Påskefrokost i København: Lad restauranterne stå for det helt store påskebord

thumb image
Foto: Restaurant Schønnemann

Gæk, gæk, gæk – her kan du fejre påsken, så tungen slår smæk! Spis årets påskefrokost i København hvor flere restauranter har forberedt alverdens lækre retter fra påskebordet.

Påsken står for døren. Endelig er dagene lysere, snart spirer det frem overalt, og familie og venner skal samles i festligt lag.

Hvad med at fejre påsken hos en af de mange lækre restauranter i København? Flere restauranter har nemlig lagt æggene i blød og forberedt en udsøgt påskemiddag med det hele. Så behøver du hverken marinere sild selv, stå i kø til rugbrød hos bageren eller vaske alle dine potter og pander rene

Her kan du se en liste over de restauranter, der inviterer til påskefrokost i København med hele baduljen.

Stemningsfuld luksus-påskefrokost hos Holly

Holly er en stemningsfuld luksus bistro med ekspertise i god stemning. Her møder det rå det forfinede, hvilket gør restauranten til et oplagt samlingspunkt for alle typer af madelskere.

Du kan trygt lægge påskefrokosten i hænderne på Holly – de ved nemlig lige præcis, hvad der skal på påskebordet. Glæd dig til at sætte tænderne i marineret sild, æg og rejer, fisk med tatarsauce, lammespyd med kartoffelkompot og en lækker dessert. Hol(l)y moly, det lyder bare godt!

Hvornår: 30.-31. marts
Hvor: Vesterbrogade 149, København V
Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)

Påskebord i det ikoniske Meyers i Tårnet

Meyers har en helt unik placering. Du finder nemlig restauranten oppe i Tårnet på Christiansborg. Hvis du ikke har besøgt dette historiske spot, så er deres påskebord en helt oplagt mulighed. Du bliver ikke skuffet, tro os!

Spis deres påskefrokost i ren family style. Her får du vælge mellem enten 5 eller 10 serveringer, som har det hele. Du kommer til at skulle trille hjem bagefter.

Du skal blot booke bord indenfor givne periode i påskeferien. Velbekomme!

Hvornår: 28.-31. marts
Hvor: Christiansborg Slotsplads, København
Pris: 455 kr. (inkl. en genstand + vand) eller 655 kr. (inkl. en genstand + vand)

Go’ gammeldaws påskefrokost hos Nyhavns Færgekro

Blandt de farvestrålende bygninger på det brogede fortov i Nyhavn finder du Færgekroen. I vaskeægte Nyhavn-stil er køkkenet traditionelt dansk, og det betyder, at det her er det absolutte hot-spot for en go’ gammeldags påskefrokost i København med karrysild, djævleæg, rødspættefilet og lun leverpostej på menuen.

Siger man sild, må man også sige snaps. Til påskefrokostbordet er der mulighed for at vælge mellem 20 forskellige slags hjemmelavet brændevin.

Hvornår: 22.-31. marts
Hvor: Nyhavn 5, København K
Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)

Tartelet-tirsdag hos Nyhavns Færgekro

Tarteletten er elsket af gamle som unge, og sætter altså bare prikken over i’et på middagsbordet. Det gælder både påske, jul og alle andre anledninger til at servere de sprøde dejskaller med lækkert fyld.

Hos Nyhavns Færgekro har man gjort alle tirsdage i marts til tartelettens dag. Der bliver bagt skaller og forberedt cremet fyld med kylling og hvide asparges i gavmilde mængder, så du kan spise alle de tarteletter, du har lyst til. Dedikér din tirsdag i påskeferien til tarteletten – velbekomme!

Hvornår: 26. marts
Hvor: Nyhavn 5, København K
Pris: 200 kr. pr. person (+gebyr)

3 fine-dining oplevelser i påsken hos SALT Restaurant

Påskefrokost, Påske aftenmenu eller påskekagebord? På SALT Restaurant, som holder til hos Admiral Hotel, kan du få det hele!

Hiv dine madglade venner eller familiemedlemmer under armen til årets påskefrokost hos SALT. Frokosten finder sted i ægstravagante omgivelser i SALTs hyggelige lounge, og byder på 4 kolde anretninger, 3 varme anretninger og dessert, alt sammen serveret family-style. I kan blandt andet få laks med purløgscreme, (påske)æg med smørstegt surdejsbrød, påskekylling, pommes gratin og stegt lam – det får altså mundvandet til løbe.

