KBH: Takeaway nytårsmenu – disse restauranter kan stå for maden

thumb image

Vil du holde nytårsaften derhjemme med en storslået menu, men helst ikke bruge timevis i køkkenet? Så fortvivl ej – hent din nytårsmenu hos en af Københavns skønne restauranter.

Er du en af dem, der elsker at holde nytårsfesten derhjemme, men som ikke har lyst til at bruge årets sidste dag på madlavning? Så lad restauranternes kyndige kokketeam stå for opgaven!

Mange københavnske restauranter har gjort sig umage og kreeret deres bedste bud på årets sidste festmåltid. Alt, du skal gøre, er at varme og anrette maden. Nemt!

Her kan du se, hvem der laver takeaway nytårsmenuer tæt på dig.

Ewalds Brasserie

Nytår takeaway Ewalds Brasserie
Foto: Ewalds Brasserie

Det franske brasserie på Frederiksberg har planlagt en 4-retters nytårsmiddag med rimmet kammusling, bagt torsk, duebryst med pommes anna og en lækker panna cotta til dessert. Menuen er lavet, så den er nem at gå til, varme, anrette og nyde. Der medfølger også Ewalds kransekage til når det nye år ringer ind.

Pris: 595 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Allegade 24, 2000 Frederiksberg

PUBLIC

Nytår takeaway PUBLIC
Foto: PUBLIC

I år tilbyder Public en enkel og smagfuld 4 retters takeaway nytårsmenu, så du kan slappe af og nyde årets sidste dag. Du skal blot varme og anrette maden – der medfølger udførlig guide til opvarming og anretning.  

Glæd dig til carpaccio af kammusling, ravioli, braiserede svinekæber med trøffelsauce og en klassisk tiramisu til dessert.
OBS: Du kan tilkøbe antipasto misto og vinpakke (se mere ved at klikke på linket).

Pris: 495 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Halmtorvet 36, 1700 København V

Restaurant Amalfi

Restaurant Amalfi
Foto: Restaurant Amalfi

Amalfi tilbyder en klassisk italiensk menu til årets sidste dag. Glæd jer til laksecarpaccio, oksemørbrad og tiramisu. Til hovedretten kan du selv vælge mellem pepper-, trøffel- eller rødvinssauce.

Pris: 399 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Gråbrødretorv 21, 1154 København K

8Tallet 

Nytår takeaway 8tallet
Foto: 8tallet

8Tallet har en ekstraordinært lækker menu med hummerbisque, grillet oksemørbrad med trøffelsauce og chokoladefondant med marinerede skovbær. MUMS!

Menuen kan bestilles til afhentning d.30.12. eller d.31.12. mellem kl.10-13. Der følger en grundig guide til de få forberedelser og anretning af menuen.

Pris: 395 kr. pr. person (+ gebyr)

Afhentes: Richard Mortensens Vej 81 A, 2300 København S

UMA

Photo: UMA

Er du på udkig efter en udsøgt nytårsmenu, så er UMA et rigtig godt bud. Appetizeren består af oksetatar med trøffel-emulsion, ponzu gel og frisée salat. Til forret kan du se frem til sashimi deluxe bestående af Hamachi, rød snapper, færøsk laks, akimi-tun, kammusling og ama ebi. Hovedretten er en lækker wok med stegt shacha sort angus ribeye, japanske forårsløg og fermenteret bønnesauce, der serveres med koshihikari sushi ris. Det overdådige festmåltid afsluttes med en dejlig Matcha mousse kage.

Pris: 495 kr. pr person. Det er muligt at tilkøbe en vinpakke m. 1 fl. Sake, 1 fl. Riesling og 1fl. Barbera for 600 kr.

Afhentes: Nørre Farimagsgade 12, 1364 København K

FAMO

Foto: FAMO CARNE

Få en eksklusiv take away menu fra en af FAMOs eftertragtede restauranter i København. Menuen byder på antipasti bestående af vitello tonnato, jordskokker med sort trøffel, vintersalat og italiensk torskemousse på ristet brød. Primoen er en cannelloni med hummer, som er efterfulgt af kalv med sort trøffel og kompot af knoldselleri og afsluttes med den franske dessertklassiker Baba med rom og creme.

