thumb image

København: Suveræne steaks til kødelskeren

En god bøf slår aldrig fejl, men hvor skal du sætte kursen mod, hvis du vil sætte tænderne i en saftig, mør bøf i København? Læs med her. 

Der er ikke noget, som en god bøf, men det kan være svært at beslutte, hvor den skal indtages. Vi har gjort forarbejdet for dig og samlet en guide med 8 restauranter i København, der serverer steaks så saftige, at tænderne løber i vand. Læs med her, hvor du skal spise din næste gode bøf i København.

MASH

Foto: MASH

Man kan ikke tale om bøffer i Danmark uden at nævne MASH. MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition; store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Dertil er tilsat et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl og desserter, der får munden til at løbe i vand.

Hvor: Bredgade 20, 1260 København K (eller Penthouse og CPH Airport)


Book bord på MASH ➤

KöD

Foto: Köd

Som navnet antyder er kød kernen af konceptet på restaurant KöD.  Her serverer de kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay. Du finder alt fra mørbrad og chateaubriand til Ribeye, New York Strip og Sirloin. De møre bøffer kombinerer du med lækre side orders og saucer efter eget valg.

Hvor: Admiralgade 25, 1066 København K (eller KöD Vesterbro)


Book bord på KöD ➤

Bøf

Foto: Bøf

Restaurant BØF er indre bys lille bøf-sted, hvor du kan nyde store bøffer med det helt rette tilbehør efter eget valg. De er specialiseret i bøffer, og på menukortet kan du vælge mellem favoritterne mørbrad, Tomahawk steak og Ribeye serveret med sprøde fritter og cremet bearnaise. Hertil kan du vælge ekstra tilbehør som fx løgringe eller stegte svampe, hvis den helt store sult skal stilles.

Hvor: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K (


Book bord på Bøf ➤

Gourmandiet

Gourmandiet på Østerbro er lidt af et slaraffenland for gourmander. Her finder du både et rustikt bøf-spisested, en slagterforretning med øko-kød og en delikatesseforretning, hvor du kan købe lækkert charcuteri og spiseklar aftensmad. Gourmandiets kød er økologisk, og  det kommer fra dyr, der har haft en naturlig opvækst med gode forhold.

Hvor: Rosenvængets Allé 7, 2100 København Ø


Book bord på Gourmandiet ➤

Fuego

Foto: Fuego

Fuego har mange års erfaring, når det kommer til at servere en god, argentinsk bøf. Ejerne er argentinere, født i Patagonien, og de har taget deres store kærlighed for argentinsk mad med sig til København. Fuego betyder ild på spansk og ild er der rigeligt af i restauranten,  hvor kødet tilberedes på ildstedet.

Hvor: Holbergsgade 14, 1057 København K (du kan også prøve søsterrestauranten Asador, der præcis som Fuego specialiserer sig i lækre argentinske bøffer)


Book bord på Fuego ➤

A Hereford Beefstouw

Foto: A Hereford Beefstouw

Det er hele 45 år siden, at A Hereford Beefstouw åbnede sin første restaurant. De har altså mange år på bagen, når det handler om at servere saftige steaks til kødglade gæster. Her prioriteres de lækre råvarer højt, og derfor hentes kødet bl.a. hjem fra Sydamerika og Australien, hvorefter det tilberedes på restaurantens store, åbne grill.

Hvor: Aabenraa 8, 1124 København K (eller A Hereford Beefstouw i Tivoli)


Book bord på Hereford ➤

Retour Steak

Foto: Retour Steak

På Retour Steak har de helt styr på bøfferne, og her kan du se frem til steaks af højeste kvalitet. Herudover er de skarpe på forretter og lækre desserter, der former og fuldender det smagfulde måltid. Prøv fx deres smagfulde steak frites med bearnaise eller spring på en af de andre klassikere som rørt tatar eller burger.

Hvor: Trommesalen 5, 1614 København V (Eller Retour Steak i Ny Østergade i Kbh K)


Book bord på Retour Steak Vesterbro ➤

Be Steak

Business burger på Be Steak

Grill Steakhouse Be Steak er en bøfdarling oppe i toppen af Illum på Illum Rooftop. Placeringen gør Be Steak ideel til både forretningsfrokost, en pause fra shoppingturen samt en romantisk middag med kæresten. De gode saftige bøffer serveres naturligvis med sprøde sides og hjemmelavede cremede saucer, og så er der også lækre burgers på menuen.

Hvor: Østergade 52 – c/o Illum Rooftop, 1100 København K


Book bord på Be Steak ➤

Flere restaurant nyheder...