Mad ud af huset til din nytårfest: Disse restauranter kan stå for nytårsmenuen til dine gæster - DinnerBooking Blog
thumb image

Mad ud af huset til din nytårfest: Disse restauranter kan stå for nytårsmenuen til dine gæster

Skal din nytårsaften fejres derhjemme i godt selskab? Gør som mange andre og lad Københavns restauranter stå for maden til din nytårsfest. Priserne på menuer ud af huset fås fra 295,-. Se de mange muligheder her.

Foto: Restaurant MA

Er du en af dem, der elsker at holde nytårsfesten derhjemme, som ikke kan begrænse gæstelisten, så den passer til kapaciteten i dit køkken, og hvor det der madlavning faktisk ikke er noget, du gider at bruge årets sidste dag på?

Så er du ikke den eneste. Flere og flere lader nemlig restauranter stå for maden til deres nytårsfest, så der kan holdes en fantastisk nytårsfest med skøn mad – næsten helt uden at man behøver at røre en finger. Og det er nemt, hvis du gerne vil følge med på denne trend.

Mange af Københavns restauranter kreerer nemlig en lækker menu ud af huset nytårsaften til en god pris, der starter fra 295,-. Så lad kokken stå i køkkenet mens du blot skal koncentrere dig om bordpynten, stille vinen på køl og gøre dansegulvet klar til gæsterne.

Kammusling, hummer, torsk, oksemørbrad eller hvad med vegansk? Se, hvem der laver nytårsmenuer ud af huset tæt på dig her!

Godt nytår og god spiselyst!

Indre by

I indre by er der rig mulighed for at hente lækker mad til nytårsfesten derhjemme.

Skal dit nytår være lidt ekstravagant, kan du spise Michelin-mad fra Kadeau. Her får du 6 serveringer. Nyd ceviche af helleflynder, ristede jordskokker med saltet cremefraiche, hønsebouillon og aromatiske urter. Dansk okse, selleri som bagt og pure, vintertrøffel og oksehalesauce. Tærte med mørk chokolade, syrlige kvæder, fløde og timian og kransekage med rønneskuds sirup. Prisen er 595 kr. ex gebyr.


Nytårsmenu fra Kadeau ➤

Rasmus Kjær / RK FOOD står også klar med en lækker social dining nytårsmenu til din fest. Her er der snacks og en stor menu, der byder på enebærsaltet laks med friskost og courgetter, grillede gambasrejer med aioli og lime, salat med bagt selleri og pære, bønner og kikærter tilsmagt med grov sennep og timutpeber. Der er trøffelballotine af unghane med grillet hvidløg, langtidsstegt oksetyksteg med dehydreret tomat, stegt chorizo med jordskokker og syltede rødløg. Manchego med olivenolie og hengemte blommer, citronfromage med limeblade, stjerneanis og kyskager og macarons med forskellig smag til kaffen. Prisen er 350 kr.


Nytårsmenu fra Rasmus Kjær ➤

Rebel i Store Kongensgade står klar med snacks og tre retter til din fest. Menuen byder på hummerbisque med jordskok, syltede sennepskorn og urteolie, steak Teres Major med blomkålspuré, pommes Anna og Madagaskar pebersauce. Til dessert er der Gateau Marcel med hindbærgelé, karamel og krystaliseret hvis chokolade. Prisen er 425,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra Rebel ➤

På Christianshavn står 56 ° klar med en nytårsmenu med kold jordskokkepuré, ristet hasselnød, tang salat, kuller tatar med urter, jordskokke crudité og urt til forret. Mellemretten byder på glaserede beder, rødbede vinaigrette med syltet æble, ristet kalvebacon og friskost. Hovedretten er Grambogård oksemørbrad med trøffelsauce, karamelliseret hele løg, svampe i brunet smør, kål skud og kartoffel fondant. Til dessert står den på hvid chokolade creme, mazarinkage, bagt hvid chokolade, havtorn kompot. Pris 450,- ex gebyr


Nytårsmenu fra 56 ° ➤

Et andet sted på Christianshavn på Overgaden Neden Vandet byder Argentinske Asador på kammusling – og laksetatar med champagne gelé og argentinsk empanada med rejer og flødeost til forret. Argentinsk black Angus mørbrad med fyldte kartofler, ost, friske urter og porcini-svampe sauce til hovedret og chokolade fantasi til dessert. Pris 399,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra Asador ➤

