Kom til formidabel frokost på The Pescatarian

thumb image

Esplanadens anerkendte pescetarrestaurant har siden åbningen imponeret samtlige gæster og anmeldere. Nu har de udvidet åbningstiderne og ikke mindst menukortet med et frokostkoncept, der taler til alle sanserne.

Den populære fiskerestaurant The Pescatarian har længe halet gæster i land med deres sublime koncept, der forener frisk fisk med årstidens frugt og grønt på skinnende tallerkener. Henover sommeren har holdet bag The Pescatarian lavet en udvidelse til deres menukort. Et spændende frokostkoncept spækket med smag og indbydende farver.

Dagens smørrebrød og 3-retters frokostmenu

Kom til frokost hos The Pescatarian onsdag til lørdag i tidsrummet 11.30 til 14.30. Her kan du glæde dig til dagens smørrebrød, som består af et velovervejet udpluk indenfor genren. Sæt tænderne i

  • Nye kartofler med løvstikke og løg
  • Stegt sild med æble og radiser
  • Smilende æg, ramsløg og blæretang
  • Fiskefrikadelle, sylt og dild
  • Smørstegt fisk med danske rejer og fennikel

Alle fem kan toppes med danske rejer, mayo og citron, hvis du ønsker den udvidede model. Priserne varierer fra 90 til 135 kroner alt efter, hvad der kommer ind på tallerkenen.

Udover smørrebrød kan du også nyde deres tre-retters frokostmenu til en pris på bare 365 kroner. Her får du en forret, hovedret og dessert, der ligesom resten af The Pescatarians gastronimiske profil tager afsæt i fisk, skaldyr og grønt.

Anmelderrost fisketar-restaurant

The Pescatarian er andet skud på stammen fra Johan Burich-Holck, som også står bag den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben.

Siden restauranten åbnede i begyndelsen af 2019, har de haft godt med vind i sejlene, og roserne er regnet ned over det fiskeglade spisested med de gode priser. “Absurd godt forhold mellem pris og kvalitet” lød meldingen fra Søren Frank, som kvitterede med hele fem stjerner i Berlingske, og Politikens Lærke Kløvedal var også begejstret for The Pescatarians evner i et køkken: “Hvorfor nogensinde spise kød igen?

Mon ikke The Pescatarian også med deres frokostmenu har formået at holde stimen? Vi her på redaktionen er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor den næste frokostdate skal afholdes. Er du også nysgerrig efter at få smag for sagen? Så kig forbi The Pescatarian og gå ombord i deres frokostmenukort.

Foto: The Pescatarian

Hvor: Amaliegade 49, 1256 København K


Book hos The Pescatarian ➤

You may also like...