Pris: 585 kr. (+gebyr)

Afhentes på en af følgende adresser:

  • Saxogade 3, 1662 København V
  • Gl. Kongevej 51, 1610 København V
  • Øster Søgade 114, 2100 København Ø

Luksus-nytårsmenuen, hvor der er styr på det hele

Nytårsmenuen til dig, der vil holde en ekstraordinær fest. Flere retter? Tjek. Uden at løfte en finger? Ja tak! Server en flerretters uden problemer med disse nedenstående nytårsmenuer af højeste kvalitet.

San Marco JUNIOR

Nytår takeaway San Marco JUNIOR
Foto: San Marco JUNIORs nytårsmenu 2022

San Marco JUNIOR har sammensat to nytårsmenuer – en med og en uden kød – baseret på nordisk velsmag og italiensk passion. I menusammensætningen har der været fokus på, at nytårsaften skal være en afslappende oplevelse uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

De 10 retter er forberedt til punkt og prikke og er klar til servering. Det eneste, du skal gøre, er at lune arancini & brød i ovnen. Glæd jer blandt andet til hummersalat, laksecarpaccio, bøffel burata, jordskokkecremesuppe, kammuslinger og tiramisu.

Pris: 675 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

AOC/No.2/TRIO

AOC, NO.2 og TRIO Nytår takeaway
Foto: No.2/TRIO/AOC

Michelin-restauranten AOC har teamet op med Restaurant No. 2 og TRIO om at tilberede en luksusmenu, hvor du intet vil mangle. Tag godt imod Aarø og Selins nytårsmenu! Du får 6 retter med hummer, bagt helleflynder med svampe, Beef Wellington med trøffelsauce og en sticky toffee pudding med hasselnøddeis.

Vinpakker kan tilkøbes.

Pris: 1200 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København K

56°

Nytår takeaway 56°
Foto: 56°

Til nytårsaften kan du spise nordisk gastronomi rost af Michelin. Restaurant 56° har forberedt en klassisk nytårsmenu med cremet svampesuppe, langtidstilberedte jordskokker, jordskokkepuré med trøffel, råmarineret kål, syltede sager og bordelaisesauce med ”marv” og så karamelkage til dessert.

Der er mulighed for flere tilkøb til retten, hvis ønsker at “toppe” den ekstra op.

Alt er tilberedt, du skal blot opvarme maden. Det er muligt at tilkøbe caviar samt vinmenu.

Pris: 375 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Krudtløbsvej 8, 1439 København K

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor de har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimbs dygtige kokke, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse “at home”.

Pris: 695 kr. (+gebyr)

Afhentes: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Rebel (UDSOLGT)

Nytår takeaway Rebel
Foto: Rebel

Den Michelin-fremhævede restaurant Rebel har sørget for alletiders menu til en rigtig lækker pris. Her kan du se frem til tre forskellige snacks og en 3-retters menu bestående af hummerbisque, boeuf onglet med trøffelsauce og havtornsmousse med saltkaramel til dessert.

Du kan tilkøbe kaviar og hummer til retten, hvis du ønsker det.

Pris: 450 kr.

Afhentes: Store Kongensgade 52, 1264 København K

Dining by Jyrk

Nytår takeaway Jyrk
Foto: Dining by Jyrk

Den prisvindende tv-kok Henrik Jyrk, som også står bag restauranterne Kul og Ibu har i anledningen af årets sidste dag forberedt en himmelsk nytårsmenu med inspiration i det asiatiske køkken.

Pris: 675 kr. (+gebyr)

Afhentes: Smallegade 37B, 2000 Frederiksberg

Det famøse nytårs-skaldyrsfad

Hummer, østers og caviar er en nytårstradition for mange. Er du også glad for den eksklusive spise, så har flere restauranter i København planlagt frisk fisk og skaldyrsfade til nytårsaften.

HUMMER

Nytår takeaway HUMMER
Foto: HUMMER

Ved HUMMER kan du bestille et klassisk skaldyrsfad eller deluxe-udgaven! I den klassiske får du krabbeklør, rosé rejer, franske østers, pocheret hummer, jomfruhummer, blåmuslinger, sherry vinaigrette, cintron mayo og kærnemælksbrød. Hvis du alligevel synes, der mangler noget, så vælg skaldyrsfad “Royal”, hvor du også får hjertemuslinger, kammuslinger og 2 slags franske østers.