På Holbergsgade finder du Argentinske Fuego, der byder på samme menu som søster-restauranten Asador – Her står de også står klar med kammusling – og laksetatar med champagne gelé og argentinsk empanada med rejer og flødeost til forret. Argentinsk black Angus mørbrad med fyldte kartofler, ost, friske urter og porcini-svampe sauce til hovedet og chokolade fantasi til dessert. Pris 399,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra Fuego ➤

Fishmarket byder på deres berømte Royale Plateau Fruits de Mer, som er delevenligt til to. Her får du hel friskkogt hummer, krabbeklør, jomfruhummer, rosérejer, gillardeau østers serveret med maltbrød, rødløgs-vinagrette, hjemmerørt mayo og citron. Prisen pr fad er 995,-


Nytårsmenu fra Fishmarket ➤

Hummer i Nyhavn har også masser af fisk på deres nytårsmenu. Her får du kogte krabbeklør, rosé rejer, franske østers, 1/2 porcheret hummer, jomfruhummer, blåmislinger, sherry vinagrette, citronmao og kærnemælksbrød til 500 ,- pr. person. Du kan også opgradere til “Royal”-udgaven, hvor menuen toppes med hjertemuslinger, kongekrabbe og kammuslinger til 650,- pr person.


Nytårsmenu fra Hummer ➤

Restaurant MA ved Gammel Mønt står klar med en menu med flødelegeret pighvarsuppe og hummer og laksefarseret rødtungefilet til forret. Grillede medaljoner af oksemørbrad med syltede bøgehatte, brændte rødder, trøffelpuré, trøffelsky og pommes rissoles med citrontimian til hovedret. Og Gateau Marcel med percheret pære, krystalliseret mørk chokolade, frysetørrede solbær og vaniljeis. Prisen er 398,-


Nytårsmenu fra MA ➤

Skal dit nytår være kød-fri? Så kan du få en plantebaseret luksusmiddag fra SimpleRAW. De byder på jordskokkesuppe med trøffelolie, croutoner og urter til forret. Kikærte-“tofu” med rødvinssauce, svampe og sylt til hovedret og brownie med karamel og bær til dessert. Prisen er 350,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra SimpleRAW ➤

Kan i aldrig blive enige om menuen? Så er Restaurant SULT jeres redning. De her nemlig sammensat en lækker menu, hvor du selv kan få lov til at vælge både forret, hovedret og dessert. Prøv hummerbisque med rejer og dild eller kyllingeballotine til forret. Smørporcheret torsk eller kalvemedaljon til hovedret. På dessertsiden står valget mellem passionmoussekage eller Gateau Marcel. Prisen for tre retter er 350,- ex. gebyr.

OBS. Maden afhenter du 31. december kl. 11-14 hos deres søsterrestaurant B&W på B!NGS, Vesterbrogade 149.


Nytårsmenu fra SULT ➤

Sig farvel til 2010’erne med manér, og bestil en 5-retters nytårsmiddag Fra Huks Fluks. Menuen begynder med halv hummer serveret med aioli, cirtron og brød, som efterfølges af første hovedret bestående af pighvar med rødvinssauce og spinat. Anden hovedret byder på kronhjort med trøffelsauce og røde frugter. Og før den bløde chokoladekage til dessert serveres comtéost lagret i 16 måneder med mango- og safranchutney før. Prisen pr. person for fem retter 700,- ex. gebyr.

OBS. Maden afhentes hos Huks Fluks på Gråbrødretorv 8 den 31. december mellem 11-13.


Nytårsmenu fra Huks Fluks ➤

Peder Oxe har sammensat en udsøgt menu til dit nytår. Og ikke nok med det. De står også klar med et glas champagne, en bid kransekage og det store nytårshumør, når du henter maden. Menuen er delt op i fem retter, og så får du også lidt klassisk kransekage med, som du kan nyde hen på aftenen, eller når rådhusklokkerne ringer det nye år ind. Som appetizer serveres den eksklusive rogn löjrom (fra fisken siklöja) på blinis med creme fraïche og rødløg, efterfulgt af hummer til forret med krydderurtemayonnaise, citron og dertilhørende økologisk landbrød og smør. Hovedretten byder på oksemørbrad serveret med let jordskokkepuré, skalotteløg, stegte svampe, pommes Anna, en smagfuld rødvinssauce og friskrevet vintertrøffel. Middagen afsluttes med et udvalg af danske oste og en frisk hindbærmousse overtrukket med hvid chokolade. Pris pr. person 700,- ex. billetgebyr.

