Julefrokost 2020: Hold årets julefrokost på Københavnske spisesteder - DinnerBooking Blog
thumb image

Julefrokost 2020: Hold årets julefrokost på Københavnske spisesteder

Julen nærmer sig, og det gør julefrokosten også. Så skal der spises lækker julesild og risalamande og drikkes julebryg og snaps i rigelige mængder. Hvorfor ikke nyde alle herlighederne på en af byens restauranter? Se, hvor du kan holde julefrokost i København og omegn lige her.  

Lun leverpostej, mørbrad med bløde løg, sild i alle afskygninger, frikadeller, flæskesteg, rødkålssalat, gravad laks og meget mere…. øjnene kan næsten ikke få nok, når den søde juletid blænder op for det helt store taffel. Og selv med restriktioner er det stadig tilladt at nyde tilværelsen med lidt godt til ganen i november-december. Masser af restauranter er gået i køkkenet for at forberede den helt store menu, og DU er inviteret.

Vil du gerne holde julefrokost med familien, med gutterne eller veninderne, men orker du heller ikke stå hele dagen i køkkenet? Så kan du heldigvis lade dig og vennerne forkæle af restauranter i København. Så slipper du også for at rydde op, når hovedpinen har sat ind dagen derpå!

Se her, hvor du kan nyde årets julefrokost nær dig!

Julefrokost København 2020

Du kan se flere detaljer og datoer ved at trykke på det specifikke event. Listen opdateres løbende, men du kan også se hele oversigten ved at klikke på knappen herunder.


Her kan du komme til julefrokost ➤


Tag julehyggen med hjem

En af konsekvenserne ved coronapandemien er, at vi i øjeblikket er nødt til at passe ekstragodt på hinanden og andre. Det betyder at vi måske ikke kan gøre tingene på samme måde, som vi plejer, og det kan være svært i en juletid fyldt med traditioner. MEN hvis du ikke kan komme til fadet, så må fadet komme til dig – Hent julefrokostmenuen med hjem i spisestuen. Så er hyggen og julen reddet.

Det kan også være, du bare foretrækker at være hjemme under eget tag, men bare ikke orker at stå i køkkenet hele dagen. Fortvivl ej – lad restauranterne stå for menuen, og så kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt. Nærvær, hygge og julegodter.

Alt du skal gøre er at hente maden, varme og anrette den. Så er der julefred for resten.

Se her, hvilke restauranter der tilbyder julemad ud af huset.

Få menuen til juleaften udefra

Psst! Brænder du altid sovsen på, eller har du aldrig rigtig lært, hvordan sværene på stegen bliver sprøde, så er der også hjælp at hente udefra. Du kan nemlig også hente julemaden til den 24. december fra din yndlingsrestaurant. Så gør det ikke noget, at du ikke er en haj i et køkken.

Klik her og se, de restauranter som laver julemenu efter alle kunstens regler til din juleaften.

Flere restaurant nyheder...