Her kan du få himmelske desserter til DinnerDays

thumb image

For mange gæster kommer højdepunktet ved restaurantbesøget ikke før hovedretten er spist. Højdepunktet er naturligvis desserten, som er den perfekte afslutning på en god middag.
I denne guide har DinnerBooking listet en række desserter på DinnerDays-menuerne i København, som får mundvandet til at løbe.

Husk, at alle restauranter i DinnerDays-ugen har en tre retters på menuen til 210 kr. + billetgebyr, og derfor også består af en forret og en hovedret.

God læselyst til alle med en sød tand!

DirtyDishes’ sammensætning af dessert er ikke til at få hænderne ned over: Pauls Banana Trifili af rommarinerede bananer, chokolade cookie-crumle, dulce de leche vaniljecreme og flødeskum.


Køb billet til DirtyDishes ➤

Madklubben Vesterbro kalder alle, som gerne vil drømme sig til en bountystrand, hvor de sidder med en kokosnød i hånden, her kan du nemlig få: Bounty sundae af kokosis, chokoladesovs og kokosflager.


Køb billet til Madklubben Vesterbro ➤

108 (400 kr.) står for den mest eksklusive dessert, der findes i puljen af restauranter til DinnerDays, er du til caviar og is, kan du ikke stå for denne kombination: Rausu Konbu is med 6g Royal Belgian Caviar.


Køb billet til 108 ➤

No.2 sammensætter en spændende dessert med smage, man kun kan forestille sig sender én i dessert-himlen: Karamelis, brunet smør og crumble på gulerodskage.


Køb billet til No.2 ➤

MØR er kendt for kul, ild og varme, og til dessert får du en velafstemt dessert med både grill og en ristet ingrediens: Yoghurtsorbet, grillet æblepuré med jernurt, timian, nougatine og ristede nødder.


Køb billet til MØR ➤

Der er 95 restauranter mere at vælge mellem til DinnerDays fra den 8.-17. februar – find din egen favorit på DinnerDays.com

Flere restaurant nyheder...