OBS. Maden afhentes hos Peder Oxe på Gråbrødretorv 11 den 31. december mellem 11-13.


Nytårsmenu fra Peder Oxe ➤

Vil du forkæle dig selv og dine gæster på årets sidste aften, så står Zeleste klar med en skøn nytårsmiddag. Med menuen får du også snacks, oliven og mandler, som du evt. kan vække smagsløgene med under Dronningens nytårstale. Til forret serveres rimmet laks med rødbede med dertilhørende bladselleri, rygeost, syltede gulerødder og brød, efterfulgt af hovedretten bestående af krondyr, knuste kartofler, bagt jordskokke, fermenteret tranebær og trøffelsauce. På ostebordet får du hvid Benedict, gammelknas og tomme de savoie med kompot og hjemmebagt knækbrød. Til dessert er der cheesecake på menuen. Pris pr. person 495,- ex. billetgebyr (tilkøb muligt).

OBS. Menuen skal bestilles senest 29. december og afhentes hos Zeleste på Store Strandstræde 6 den 31. december mellem 10-13.


Nytårsmenu fra Zeleste ➤

Restaurant Kompasset styrer dig hen imod en fuldendt aften og sørger for, at menuen spiller, så du har tid til at holde nytår med venner og familie. Forretten byder på en nytårsklassiker, hummersuppe, med dertilhørende landbrød. Efterfølgende serveres oksemørbrad med kartoffelpuré, trøffel, langtidsbagte rødbeder, kirsebæreddike, tyttebær og morkelsauce. Så du skal måske afsætte tid til at slå mave i, før du går videre til ostebordet med hvid Benedict, Gammelknas og Blåkronblomst med kompot og hjemmebagt knækbrød, for derefter at slutte menuen af med en luftig chokolademousse med saltkaramel på tærtebund af havrekiks med gel af passionsfrugt og hvid chokoladeknas.
Pris pr. person 450 kr. ex. billetgebyr. (Tilkøb muligt)

OBS. Menuen skal bestilles senest 29. december og afhentes hos Kompasset på Nyhavn 61 den 31. december mellem 10-13.


Nytårsmenu fra Kompasset ➤

Amager

Bor du på Amager, behøver du ikke rejse langt, for at hente din nytårmenu.

Couloir på Amagerstrandvej har nytårmenuen klar til dig. Får fiskeanretning med hvidløgs-chilimarinerede tigerrejer med hjemmerørt citron mayonnaise, lyngrillet tun på bund af tangsalat, toppet med mango-chili chutney og friske urter og lakse-ørredmousse med rødløg og kapers. Herefter er der hummerbisque med hvid chokolade og chili, serveret med ovnbagt nytårs torsk, grøn dild olie og friske urter. Til hovedret tournedos af oksemørbrad på pure af sød kartoffel og selleri, ovnbagte løg, Pommes Anna og svampe sauce med morkel. Til dessert er der Gateau Marcel med hvid chokoladecreme, tuille, råmarinerede bær og skovsyre. Spis 3 retter for 295,- og 4 retter for 375,-.


Nytårsmenu fra Couloir ➤

Er du glad for fisk, er der H3 Amager Fiskehus, du skal sætte kursen mod. Her er der skaldyrsfad på menuen, som er delevenligt for to personer. Her får du hel nykogt hummer, vesterhavs krabbeklør, jomfruhummer, pil-selv-rejer, nyrøgede rejer, østers. Som tilbehør er der brød og smør, almindelig – og krondildmayo, rødvinsvinaigrette og citron. Prisen er 995,- pr. fad.


Nytårsmenu fra H3 ➤

På Richard Mortensens Vej står 8tallet også klar med en festlig nytårsmenu. De har forberedt en skaldyrsbisque med urter og håndpillede rejer til forret, kalvemørbrad med løg, pommes Anna, jordskokkepuré og trøffelsky til hovedret og Panna cotta og mørk chokolademousse til dessert. Prisen er 425,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra 8tallet ➤

Frederiksberg

På Mondäne Frederiksberg er der også mulighed for at få mad med hjem nytårsaften.

