Overdådig nytårsguide: Her kan du fejre nytår på Michelin - og gourmetrestauranter i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Overdådig nytårsguide: Her kan du fejre nytår på Michelin – og gourmetrestauranter i København

Nytårsaften kan umuligt være FOR overdådig (ifølge os). Det er årets sidste aften, hvor lommedrengen skal tømmes, hvor det støvede gallatøj kommer frem i lyset og hvor østers, hummer og kaviar skal nydes på samme aften!

Har du ikke lyst til at keep it simple nytårsaften? Så har vi samlet de allermest ekstravagante nytårsfester i København – hvor du ikke skal sørge for en pind. De har eksperimenteret, de har smagt og de har skræddersyet mad med vin. Det eneste du skal gøre, er at troppe op i dit stiveste nytårspuds den 31. december, så sørger de for resten.

Nytårsaften på Restaurant 108

Så bliver det vist ikke meget bedre. Nytårsaften på en Michelin restaurant? Menuen er endnu ikke offentliggjort, men I er garanteret en aften i michelin’ens navn. I får 10 serveringer af blandt andet østers, kammuslinger, sæsonens grønt, kaviar og trøffel. Derudover 5 forskellige vine, kaffe, te, avec og petit fours. Nå ja – og selvfølgelig champagne.


Hold nytår på 108 ➤

Nytårsaften på Marchal

Ingen nytårsguide uden en d’angleterre anbefaling. Ja, du læste rigtigt. Hop i nytårskjolen og fejre det nye år hos Marchal med en exceptionel nytårsmenu, som med garanti slår benene væk under dig. Her får du blandt andet serveret norske kammuslinger, pandestegt pighvar med beurre blanc, grillet hummer, chateaubriand og meget, meget mere. I prisen indgår der også vinmenu, champagne, kaffe, kransekage og sødt.


Hold nytårsaften på Marchal ➤

Marv & Ben

Hos Marv & Ben bliver årets sidste fest også fejret med et brag! Det eneste du skal gøre er at drikke champagne og spise dig gennem 10 forskellige smagfulde serveringer. Menuen står blandt andet på jomfruhummer, østers med fermenteret stikkelsbær, torsk, modnet okse, krondyr og hvid chokolade med fennikel og fermenteret bær. Derudover er der kaffe, sødt og kransekage to go!


Hold nytårsaften på Marv & Ben ➤

Nimb Bar’N’Grill

Nytårsaften kan sommetider være lidt af et eventyr – og mon ikke, at en aften i Tivoli i København på Nimb Bar’N’Grill lever op til et eventyrligt nytår? Her står den asiatisk inspirerede aften blandt andet på gillardeau østers, wonton med tørrede rejer, kyllingesatay med peanutsauce, gurkemejekokossuppe med kammusling, mørbrad med thaibasilikum og mangosorbet med cognac og bær til dessert. Vin og champagne er afstemt til hver eneste servering – og efter fyrværkeriet fortsætter festen i Nimb Bar!


Hold nytårsaften på Nimb Bar'N'Grill ➤

Kanalen

Det lyder ikke så slemt at holde nytårsaften der, hvor kokken Jeppe Foldager (sølvvinder af Bocuse d’Or 2013) svinger køkkengryderne? Spis blandt andets østers, dansk hummer, saltet torsk med frikasse af muslinger og agurk, vesterhavs pighvar og grillet oksemørbrad. Dertil er der også vinmenu, dessert og petit fours, avec og kaffe. Du vil blive taget imod med cocktails og snacks.


Hold nytårsaften på Kanalen ➤

Restaurant Silo

På Silo står aftenen selvfølgelig også i gæstens tegn. Her vil der både blive serveret fantastisk mad, champagne og vin – og selvfølgelig skal alle se dronningens nytårstale kl 18.00! Aftenen består blandt andet af snacks, østers, jomfruhummer, stegt kammusling, tournedos rossini, ost og porceret pære. Hver eneste servering er parret med enten champagne eller vin – og der vil være petit fours og selvfølgelig kransekage på slaget tolv.


Hold nytårsaften på Silo ➤

The Pescatarian

Intet kød, men masser af fisk og skaldyr er på nytårsmenuen hos The Pescetarian! For den populære pesca-restaurant fejrer nemlig også nytårsaften med fisk og skaldyr i fokus! Jomfruhummer, helleflynder, kammuslinger, pighvar og havtaske er blandt andet det, som præger den 8 retters tasting menu hver ret vil blive akkompagneret med en udvalgt vin. Og du skal selvfølgelig ikke snydes for hverken champagne eller petit fours!


Hold nytårsaften på The Pescatarian ➤

TRIO

AOC’s lillebror fejrer også nytår på toppen af Axel Towers (er der en bedre mulighed for at nyde fyrværkeriet på?). Menuen er endnu ikke offentliggjort, men der vil både være nytårscocktails, sprøde snacks, champagne og kransekage. Efter klokken slår tolv åbner TRIO cocktailbaren og her er der mulighed for at fortsætte festen med Københavns bedste udsigt.


Hold nytårsaften på Trio ➤

Copenhagen Admiral Hotel

Årets sidste fest fejres også på Copenhagen Admiral Hotel. Først og fremmest vil aftenen bestå af den helt store nytårsmiddag og senere på aftenen vil musikken fra livebands fylde lokalerne. Så er der ingen undskyldning for at komme ind i det nye år med et brag. Maden er endnu ikke offentliggjort, men der vil være boblende nytårsdrink, 5 retters nytårsmiddag med udvalgte vine, kaffe, fribar, kransekage og champagne – og selvfølgelig… fyrværkeri!


Hold nytårsaften på Copenhagen Admiral Hotel ➤

Flere restaurant nyheder...