Guide: 5 gode asiatiske restauranter i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: 5 gode asiatiske restauranter i København

Leder du efter en god asiatisk restaurant i København? Vi guider til 5 spændende spisesteder, du bør tage hen, hvis du vil spise god asiatisk mad i København. 

København er et slaraffenland for folk, der elsker asiatisk mad. Det vrimler med gode asiatiske spisesteder, og det kan være svært at vælge, hvor turen skal gå hen.

Derfor har vi samlet en guide med 5 gode steder, du bør besøge, hvis du er vild med asiatisk mad.

IBU

Foto: Spareribs på Restaurant Ibu

Restaurant IBU slog dørene op i starten af januar 2018, og restauranten er kommet flyvende fra start – gæsterne er glade og kort tid efter åbningen landede de en flot 4,5-stjernet anmeldelse af Ole Troelsø i Børsen. I køkkenet huserer den kendte kok Henrik Jyrk, og her kreerer han velsmagende retter med malaysiske og singaporeanske rødder.

Hvor: Vesterbrogade 56, 1620 København V


Book bord på IBU ➤

Ssam

Det er ikke mange steder i København, der specialiserer sig i koreansk mad, men det gør de på Ssam Korean Food Bar – og de gør det godt! Særligt deres koreanske sliders bliver rost, bl.a. af Svend Rasmussen i en 4-stjernede anmeldelse i Berlingske. Herudover er der bl.a. korean fried chicken, bibimbab og kimchi på menuen.

Hvor: Colbjørnsensgade 7, 1652 København V


Book bord på Ssam ➤

Maobao

Foto: Sidecar/Maobao

På Nørrebro finder du den populære café Sidecar, der om aftenen tirsdag til søndag bliver omdannet til ‘Maobao’. På Maobao serverer de lækre baos (bløde, dampede taiwanske boller med forskelligt fyld) og andre asiatiske tapas, der får tænderne til at løbe i vand. Herudover er der spændende cocktails på menuen.

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N


Book bord på Maobao ➤

Bach Yên

Vietnamesisk mad i København har længe været lig med en tur på LêLê, men i slutningen af 2017 lukkede restauranten – dog for nu at genåbne ned nyt navn og koncept i slutningen af januar. Navnet er Bach Yê, og stedet er opkaldt efter grundlægger Anh Lês mor af samme navn. Tilbage i 1986 åbnede Bach Yên en grillbar i Nordjylland, og den nye restaurant i Vesterbrogade er netop inspireret af den traditionelle grillbar-mad med et vietnamesisk twist. Skal du være den første til at prøve den nye restaurant?

Hvor: Vesterbrogade 40, 1620 København V


Book bord på Bach Yên ➤

Kewei’s Kitchen

Foto: Kewei’s Kitchen

Kewei’s Kitchen popper op på det populære og hyggelige Spisehuset i Kødbyen søndag og mandag aften indtil midten af februar 2018. Her kan du få autentisk kinesisk mad lavet af friske råvarer og serveret i hyggelige omgivelser. Menuen skifter jævnligt alt efter sæson.

Hvor: 5C Slagtehusgade, 1715 København V


Book bord på Kewei's ➤

Flere restaurant nyheder...