DinnerDays i København: Her kan du spise Michelinmad til billige penge

thumb image
Foto: Norrlyst

Dette års Michelinguide har delt stjerner ud til de danske restauranter. Særligt tre steder har fået Michelin-status for deres fremragende madkunst til rimelige penge, og du kan besøge dem til DinnerDays i efterårsferien.

Hvert år i februar uddeles de eftertragtede Michelinstjerner. Men grundet corona, blev kåringen udskudt til den 13. september. Det var derfor en længe ventet aften for landets restauranter, som under nedlukningen har slidt og slæbt for at bevare kvalitet og holde på personalet.

Her er der særligt tre restauranter, som er kommet med i årets Michelinguide. En velrenommeret applaus for deres bemærkelsesværdige mad og til rimelige penge. Se og søg i Michelin Guiden her.

Du kan besøge alle tre steder til DinnerDays fra den 15.-24. oktober, hvor du kan du spise 3 retter fra 215 kr. (+gebyr).

Restaurant Rebel

I de seneste seks år er Restaurant Rebel blevet tildelt en plads in Michelinguiden. Og i år får de mulighed for at beholde deres prestigefyldte “The Michelin Plate”-udmærkelse for god kokkekunst.

“Vi har knoklet og gjort alt, hvad der stod i vores magt for at holde skindet på næsen og navigere i det kaos, som pandemien har udsat hele samfundet. Den største tak skal lyde til jer gæster, der har støttet os under nedlukningen – og til jer, der væltede ind, da vi atter kunne åbne. Det er motiverende, det er rørende, og det er det, som vi lever for”, fortæller Rebel på deres Instagram.

Rebel deltager i dette års DinnerDays, hvor du kan spise 4 retter for 400 kr. (+gebyr).


Norrlyst

Hos Norrlyst er man vilde af begejstring. Restauranten har for første gang modtaget en Bib Gourmand.

Restauranten er ejet af Bjarke Just Nielsen, hvis CV vidner om mange år i branchen. Han er blandt andet tidligere deltager i TV programmet MasterChef, og så har han en del erfaring fra store restaurationer, heriblandt Madklubben.

Hos Norrlyst serverer de ny nordisk mad med inspiration i de klassikere, som er elsket af alle. Restauranten har et skærpet fokus på de bæredygtige, økologiske råvarer. Og det gør sig også gældende i deres menu til DinnerDays.

Her kan du spise 3 retter for 215 kr. (+gebyr).


Koefoed

Restaurant Koefoed laver de ærlig og delikat mad, der er moderne fortolkninger af gode, gamle klassikere. Retterne er sammensat af udsøgte råvarer fra Danmark og særligt fra Bornholm. På Restaurant Koefoed har de nemlig en helt særlig kærlighed til Bornholm og til de mange skønne råvarer.

Den lækre mad har også Michelinguidens anmeldere også fået øjnene op for. Her er Restaurant Koefoed blevet tildelt “The Michelin Plate”. Vi ønsker dem stort tillykke.

Til DinnerDays kan du spise 3 retter for 215 kr. (+gebyr), og hvor forretten “Sol over Gudhjem” særligt viser restaurantens inspirationskilde.


Se alle restauranterne i København til DinnerDays

Flere restaurant nyheder...