KBH: Nytårsmenu ud af huset – disse restauranter kan stå for maden til nytår

thumb image

Vil du holde nytårsaften derhjemme med en storslået menu, men helst ikke bruge timevis i køkkenet? Så fortvivl ej – hent din nytårsmenu hos en af Københavns skønne restauranter.

Er du en af dem, der elsker at holde nytårsfesten derhjemme – men som ikke har lyst til at bruge årets sidste dag på madlavning? Så lad restauranternes kyndige kokketeam stå for opgaven!

Mange københavnske restauranter kreerer nemlig en lækker nytårsmenu ud af huset til en god pris, der starter fra 300 kroner. De har gjort alle forberedelserne – alt du skal gøre, er at varme og anrette maden. Nemt!

Vi har opdelt de mange nytårsmenuer i kategorierne:

  • Den klassiske nytårsmenu
  • Nytårsmenuen til alle (med mulighed for vegetar- og børnemenu)
  • Luksus-nytårsmenuer
  • Nytårs-skaldyrsfadet

Her kan du se, hvem der laver nytårsmenuer ud af huset tæt på dig.

Den klassiske nytårsmenu

Søger du velsmagende, klassiske nytårsretter som hummerbisque, nytårstorsk eller oksemørbrad, så er der masser af menuer at vælge mellem. Herunder kan du se et udvalg af klassiske 3- eller 4-retters nytårsmenuer, som du ikke går galt i byen med!

Foto: Ewalds Brasserie

Ewalds Brasserie

Det franske brasserie på Frederiksberg har planlagt en 4-retters nytårsmiddag med lakserilette blinis, hummerbisque, oksemørbrad og vaniljeparfait. Menuen er lavet, så den er nem at gå til, varme, anrette og nyde.

Pris: 445 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Allegade 24, 2000 Frederiksberg

PUBLIC

Public har en smagfuld 3-retters nytårsmenu med hummerbisque, tournedos af kalvemørbrad og tiramisu med hvid chokolade og pistacienødder.

Pris: 450 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Halmtorvet 36, 1700 København V

Tholstrup

Tholstrup, der står bag restauranter som Zeleste og Peder Oxe, har forberedt en smagfuld nytårsmenu med snacks, rimmede kammuslinger, pighvar, tournedos af dansk okse og Gateau Marcel (med Orio-crumble – mums!).

Pris: 475 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Nyhavn 65, 1051 København K

Restaurant Amalfi

Amalfi tilbyder en klassisk italiensk menu til årets sidste dag. Glæd jer til laksecarpaccio, oksemørbrad og tiramisu. Til hovedretten kan du selv vælge mellem pepper-, trøffel- eller rødvinssauce.

Pris: 399 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Gråbrødretorv 21, 1154 København K

Rebel

Michelin-anbefalede Rebel har planlagt en helstøbt nytårsmenu, der består af tre slags snacks, tre retter og mulighed for tilkøb af kaviar. På nytårsmenuen er der jomfruhummerbisque, okse-bavette og chokoladecrumble med passionsfrugt. Til snacks vil der være sprøde tapiokachips, torskecroquette og confiteret kylllingecroquette. Yummy.

Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Store Kongensgade 52, 1264 København K


Nytårsmenuen til alle – både store, små og de meget sultne

Er nogen i selskabet vegetarer, børn eller bare ekstraordinært glade for kaviar? Flere københavnske restauranter har tænkt på diverse nytårstilvalg og tilbyder forskellige menuer både med og uden kød, så alle munde kan blive mætte nytårsaften.

8Tallet 

8Tallet har en ekstraordinært nem menu til både kødspisere og vegetarer. Du skal blot anrette maden, da alle retter er kolde. Begge nytårsmenuer har 8 retter, hvor I eksempelvis kan glæde jer til kikærtefalaffel, carpaccio af rødbede og gateau marcel til dessert!

Pris: 400 kr. pr. person (+ gebyr)

Afhentes: Richard Mortensens Vej 81 A, 2300 København S

Café Charlottehaven

Morten Køster og Charlottehaven har forberedt en alletiders 4-retters til nytår, hvor det er muligt at bestille børnemenu og vegetarmenu. Du kan også tilkøbe et udvalg af danske oste.

