DinnerDays i Aarhus: 5 steder med okse på menuen - DinnerBooking Blog
thumb image

DinnerDays i Aarhus: 5 steder med okse på menuen

Vild med bøf til en god pris? Til DinnerDays i efterårsferien byder flere restauranter i Aarhus på et saftigt stykke kød til hovedret, når de serverer 3 retter fra bare 210 kr. (+gebyr)

Ribeye på MASH og oksemærbrad på ANKER eller saftig entrecote på ATRIUM. Mulighederne er mange, hvis du gerne vil forkæle sig selv med en lækker udskæring fra oksen i efterårsferien – ovenikøbet til en appetitlig pris.

Aarhus inviterer nemlig indenfor til DinnerDays d. 9. – 18. oktober, hvor du kan spise tre retter fra bare 210 kr. + gebyr.

Og her har mange restauranter altså et saftigt stykke kød på menuen. Du kan få alt lige fra klassikeren bøf bearnaise til tatar og langtidsstegt okseryg.

Gå på opdagelse i den kødfyldte oversigt her, hvor vi har samlet 5 restauranter med okse på kortet, og der er flere, hvor de kommer fra.

Restaurant ANKER

På fransk inspirerede Restaurant ANKER i den hyggelige træskibshavn kan du glæde dig til at forkæle ganen med helstegt oksehøjreb.

Vi er jo tæt på hav, så selvfølgelig, er der fisk til forret. Nemlig gravad hvidfisk med rygeostcreme, saltede agurker og urter.

Herefter kommer hovedretten – Helstegt oksemørbrad med variation af jordskokker, syltede løg og trøffel sauce.

Desserten er mørk chokolade brownie med hindbærsorbet og saltet karamel.


Køb billet til ANKER ➤

MASH

MASH byder på alt det bedste fre de amerikanske steak traditioner. Så her er der selvfølgelig et ordentligt stykke kød på menuen i form af ribeye fra Uruguay. Det er vist en sikker vinder.

Til forret får du ceviche af laks med mango, avocado, forårsløg, urter og krydderier. Hovedretten byder som sagt på 250 g ribeye med valgfri side og sauce. Afslutningsvis serveres en hvid chokolade panna cotta med solbærsorbet og marinerede mørke bær til dessert.

OBS: Menuen på MASH koster 400 kr. (+gebyr)


Køb billet til MASH ➤

Früd

På Früd nær Marselisborg Havn kan du og din mave früde jer over at få serveret rosastegt kalv med sauce espagnole… Ikke dårligt hva’?

Hele DinnerDaysmenuen ser ud som følger:

Forret: Terrine af rimet laks og syrnet peberrodsfløde, rysteribs og små salater

Hovedret: Rosa kalv, jordskok, friteret artiskok, syltet græskar og sauce espagnole

Dessert: Pære-karameldrøm serveret med vaniljeis med bagt hvid chokolade, skumfidus og citronmelisse


Køb billet til Früd ➤

Gäst

På italieneren Gäst har oksekødet også fundet vej til menuen. Her byder hovedretten nemlig på rosa oksetyndsteg penslet med urter, porre, kål og fermenteret hvidløg.

Forretten består af tærte, bagt græskarpuré, bagte løg og glaskål, og du runder af med en dessert af vaniljemousse med karamelliseret æblepuré, chokoladeis og sprøde æbler.


Køb billet til Gäst ➤

Atrium

Folkene bag michelin-restauranten Gastromé står bag restauranten Atrium. De smukke rammer får dig til at føle, som var du royal.

DinnerDays menuen består af tre velsmagende retter:

Forret: Stegt torskeryg – Selleri – Brunet smør – Soya – Nødder.

Hovedret: Entrecote – Haricot vert – Sauce Bearnaise – Håndskårede pommes frites

Dessert: Chokolade fondant – Brændt hvid chokolade – Bær

OBS! Denne menu koster 400 kroner + gebyr.


Køb billet til Atrium ➤

Se alle de deltagende restauranter i Aarhus her.

Flere restaurant nyheder...