Du kan lade Anarki og Mêlée stå for maden til din nytårsaften. Menuen byder på snacks – vaffel med trøffelmayo og serrano, crustade med torsk, creme fraiche og krydderurter  og saltede marcona mandler. Til forret er der cremet uppe af blåmusling med rimmede kammuslinger, saltede stikkelsbær, syltede svampe og friskost med dild. Der er trøffelfarseret bryst af Rokkedahlkylling med pommes Anna, sauteret spinat, saltbagt gul bede og morkelsauce med syltet sennep til hovedret. Til dessert er der nøddekage med passionsfrugtcurd, vanillecreme og hvid chokolade. Prisen er 425 kr.


Nytårsmenu fra Mêlée og Anarki ➤

Ewalds Brasserie får du rimmet laks med urter, sprød salat, citroncreme og rugbrødcrumble. Oksemørbrad med timiansky, stegt grønt og pommes soufflé og Gateau Marcel med sprød chokolade og bærkompot. Prisen er 345,-


Nytårsmenu fra Ewalds ➤

San Marco JUNIOR tilbyder hele 10 retter til din nytårsfest, så du ikke skal røre en finger selv. Her bliver du blandt andet budt på på hummer – og jomfruhummer-salat med urter, burrata med tomat, krydderurter og olivenolie, oksecarpaccio med trøffelmayo og saltede mandler, kalvetatar med trøffel, estragonmayo, syltede løg og grov pesto og meget mere. prisen er 585,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra San Marco JUNIOR ➤

Østerbro og Vesterbro

I brokvartererne, København V og Ø kan du også finde lækker mad til dit nytår.

H.C Andersen Slottet Nimb kokkererer de en overdådig menu med både snacks, fire retter og kransekage! Menuen byder blandt andet på saltede kammuslinger med grillet agurk, æbler, dild og kærnemælk, hummerbisque med hummersalat, oksemørbrad med jordskokker og trøffelsauce og chokolademousse med saltet karamel! Pris 645 ex gebyr.


Nytårsmenu fra Nimb ➤

Er du vild med asiatisk mad, kan du også glæde dig selv og dine gæster med en middag fra det asiatiske fusionskøkken IBU. Her er der let røget vestfjord laks med shiso, ponzu og aromatiske urter til forret. Kammusling med ørredrogn, havesyrecreme og papadum til mellemret. Rib on bone med mac and cheese med trøffel, cæcarsalat og pebersauce til hovedret. Desserten byder på chokoladecreme med banan, karamel og crumble.


Nytårsmenu fra IBU ➤

På Værnedamsvej står Falernum også klar med en fem-retters nytårsmenu. Den byder på laksetatar, hummerbisque, oksemørbrad, ost og isdessert med pære. Prisen er 555 kr.


Nytårsmenu fra Falernum ➤

L´Imperatore på Østerbro kan du vælge mellem to menuer. Et skaldyrsfad til fiskeelskeren og en tre-retters menu med både kød og fisk. Skaldyrsfadet byder på hummer, kæmpe rejer, jomfruhummer, krebs, krabbeklør, taskekrabbe og røde rejer i hvidløg plus tilbehør og en flaske bobler. Den anden menu byder på saltmarineret laks, hummer, oksemørbrad og chokolade soufflé. Skaldyrsfadet koster 450,- ex gebyr, mens den tre-retters menu koster 350,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra L'Imperatore ➤

På Østerbro finder du også Café Charlottehaven. De har forberedt torsk i mosaik med dild, fløde, porre, urtemix og ribs. Dildvaffel med creme fraiche, rødløg, sikrom og dild. Til hovedret er der oksemørbrad med Pommes Anna, syltede skalotteløg, palmekål og kalve-timian glace. Og chokoladefondant med vanilje, æble og tuille til dessert. Prisen er 450 kr.


Nytårsmenu fra Café Charlottehaven ➤

Uformel i studiestræde byder på en fire retters menu. Her får du ceviche af torsk med fermenteret chili og friskostcrème, carpaccio af kalveindelår med artiskokker, pebermayonnaise og jordskokkechips, oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelpuré med trøffel og krydderurtesalat og mørk Valrhona chokolade, saltet karamel og solbær. Prisen er 550,- ex gebyr.


Nytårsmenu fra Uformel ➤

Skal kagen til nytår have lidt ekstra stjernestøv, så kan Cakenhagen hjælpe dig. Her kan du få nytårskagen med chokolademousse, saltkaramel, appelsin og knas, flødeboller og kransekage. Prisen ligger på 35-300 kroner.


Nytårskager fra Cakenhagen ➤

Se mange flere muligheder her

Flere restaurant nyheder...