Den almindelige menu består af tuntatar, dansk nytårstorsk og tournedos af okse. Vegetarerne kan glæde sig til tofu og mockduck, skorzonerrødder i fillodej samt tournedos af saltbagt selleri. Til begge menuer er der snickers-parfeit til dessert.

Pris: 4-retters voksenmenu 450 kr. (+gebyr) // Børnemenu (hovedret + dessert) 150 kr. (+gebyr)

Afhentes: Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Bastards 

Bastards har en udsøgt nytårsmiddag med 4-retter, der består af hummerbisque, lakseterrine, kalvemørbrad med pommes Anna og champagnekage. Derudover kan I vælge mellem flere tilvalg til menuen!

I kan vælge at tilkøbe vinmenu, hjemmelavet kransekage, natmad (klassisk boeuf bourguignon) eller en pulled pork burger til dagen derpå. Men SÅ er I også dækket godt ind til en festlig aften!

Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Axeltorv 6, 1609 København V

FAMO SaxoCarne, og Metro

Italienske FAMO har tre restauranter i København, der tilbyder en traditionel italiensk nytårsmenu. Der er både den almindelige nytårsmenu og en vegetarmenu tilgængelig. På menuen er der tre antipasti, tagliatelle som mellemret, til hovedret står den på kalv med sort trøffel eller tærte til vegetarerne, og så chokoladekage til dessert.

Pris: 500 for alm. menu pr. person (+gebyr) // 450 for vegetarmenu pr. person (+gebyr)

Afhentes: Saxogade på Vesterbro, Gl. Kongevej på København V eller Øster Søgade på Østerbro


Luksus-nytårsmenuen, hvor der er styr på det hele

Nytårsmenuen til dig, der vil holde en ekstraordinær fest. Flere retter? Tjek. Uden at løfte en finger? Ja tak! Server en 10 retters uden problemer med disse nedenstående nytårsmenuer af højeste kvalitet.

AOC/No.2/TRIO

Michelin-restauranten AOC har teamet op med Restaurant No. 2 og TRIO om at tilberede en luksusmenu, hvor du intet vil mangle. Du får 6 retter med alt fra hummer, torsk med morkler, Beef Wellington, Millionaires shortbread (karamelkage) og kransekage m.m. En menu sammensat af 3 prisvindende køkkenchefer – og det kan smages.

Pris: 895 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København K

56°

Til nytårsaften kan du spise nordisk gastronomi rost af Michelin. Restaurant 56° har forberedt en klassisk nytårsmenu med hummerbisque med blæksprutte fra Vesterhavet, braiserede oksekæber fra Grambogård og guld chokolademousse med havtorn panna cotta. Hvad siger du så!

Alt er tilberedt, du skal blot opvarme maden. Det er muligt at tilkøbe caviar samt vinmenu.

Pris: 495 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Krudtløbsvej 8, 1439 København K

San Marco JUNIOR

San Marco JUNIOR har sammensat 2 nytårsmenuer – en med og en uden kød – baseret på nordisk velsmag og italiensk passion. I menusammensætningen har der været fokus på, at nytårsaften skal være en afslappende oplevelse uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

De 10 retter er forberedt til punkt og prikke og er klar til servering. Det eneste, du skal gøre, er at lune arancini & brød i ovnen. Glæd jer blandt andet til hummersalat, laksecarpaccio, bøffel burata, jordskokkecremesuppe, kammuslinger og tiramisu.

Pris: 675 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

The Vietnamese

The Vietnamese har slået sig sammen med den kendte asiatiske kok Piyasith Punnin, hvor de tilbyder en ekslusiv nytårsmenu med nye smage, der kræver minimal tilberedning.

Som starters vil der være østers, caviar og cremet kokossuppe med tigerrejer. Dernæst kan I glæde jer til hummer papaya salat, bagt torsk i bananblade og oksemørbrad. Desserten er mørk chokoladekage med friske bær og coulis. 

Pris: 850 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Store Kongensgade 91, 1264 København K


Det famøse nytårs-skaldyrsfad

Foto: CAPA

Hummer, østers og caviar er en nytårstradition for mange. Er du også glad for den eksklusive spise, så har flere restauranter i København planlagt frisk fisk og skaldyrsfade til nytårsaften.