Pris: Klassisk skaldyrsfad: 550 kr. pr. person (+gebyr) // Skaldyrsfad “Royal”: 750 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Nyhavn 63A, 1051 København K

Krogs Fiskerestaurant

Nytår takeaway Krogs Fiskerestaurant
Foto: Krogs Fiskerestaurant

Hos Krogs Fiskerestaurant kan du bestille et overdådigt skaldyrsfad til din nytårsfest. Menuen består af en hummerbisque til forret, hvorefter hovedretten er et skaldyrsfad med ALT hvad hjertet begærer! Østers, hummer, pil-selv rejer, kammuslinger og taskekrabbe – serveret med diverse tilbehør og surdejsbrød og pisket smør.

Du kan tilkøbe kaviar og østerskniv.

Pris: 895 kr. (+gebyr)

Afhentes: Gl. Strand 38, 1202 København K


Nytårsmenuer ud-af-huset i øvrige Sjælland

Nord for København er der også restauranter, som gerne vil klæde dig godt på til nytåret. Klik på knapperne for at se hele menuen.

Rungsted Kro

Gør nytåret nemt for dig selv med Rungsted Kros dejlige nytårs takeaway. Glæd dig til hummerbisque, kalvemørbrad og chokoladekage med nøddeknas og hindbær. Læs hele menuen via knappen nedenfor.

Pris: 369 kr. (tilvalg: blå chips, petit fours eller kransekage
Afhentes: Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst

Tisvilde Bistro

Hos Tisvilde Bistro har de lagt i kakkelovnen til en eksklusiv nytårsmenu. Den består af en forret med hummerbisque tilsmagt med cognac, serveret med hummerbrud og friske krydreurter. Til hovedret får du stegt oksecuvette med pommes fondant, hertil sauté af Karl Johan og østershatte, serveret med salvie og portvinsglace tilsmagt med trøffel. Desserten er en klassisk Gateau Marcel serveret med bærkompot og nytårsknas.

Det er muligt at tilkøbe elementer som brød, mellemret, kaviar, ost m.m.

Pris: pr. kuvert kr. 345,-
Afhentes: Hovedgaden 38, 3220 Tisvildeleje

Charlottenlund Fort

Søger du en ekstravagant gourmet nytårsmenu, er Charlottenlund Forts et glimrende bud!

Til forret får du en kraftig hummerbisque med stykker af frisk hummer, tørrede tomater, syltet fennikel og karseolie. Mellemretten står på saltet torsk med syltede perleløg, stikkelsbær, sauce oriental og blomsterkarse. Hovedretten er en vaskeægte nytårsklassiker med et gourmet twist, nemlig rosa oksemørbrad, Pommes Anna med trøffel, brændt pastinakpuré, syltede svampe og sauce på morkler.

Desserten, som er chokolade cremeux med saltkaramel, solbærgelé, krystalliserede citrusfrugter og nødder er den perfekte afslutning på dette overdådige måltid.

Det er muligt at tilkøbe en vinpakke, østers og kransekrage.

Pris: 695 kr. (+gebyr)

Afhentes: Strandvejen 150, 2920 Charlottenlund

Restaurant Lerbækgaard

Foto: Restaurant Lerbækgaard

Forkæl dit selskab med en delikat nytårsmenu fra Restaurant Lerbækgaard. Forretten står på cremet jordskokkesuppe med stegt torsk, bacondrys og hjemmebagt brød. Hovedretten byder på oksetournedos med rødvinssovs, bagte rødbeder med hasselnødder, grøn puré og pommes duchesse. Festmåltidet afrundes med den italienske dessertklassikker, tiramisu.

Det er muligt at tilkøbe en mellemret bestående af vol-au-vent skaldyrsragout for 100 kr pr. person

Pris: 375 kr. (+gebyr)

Afhentes: Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

Café & Brasserie KiK

Foto: Café & Brasserie KiK

Café & Brasserie KiK har strikket en lækker nytårsmenu sammen til dig og dit selskab. Middagen indledes med delikate forretter bestående af koldrøget laks marineret i rødbede, stegte tigerrejer og grillet sashimi tunsteak med guacamole mousse. Hovedretten er 180 gr. oksemørbrad med Pommes Anna, nytårsgrøntsager og bernaisesovs. Desserten er en lækker chokoladekage med friske bær og chokoladecrumble.

Det er muligt at tilkøbe elementer som kransekage (39 kr. pr. person) og deres prisvindende romkugle (39 kr. pr. person)

Pris: 359 kr. (+gebyr)

Afhentes: Torvet 4C, 3400 Hillerød

Bloggen opdateres løbende frem til den 31. december Se alle nytårs-events i KBH her

You may also like...