Hvornår: 28.-31. marts
Hvor: Toldbodgade 24-28, København K
Pris: 485 kr. pr. person (+gebyr)


Sæt også kryds i kalenderen den 23. og 24. marts, når SALT inviterer til påskekagebord med alverdens søde fristelser, kreeret af restaurantens chefkonditor og hendes dygtige team. Blandt alle lækkerierne kan du finde smørbagte scones, hjemmelavede påskeæg, calamansimousse og meget, meget mere.

Hvornår: 23.-24. marts
Hvor: Toldbodgade 24-28, København K
Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)


SALT holder påske hele dagen, så du kan selvfølgelig også spise påskemiddag på restauranten og skåle påskedagene ind i lækre øl, snapse eller et godt glas vin. Ligesom til frokost vil menuen blandt andet stå på laks med purløgscreme, (påske)æg med smørstegt surdejsbrød, påskekylling, pommes gratin og stegt lam.

Hvornår: 28.-29. marts
Hvor: Toldbodgade 24-28, København K
Pris: 550 kr. pr. person (+gebyr)

Fadøl og luksus smørrebrød hos Schønnemann

Se lige pyramiden af håndpillede rejer på sprødt franskbrød – den drømmer vi om at spise til vores påskefrokost!

Schønnemann er en folkekær frokostrestaurant, som serverer smørrebrød og traditionelle lune retter i en klasse for sig – naturligvis ledsaget af en velskænket fadøl og snaps i alverdens variationer. Lyder det ikke som den helt perfekte påskefrokost i København?

Ifølge gæsterne gør den høje kvalitet af maden og byens bedste betjening Schønnemann til et sted, man hurtigt forelsker sig i og vender tilbage til igen og igen.

Hvor: Hauser Plads 16-18, København K

Danske frokosthits i naturskønne omgivelser hos Espehus Kro

Hvad med en lille påsketur ud af byen?

Med adresse midt i Espelunden er Espehus Kro helt perfekt til en hyggelig påskefrokost i naturskønne omgivelser. Menukortet tager udgangspunkt i det velkendte danske køkken, hvor ingredienserne er genkendelige, men sammensætningen ny og overraskende.

Fra palmesøndag til og med påskedag serverer kroen en særlig påskemenu, hvor du kan sætte tænderne i påskesild, solæg, lammepølse og mere til. Vil du hellere selv bestemme, hvad du får på tallerkenen, kan du finde nogle af de største hits fra det danske frokostbord på a la carte frokostmenuen, blandt andet rejesalat, tarteletter og fiskefileter af danske rødspætter.

Hvornår: 24.-31. marts
Hvor: Korsdalsvej 77, Rødovre
Pris: 450 kr. pr. person

Påskefrokost med havneudsigt på Toldboden

Seaside Toldboden er et gastronomihus med syv selvstændige køkkener under samme tag. Maden serveres i de maritime omgivelser på Nordre Tolbod med god mulighed for at sidde udenfor.

Til påske har smørrebrødskokkene hos Seaside Toldboden en lækker menu i ærmet. Solskind er selvfølgelig ikke hundrede procent garanteret – men det er til gengæld 4 stykker lækkert smørrebrød, gode øl og sodavand og en fantastisk udsigt over Københavns havn. Her gad vi godt nyde årets første udeservering!

Hvornår: 28.-31. marts
Hvor: Nordre Toldbod 18-24, København K
Pris:
345 kr. pr. person (+gebyr)

Påskefrokost på græsk hos Deligreco

På påskens næstsidste dag er det helt tilgiveligt, hvis du har fået nok af æggemader, rejer og karrysild. Og det er der heldigvis også råd for.

Lammekøds-eksperterne hos Deligreco har nemlig forberedt en lækker menu bestående lammesteg, kartofler og en masse tzatziki og feta. Simpelt, men brandgodt!

Hvornår: 31. marts
Hvor: Gammel Kongevej 170, Frederiksberg C
Pris: 249 kr. pr. person (+gebyr)

You may also like...