Nytår på Fyn: Lad restauranterne stå for din nytårsmenu

thumb image
Foto: stock

Nytårsaften venter på os lige rundt om hjørnet. Flere restauranter på Fyn har forberedt alletiders nytårsmenu, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den særlige aften til fulde.

Årets sidste aften skal fejres med et brag, og som regel er der høje forventninger til festen og maden.

Brænder du altid sovsen på? Eller vil du bare gerne slippe for at stå på hovedet i køkkenet hele aftenen? Lad Fyns kokke stå for nytårsmaden, og koncentrer dig om festen – så ved du, at aftenen bliver en succes!

Læs med her, og saml appetit til årets største fest. Der er MASSER af godt i vente! Du kan også se alle nytårsevents på Fyn her.

Odense: Nytårsfest på Froggys balkon

Nytårsaften kan du også trygt lægge i hænderne på Froggy’s café. Hop ind i 2024 på balkonen, og skål det nye år ind med lækker champagne og festlig stemning. Middagen består af 5 forskellige serveringer, bland andet rødspætte med hummerbisque og ballotine af okse. Det er bare lækkert!

Pris: 699 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense C

Middelfart: Fejr nytår ved Lillebælt på MAST

I 2019 åbnede et fransk brasserie på kulturøen i Middelfart. Restauranten hedder MAST, og trods de franske aner, finder du ingen strittende lillefingre her.

MAST byder dig velkommen indenfor til en hyggelig og stemningsfuld nytårsfest med bobler, snacks og en 5-rettersmenu. Under middagen kan du fylde dit glas med vin, vand og øl ligeså mange gange, du vil. Det kan kun blive en god afslutning på 2023.

Pris: 1299 kr. pr. person (+gebyr)
Adresse: Havnegade 6, 5500 Middelfart

Odense: Nytår hos MASH

MASH står for Modern American Steakhouse, så det ingen overraskelse, at det her handler om kød. På MASH vil du finde det bedste fra den amerikanske steak-tradition, nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. 

Til nytår er MASH klar til at kræse om dig med både snacks, champagne, 4-retters menu og kransekage, så du kan hoppe ind i det nye år med manér! MASH har også udtænkt en lækker menu til de mindste og alkoholfri velkomstdrinks.

Pris: 1450 kr. (+billetgebyr) // Børn u. 10 år 575 kr. (+billetgebyr)
Adresse: Vestergade 11, 5000 Odense C

Nytår hjemme på matriklen

Har du planer om at fejre nytåret hjemme på matriklen? Nyd den særlige aften uden stress i køkkenet, og hent årets sidste festmåltid hos en af de fynske restauranter, der har kreeret lækre ud-af-huset menuer til nytårsaften.

Alt, du skal gøre, er at hente, opvarme og anrette. Nemt!

Find alle nytårsevents på Fyn her. Listen opdateres løbende…

Odense: Oluf Bagers Gårds 5-retters menu – takeaway

Nytår på Fyn Oluf Bagers Gård
Foto: Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Gård tilbyder også en lækker nytårsmenu, hvor der er tænkt på det hele. Spis nytåret ind med 5 lækre serveringer, mens du udveksler nytårsfortsæt, og skåler om kap med vennerne eller familien. Det er lige sådan et nytår, vi drømmer om.

I blandt de 5 serveringer er cremet pigvarbisque, rosestegt oksemørbrad og meget mere.

Pris: 495 kr. pr. kuvert (+gebyr)
Hvor: Nørregade 29, 5000 Odense C

Middelfart: Gourmetmenu fra Smag & Slægt Fyn – takeaway

Nytår på Fyn Smag & Slægt
Foto: Smag & Slægt Fyn

På Smag & Slægt Fyn i Middelfart har kokketeamet sørget for, at du bestemt ikke kommer til at mangle noget på årets sidste dag. Her har de forberedt ikke bare én, men flere forskellige menuer. Uanset om du og dit selskab ønsker jer en simpel, men drønlækker 3-retters menu, eller har den helt store luksus middag i tankerne, så rammer Smag & Slægt plet.

Pris: 3 retter for 349 kr. pr. person (+gebyr) // 4 retter for 559 kr. pr. person (+gebyr) // “All inclusive” for 1.098 kr. pr. person (+gebyr)
Afhentning: Havnegade 8c, 5500 Middelfart

Tjek alle nytårsevents, når du skal skåle 2024 ind på Fyn her.

You may also like...