8 restauranter du kan prøve på Østerbro - DinnerBooking Blog
thumb image

8 restauranter du kan prøve på Østerbro

Skal du i Parken d. 30 april og se tennis, når verdensetteren Caroline Wozniacki spiller mod Venus Williams? Varm op til kampen på en af Østerbros mange restauranter, inden du skal ind og heppe på Caroline. Her får du 8 bud på hvor.

Østerbro har lidt af det hele og er både eksklusiv og afslappet på samme tid – det gælder også bydelens restauranter. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung. God appetit!

Brasserie Barner

Foto: Brasserie Barner

Brasserie Barner byder på ægte brasserie-stemning med mørke borde, messingpaneler, spejle på væggen og et åbent køkken. Restauranten er nyrenoveret og indretningen inspirerer til hygge og uformelle middage. Menukortet er simpelt og består af forskellige franskinspirerede retter kreeret af årstidens friske råvarer. I forbindelse med tenniskampen har stedet kreeret en særlig menu, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Hvor: Århusgade 1, 2100 København Ø


Book bord på Brasserie Barner ➤

Ralph & Rudolph

Foto: Ralph & Rudolph

Ralph & Rudolph beskriver deres spisested som ‘cozy cuisine’. Restauranten er på én gang uformel, har feel-good stemning, men kan også overraske. På Ralph & Rudolph serveres der årstidsbestemt mad, der er inspireret af køkkener fra hele verden. Samtidig kan du spise med god samvittighed, da restauranten bestræber sig på at alle råvarer er økologiske.

Hvor: Classensgade 11 A, 2100 København Ø


Bestil bord på Ralph & Rudolph ➤

Veggie Heroes

Foto: Veggie Heroes

Hvis du er til det grønne køkken, skal du sætte kursen mod Veggie Heroes . Stedet er, som navnet antyder, en vegansk restaurant.  Stedet serverer mad inspireret af det kinesiske og vietnamesiske køkken, og byder blandt andet på orientalske retter som dim sum og pho.

Hvor: Blegdamsvej 106, 2100 København Ø


Bestil bord på Veggie Heroes ➤

Tony’s

Tony’s er en del af Madklubben-familien og efter flere succesfulde år i Havnegade er der nu åbnet endnu en Tony’s på Østerbro. Som de andre Madklubben-restauranter er Tony’s et ‘value for money’-spisested. Her får du 3. retter for kun 225,-, og du sammensætter selv din menu ud fra favoritterne på kortet, fx vitello tonnato, lasagne og tiramisu.

Hvor: Østerbrogade 79, 2100 København Ø


Book bord på Tony's ➤

Souls

Foto: Souls

Skal det være sundt og grønt, er Souls the place to be! Souls er en simpel og tilbagelænet café med fokus på gode råvarer og god smag. De kalder selv maden for ‘worry-free food’, for de sunde lokale råvarer både er gode for din krop og samtidig minimalt belastende for miljøet. Spis med god samvittighed på Souls til både morgenmad, frokost og aften.

Hvor: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø


Book bord på Souls ➤

Gourmandiet

Gourmandiet er en slagterforretning med økologisk kvalitetskød, en delikatesseforretning med lækkert charcuteri og sidst men ikke mindst en fremragende bøfrestaurant. Gourmandiet er stedet for dig, der drømmer om en uimodståelig kvalitetsbøf. Der er masser af udskæringer på menuen – både T-bone, Côte de Boeuf, Rib-eye, Entrecôte, Tournedos m.fl.

Hvor: Rosenvængets Allé 7, 2100 København Ø


Book bord på Gourmandiet ➤

Metier

Foto: Metier

Metier er en uformel og afslappet bistro, der fokuserer på økologi, gode råvarer, biodynamik og frilandskød. Her serveres velsmagende, rustikke måltider i hyggelige omgivelser til fornuftige priser. Menuen skifter jævnligt alt efter hvilke friske råvarer, de lokale producenter har at byde på.

Hvor: Blegdamsvej 70, 2100 København Ø


Book bord på Metier ➤

 

Cafe Livingstone

Foto: Livingstone

Ejeren af Livingstone, Jostein Haugum, er ivrig eventyrer, der har ladet sig inspirere af rejser rundt i verden. Med en indretning der er en blanding af nordiske rødder og verdensrejser har han skabt en café med masser af sjæl og spændende ting fra hele verden.

Hvor: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

 


Bestil bord på Livingstone ➤

Flere restaurant nyheder...