Her kan du spise godt inden koncerten i Royal Arena

thumb image

Skal du til koncert i Royal Arena? Så læs med her, hvor det vil være nemt og oplagt at spise et godt måltid før koncerten

Restaurant Royal Golf

Restaurant Royal Golf er for alle – også dem som ikke ved, hvad en birdie, bogey eller caddie er! Hvis du vil møde op i Royal Arena med mæthedsfornemmelse, anbefaler vi, at du tager en tur forbi Restaurant Royal. Her får du serveret mad i portioner, som gør dig mæt, og så endda til forholdsvis lave priser. Konceptet er ærlig mad – intet fancy – med råvarerne i centrum. Restaurant Royal er søsterrestaurant med Restaurant Sundby Sejl.

Hvor: Center Blvd. 4, 2300 København S

Rambla Bar & Grill

Hos Restaurant Rambla i Ørestaden kan du drømme dig til varme og solstrejf i Barcelonal. Menukortet hos Rambla indbyder til at blive sendt direkte til Spanien med det autentiske udvalg af både kolde og varme retter. Hos Rambla er stilen ærlig og enkel, og du finder hele herligheden på Arne Jacobsens Allé – over for Field’s shoppingcenter og en meget kort tur fra Royal Arena.

Hvor: Arne Jacobsens Allé 9, 2300 København S

LOFT Gastrogrill

Du kan besøge LOFT Gastrogrill, som er beliggende på toppen af Field’s shoppingcenter – kun et stenkast fra Royal Arena. Her vil et måltid i stedet sende tankerne på en tur til New York, hvor du finder menukort med inspiration fra både den amerikanske, latinamerikanske og asiatiske kultur. Tag forbi LOFT Gastrogrill, og få store steaks og sauce før koncertstart!

Hvor: Fields, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

8tallet

Vil du drages af natur og fornemmelsen af frisk luft, inden du skal sidde indendørs i en koncertsal blandt tusindvis af mennesker, anbefaler vi, at du spiser på Café 8tallet. Restauranten finder du på kanten af fælledens fredede uendelighed, hvor du har udsigt til natur, vand, himmel og horisont. Samtidig er Café 8tallet beliggende i BIG’s prisbelønnede verdensarkitektur. På menukortet finder du alt fra højtbelagt smørrebrød til en god solid burger eller en 3-retters om aftenen.

Hvor: Richard Mortensens Vej 81, 2300 København S

You may also like...