Guide: Fejr Sankt Hans med god mad - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: Fejr Sankt Hans med god mad

Sankt Hans nærmer sig, og her får du seks restauranter på Sjælland, hvor du kan fejre aftenen med helt særlige spiseoplevelser.

Sankt Hans aften nærmer sig, og det fortæller os, at sommeren for alvor er kommet over os (selvom vejret måske kunne have været bedre). Går du med planer om at gøre noget særligt ud af aftenen med bål og lækkert mad, får du her seks steder, der kan give dig den helt rette oplevelse.

Helsingør: Brasserie 1861

I Helsingør fejres der Sankt Hans i stor stil på Brasserie 1861. Her kan du se frem til en lækker Sankt Hans menu med enten tre eller fire retter. Menuerne koster henholdsvis 395 kr. og 485 kr. Herefter er der gratiskoncert med Søs Fenger og bål ved strandkanten.

Læs mere om arrangementet og menuen her.

København: Nyhavn

Traditionen tro bliver bålet tændt ved Nyhavn, og her er det oplagt at besøge en af de gode restauranter i nærheden og få et godt måltid inden da. Det kan eksempelvis være Den lille fede, der i anledning af Sankt hans har sammensat en særlig fem-retters menu med vinmenu, velkomstdrink og kaffe for 550 kr.

Læs mere om menuen her.

Charlottenlund: Skovshoved Hotel Restaurant

I de hyggelige omgivelser ved Charlottenlund byder Skovshoved Hotel Restaurant på en særlig midsommermenu, der med garanti kan gøre aftenen lidt bedre. Menuen står blandt andet på sødmælkskalv med sommergrønt og trøffel-sauce og koster 395 kr pr. person.

Læs mere om menuen her.

Charlottenlund: Restaurant Charlottenlund Fort

Har du lyst til at fejre Sankt Hans med god mad kombineret med en indtagende udsigt over Øresund, er Charlottenlund Fort stedet at tage hen. Her kan du se frem til en fire-retters Sankt Hans menu med blandt andet kalvefilet med kalvekæbe og knust kartoffel for 450 kr.

Læs mere om menuen her.

Hellerup: Address

Ved Tuborg Havn i Hellerup skruer Address op for Sankt Hans stemningen med en særligt sammensat menu for 450 kr., der blandt andet indeholder perlehøne med bonne femme, vilde asparges og ragout sauce.

Læs mere om menuen her.

København: Tivoli

Kl. 21.30 bliver der sat gang i Sankt Hans bålet ved Tivoli søen. Her er det oplagt at besøge en af Tivolis gode restauranter inden da. Her kan du eksempelvis forkæle ganen med en lækker tre-retters på Restaurant Kähler eller nyde en saftig bøf på A Hereford Beefstouw.

Har du andre forslag til gode Sankt Hans spiseoplevelser? Så tip os gerne i kommentarfeltet nedenfor.

Flere restaurant nyheder...