Al Porto og Ristorante L’Imperatore

Ved Trianglen og Sankt Annæ Plads har restauranterne Al Porte og Ristorante L’Imperatore planlagt, hvad de kalder Kejserens skaldyrsfad. Et to-plans skaldyrsfad med hummer, jomfruhummer, kæmperejer, krabbeklør, fjordkrebs og brød med hjemmerørt aioli og oliven tapenade. Ovenikøbet får du 1 flaske bobler pr. 2-3 personer. Det er muligt at købe østers, caviar, kransekage og panna cotta, så festen ikke skulle savne noget som helst.

Pris: 550 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Al Porte: Sankt Annæ Plads 21, 1250 København K // Ristorante L’Imperatore: Olufsvej 2, 2100 København Ø

Cantina

Restaurant Cantina i Borgergade tilbyder friske skaldyrsfade med det hele: hummer, snekrabbe, jomfruhummer, Le Gall Special østers, håndplukkede kammuslinger, gambas og rosé rejer. Hertil får du vinaigrette, agurkerelish, maltbrød, cocktailsauce, mayo og citron. Et fad svarer til hovedret for 2 personer – og du har mulighed for at tilkøbe caviar og tiramisu til fadet.

Pris: 1.995 kr. for ét fad til to personer (+gebyr)

Afhentes: Borgergade 2, 1300 København K

HUMMER

Ved HUMMER kan du bestille et klassisk skaldyrsfad eller deluxe-udgaven! I den klassiske får du krabbeklør, rosé rejer, franske østers, pocheret hummer, jomfruhummer, blåmuslinger, sherry vinaigrette, cintron mayo og kærnemælksbrød. Hvis du alligevel synes, der mangler noget, så vælg skaldyrsfad “Royal”, hvor du også får hjertemuslinger, kammuslinger og 2 slags franske østers.

Pris: Klassisk skaldyrsfad: 550 kr. pr. person (+gebyr) // Skaldyrsfad “Royal”: 750 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Nyhavn 63A, 1051 København K

H3 Amager Fiskehus

H3 tilbyder et lækkert skaldyrsfad, som er delevenligt til 2 personer. Alt er forberedt og anrettet, lige til at sætte på bordet. H3 tilbyder i år også et luksus fad, med blandt andet 15g. Oscietra Caviar, flere østers og tuntatar. I fadet er der hummer, Vesterhavs krabbekløer, jomfruhummer, nordatlantiske pil-selv-rejer, nyrøgede reger, franske østers, surdejsbrød med hjemmerørt dildmayo og rødvins vinaigrette med rødløg.

Pris: 1095 kr. for ét fad til to personer (+gebyr)

Afhentes: Holmbladsgade 3, 2300 København S


Nytårsmenuer ud-af-huset i øvrige Sjælland

Nord for København er der også restauranter, som gerne vil klæde dig godt på til nytåret. Klik på restauranterne på listen herunder for at gå til menuen.

Café KiK

Ved Café KiK i Hillerød har de planlagt en tre-retters nytårsmenu med koldrøget laks, stegte tigerrejser og sashimi tun til forret, grillet oksemørbrad med pommes Anna og bearnaisesauce til hovedret, samt “Flydende Hjerte” chokoladekage med friske bær. En vaskeægte klassiker!

Pris: 339 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Torvet 4C, 3400 Hillerød

Steingrims Kælder

I Haslev ved Steingrims Kælder har de sammensat en lækker nytårsmenu ud af huset. Til nytårsaften kan du få hummerbisque med dildolie, jersey mørbrad med pommes Anna og sauce Bordelaise, samt chokolade fondant med bærkompot til dessert. Det er muligt at tilkøbe jomfruhummerhaler, østers, kransekage, vinmenu og meget mere.

Pris: 395 kr. pr. person (+gebyr)

Afhentes: Jernbanegade 50A, 4690 Haslev

Bloggen opdateres løbende frem til den 31. december Se alle nytårs-events i KBH her

Flere restaurant nyheder...