Efterårsferie i Aarhus: Her spiser du møre bøffer til en god pris. - DinnerBooking Blog
thumb image

Efterårsferie i Aarhus: Her spiser du møre bøffer til en god pris.

Vild med bøf til en god pris? Til DinnerDays i efterårsferien byder flere restauranter i Aarhus på et saftigt stykke kød til hovedret, når de serverer 3 retter fra bare 210 kr. (+gebyr)

U.S okse på Retour, Ribeye på MASH og oksehøjreb på ANKER. Mulighederne er mange, hvis man gerne vil forkæle sig selv med en lækker udskæring fra oksen i efterårsferien – oven i købet til en appetitlig pris.

19 restauranter i Aarhus inviterer nemlig indenfor til DinnerDays d. 11. – 20. oktober, hvor du kan spise tre retter fra bare 210 kr. + gebyr.

Og her har mange restauranter altså et saftigt stykke kød på menuen. Du kan få alt lige fra klassikeren bøf bearnaise til tatar og langtidsstegt okseryg.

Det er bare at gå på opdagelse i den kødfyldte oversigt her, hvor vi har samlet 12 restauranter med okse på kortet.

Retour

På bøf-restauranten Retour har de helt styr på bøfferne. Og det er selvfølgelig det, der er på menuen hos dem til DinnerDays. De disker op med den højt elskede klassiker bøf med bearnaise. Så går man altså ikke galt i byen!

Forretten er grillet laks med sennep, creme og brøndkarse, mens hovedretten er US oksesteg med pommes, bearnaise og grøn salat. Til dessert bliver du forkælet med profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce.


Køb billet til Retour ➤

Martino

I den smukke Marselisborg lystbådehavn på Restaurant Martino kan du sætte tænderne i langstidsstegt okseryg med tilbehør, der skriger efterår. Græskar, svampe, tranebær. lækkert!

Til forret får du rimmet laks med brændt hvidløg, sprød grønkål, pimentcreme og syltet selleri. Hovedretten er langtidsstegt okseryg med variation af græskar, syltede tranebær og cremet svampesauce. På dessertsiden kan du se frem til stegt pære glaceret i honning med yoghurt og chokoladeiscreme.


Køb billet til Martino ➤

ANKER

På fransk inspirerede Restaurant ANKER i den hyggelige træskibshavn kan du glæde dig til at forkæle ganen med helstegt oksehøjreb.

Vi er jo tæt på hav, så selvfølgelig, er der fisk til forret. Nemlig røget hvidfisk med peberrodsfløde, estragon, sprød rugbrød og æble. Herefter kommer hovedretten – Helstegt oksehøjreb, med variation af jordskokker, kartoffelkompot og skilt jordskokke sauce. Desserten er lun gulerodskage med pisket creme fraiche, syltede gulerødder og havtorn.


Køb billet til ANKER ➤

MASH

MASH byder på alt det bedste fre de amerikanske steak traditioner. Så her er der selvfølgelig en ordentligt stykke kød på menuen i form af ribeye fra Uruguay. Det er vist en sikker vinder.

Til forret får du ceviche af laks med mango, avocado, forårsløg, urter og krydderier. Hovedretten byder som sagt på 250 g ribeye med valgfri side og sauce. Afslutningsvis serveres æbletrifili med hyldeblomstsorbet og mandelcrumble til dessert.

OBS: Menuen på MASH koster 400 kr. (+gebyr)


Køb billet til MASH ➤

Früd

På Früd nær Marselisborg Havn kan du og din mave früde dig over at få serveret sødmælks kalveculotte. Ikke dårligt var?

Til forret serveres rimmet laksesalat med aioli og små salater. Til hovedret er der sødmælks kalveculotte med cremet kartoffelpuré, svampe og sauce borderlaise på menuen. Til sidst serveres minibeignet med chokoladecreme, solbærkompot og hjemmelavet is til dessert.


