun leverpostej med bacon, så skal du sætte kursen mod Café Toldboden, der holder jul både til frokost og aften.

Helt klassisk julemad får du også på Guldgrillen – en fortsættelse af Umuts flæskeimperium – der serverer øl og øf – ribbensteg og fri bar – selvfølgelig med Fernet Branca inkluderet, som er fast inventar på grillen. Du kan også gå ombord i medister, rejesalat og andesteg og andre traditionelle juleretter på Salon CPH.

Toldboden er menuen ligeledes stor og traditionel med sild, stuvet grønkål og julemedister på grillen! De pifter også lige stemningen op med DJ og dansegulv efter maden, så du kan svinge træbenet til Last Christmas – det bliver jo aldrig jul uden den over højtalerne!

Lidt mere utraditionelt er det på Babylon der serverer juleretter al a Frederik Bille Brahe. Ris chips med gran og enebær, sprøde sild med tatarsauce, stegt and med rødbede er blandt andet på menuen i Søpavillonen.

Vil du prøve julebord på svensk så står Perssons Mat & Musik klar til at forkæle. Prøv svenske sild, gravad laks med hovmästasås, köttbullar och prinskorv, lussekatter og meget mere.

Trænger du til et friskt pust og måske mere eksotiske oplevelser, kan du tage et smut til Asien på Hidden Dimsum og The Vietnamese. Eller du kan spise jul på italiensk manér på Sole d’Italia med gnocchi, grillet oksemørbrad og chokoladefondant på menuen.

Ønsker du en menu helt uden kød, kan du også tage et smut forbi SimpleRAW på Gråbrødretorv. Her kan du både komme til julefrokost, bestille julefrokost ud af huset eller spise en vegansk juletallerken.

På Gråbrødretorv finder du også Peder Oxe, der laver traditionel julefrokost ud af huset.

København V og S

På Vesterbro er der også flere muligheder for at glæde ganen med julefrokost. Til de morgenfriske er der julebrunch-buffet med champagne, blinis med caviar og andre lækkerier på Nimb Brasserie.

Hvis du planlægger en tur til Tivoli står Pirateriet også klar til at forkæle med en klassisk menu med stegt andebryst, lun leverpostej, karrysild og meget mere.

Louises Fiskebar i Vester Voldgade er der både klassiske fiskeserveringer, and, gris og risalamande at glæde sig til.

Er du ikke så vild med rugbrød og sild, kan du spise italiensk på Angelini med ravioli, bagt lam og italiensk snaps (limoncellooooo). Eller du kan lappe spansk tapas i dag på Tapas Huset Casa Lola.

På den anden side af vandet, på Amager, står Café Noah på Islands Brygge også klar med en traditionel julebuffet med alt hvad julehjertet kan begære.

Resten af Djævleøen

Bevæger du dig uden for København, er der flere festlige julearrangementer at slutte sig til. Kom til Elvis-show og julebuffet på Sallie’s i Albertslund d. 6. december og 13. december. Det lyder da sjovt!

Wine & Dine I Ballerup kan du gå ombord i den helt store julebuffet. Varmrøget laks, sylte med sennep og hjemmelavede frikadeller, er bare noget af det, buffeten byder på.

Nord for København på Rungsted Kyst kan du komme til julefest all inclusive eller få juleplatten med sild, leverpostej og andet godt på Rungsted Kro – ikke dårligt!

I Lejre kan du komme til julefest på Herthadalen med hvid gløgg, julemiddag med udsigt til skov og diskotek og dans i pejsestuen. Noget andet, der også lyder hyggeligt er jul i skoven, som du også kan opleve på Herthadalen.

Restaurant Furesøbad står også klar med julebuffet og DJ d. 22. november og 6. december. Få skøn mad og en god dans i Værløse.

Se alle julefrokoster her:


Her kan du komme til julefrokost ➤


Flere restaurant nyheder...