thumb image

Her får du lækkert smørrebrød i Aarhus

December er lig med traditionel dansk mad, og særligt smørrebrød er populært i juletiden. Her er syv bud på, hvor du kan få lækkert smørrebrød i Aarhus. 

Julen er højtid for traditionel dansk mad, og den danske frokostfavorit over dem alle er smørrebrødet.

Derfor har vi samlet en guide med syv gode smørrebrødsrestauranter i Aarhus, som du bør besøge i den søde juletid.

God appetit og god jul!

Vestergade 51

Den populære AU på Vestergade blev for nyligt omdannet til en helt ny smørrebrødsrestaurant, Vestergade 51. Til frokost finder du et bredt udvalg af skønne smørrebrød på kortet – bl.a. forskellige varianter af sild, som de selv marinerer, steger og ryger samt mange andre lækre madder.

Hvor: Vestergade 51, 8000 Aarhus C


Book bord på Vestergade 51 ➤

 

Krofatters Mad & Ølbar

Krofatters byder velkommen til frokost mandag til lørdag, og her er der bl.a. smørrebrød på menuen. Madderne på menuen afhænger af kokkens humør og sæsonens råvarer.  Med sin centrale placering i Guldsmedgade er Krofatters et oplagt bud på en velsmagende frokostpause.

Hvor: Guldsmedgade 32, 8000 Aarhus C


Book bord på Krofatters ➤

Kähler spisesalon

Kähler er et hyggeligt spisested med god mad, god atmosfære og god service. Og så er de eksperter i smørrebrød! Hver dag til frokost er der smørrebrød på menuen, og du kan bl.a. sætte tænderne i deres ‘himmelske hønsesalat’, ‘alletiders and’, ‘lækre sild’ eller ‘kalv det kærlighed’.

Hvor: M.P. Bruunsgade 33, 8000 Aarhus C


Book bord på Kähler ➤

 

Den Lille Kro

På Den Lille Kro serverer de traditionel dansk mad dagen lang, og det indebærer naturligvis et frokostkort fyldt med smagfulde smørrebrød. Der er tale om klassiske udgaver med mormors frikadeller, æg og rejer, stegt rødspættefilet, roastbeef, dyrlægens natmad og masser af andre favoritter.

Hvor: Nørre Alle 55 st, 8000 Aarhus C


Book bord på Den Lille Kro ➤

Sjette Frederiks Kro

Sjette Frederiks Kro har til huse i en smuk, gammel bevaringsværdig bygning, hvorfra der er en skøn udsigt over Aarhusbugten. På Sjette Frederiks Kro har de et lidt anderledes smørrebrødskoncept til frokost: Du betaler en fast pris og kan herefter gå all in i deres store buffet med forskellige mini-smørrebrød. Ét glas vin/øl/vand er inkluderet i prisen.

Hvor: Salonvejen 1, 8240 Risskov


Book bord på Sjette Frederiks Kro ➤

Skovmøllen

I naturskønne omgivelser i skoven ved Moesgård finder du den charmerende restaurant Skovmøllen. Skovmøllen er en gammel vandmølle, der i dag huser en hyggelig restaurant. På Skovmøllen serverer de deres egen fortolkning af dansk og nordisk mad, herunder spændende smørrebrød af lækre lokale råvarer.

Hvor: Skovmøllevej 51,8270 Højbjerg


Book bord på Skovmøllen ➤

Restaurant Royal

Hvis du kigger forbi Restaurant Royal til frokost, finder du et menukort, der bugner af kvalitets-smørrebrød. Råvarerne er i top – fx er brødet friskbagt af deres egen bager, fisken er hentet frisk direkte fra auktionen i Hirtshals og Skagen, og grøntsagerne er fra omkringliggende gårde.

Hvor: Store Torv 4, 8000 Aarhus C


Book bord på Royal ➤

Flere restaurant nyheder...

1 svar

  1. claus jarning siger:

    glemte I ikke lige kohalen, teaterbodegaen og rådhuscafeen…….?
    claus