Køb billet til Früd ➤

Skovmøllen

I skovens, dybe, stille ro kan du mæske dig i Skovmøllens efterårsfortolkninger, der byder på okse på hele to måder til hovedret. dobbelt op på okse – det kan vi godt lide!

Forretten byder på Skovmøllens Bouillabaise – pocheret vesterhavsfisk, brændt færøsk laks, dampede muslinger, fiske fumè og urter julienne. Til hovedret er der medaljon af tyksteg og ragout af skank og bryst med variation af vintergrønt, Pommes Anna og rødbede/rødvinssauce. Herlighederne afrundes med tærte med danske æbler, æblekompot, sprød havre og vaniljeis til dessert.


Køb billet til Skovmøllen ➤

Spiselauget

Spis dig igennem rosastegt kalv med tilbehør og sauce, når Spiselauget på Godsbanen inviterer til DinnerDays.

Forretten er torsk med fed fløde, grøn olie, saltet kålrabi, agurk, hyben og tallerkensmækker. Til hovedret er der rosastegt kalv med tørrede urter, tyttebær, stegte – og syltede svampe, løg, kål og kryddersauce. Hertil serveres urtekartofler. Desserten byder på pocheret pære i kamillesirup, salt karamel, skovsyre, crumble på hasselnød og vaniljeis.


Køb billet til Spiselauget ➤

Gäst

På italieneren Gäst har oksekødet også fundet vej til menuen.

Forretten er bruschetta med stegte og syltede svampe og æggeblomme. Hovedretten er langtidsstegt okse med ægte sauce og høbagt selleri. Til dessert kan der nydes grillede fersner med hvid fersken parfait, hindbærsauce og pistacie tuille.


Køb billet til Gäst ➤

Madklubben Aarhus

På Madklubben har de også fundet de gode udskæringer frem fra oksen til DinnerDays, hvor de serverer mør oksecuvette.

Forretten er en efterårssalat med sprøde salater, vinaigrette på æblemost, tørrede figner, pærer, krydderurter og smørristet brød. Hovedretten byder på skiver af mør oksecuvette fra Uruguay med urtesalt, bagte hvidløg, sprøde gyldne fritter, sprød salat og rødvinssauce. Til dessert er der Sundae ala Pære Belle Helene – kompot på danske pærer, cremet vaniljeis, saltet karamel, chokoladesauce, let pisket flødeskum og knas.


Køb billet til Madklubben ➤

Atrium

Folkene bag michelin-restauranten Gastromé står bag den nye restaurant Atrium. Her er der der blandt andet klassisk tatar på menuen. Menuen er også for dem, der godt kan undvære desserten.

Den første servering byder på oksetatar med røget æggeblomme, ristede kerner og peberrod. Anden servering er gnocchi med parmesan, kapers og citronverbena, mens tredje servering er glaseret svinenakke, spidskål, svampe og solbær.


Køb billet til Atrium ➤

Globen Flakket

Ved åen midt i smilets by kan du få stillet kødtrangen på Globen Flakket.

Forretten byder på lange – hvid fisk i egen bisque, urteolie, syltet skærmdild og jordskokkechips. Til hovedret er der rosastegt kalvefilet med gulerodspuré, smørristede kejserhatte, broken gelé på solbær, pommes fondant, sauce espangole tilsmagt med solbær.

Til dessert er der Globen hjemmelavede Kæmpe eskimo med knust nøddekrokant, friske brombær, kørvel og broken gelé på brombær.


Køb billet til Globen Flakket ➤

Marselisborg Havnekro

På Marselisborg havn kan du glæde ganen med gammeldags grydestegt oksesteg på Marselisborg Havnekro.

Hele menuen byder på røget lakseroulade med håndpillede rejer, spæde salater, paprikadressing og urter til forret. Gammeldags grydestegt oksesteg med stuvede snitbønner, syltede tyttebær, grovmos, bagte løg og rødvinssovs til hovedret. Og Pandekager med mandel karamel og flødeis til dessert.


Køb billet til Marselisborg Havnekro ➤

Du kan se alle de deltagende restauranter i Aarhus her

Flere restaurant nyheder...