Besøg Københavns Darling: Lækker mad og happy hour ved kanalen

thumb image
Foto: Darling Bistro & Bar

På Darling Bistro & Bar mangler der ikke noget. Her er der et stort udvalg af lækre cocktails, vin og mad til enhver smag. Og du behøver ikke at lede efter et sted at fortsætte festen efter maden, for på Darling er der happy hour hver dag fra klokken 21. Og så holder de længe åbent i weekenden. Det er ikke underligt, at stedet er så populært !

Darling Bistro & Bar har en enestående beliggenhed i hjertet af København med Slotsholmens kanal og Christiansborg som naboer, hvor der er masser af plads til den skønne udeservering, som nemt kan forveksles med en terrasse i en sydeuropæisk storby om sommeren. Hvis vejret ikke er til en middag i solen, vil restaurantens faciliteter indenfor ikke skuffe. Lækker mad og happy hour ved kanalen er en sikker vinder uanset om man sidder ude eller inde.

London-vibes med sydeuropæisk charme

De moderne lokaler leder tankerne til London, hvor nogle af de vildeste in-steder har været inspiration for resten af verdens restauranter, barer og klubber – Og London-viben er her ikke for ingenting, for Darling er både et godt spisested og et sted, man kan gå i byen og holde fest.

Hver dag er der happy hour fra klokken 21, hvor en cocktail kun koster 69 kroner! I weekenden er der klubstemning med god musik helt til klokken 02. Darling har altså med andre ord alt, hvad hjertet kan begære.

Slut med fine fornemmelser – Her skal alle føle sig velkomne

Darling Bistro & Bar har tidligere været kendt for deres skaldyrsfad, nordiske gastronomi og montre med blandt andet østers, jomfruhummere og caviar. Nu fokuserer de på mad, der kan deles, hygges om, og som er inspireret af det sydeuropæiske køkken. Det skal være et sted, man har lyst til at besøge, om det bare er til et glas vin og lidt snacks, eller om det er til den velsmagende sharing-menu med 6 delevenlige retter.

Når gæsterne besøger Darling, kan de forvente en oplevelse, der både tilfredsstiller smagsløgene og skaber gode minder. Vi tilbyder en varm og imødekommende atmosfære, hvor gæsterne kan slappe af og nyde vores omhyggeligt sammensatte retter og den personlige service, der gør, at man føler sig som en del af familien”. siger Kristian Ed, der er en af ejerne af Darling Bistro & Bar.

Her er en uprætentiøs og afslappet stemning, hvor man er velkommen, både til fest og slappersøndag.

Besøg Darling Bistro & Bar til DinnerDays

Til madfestivalen DinnerDays i efterårsferien har Darling Bistro & Bar lavet en lækker tre-retters menu, som bliver solgt til en helt særlig pris. Nicolas Dahl, der er den anden ejer af restauranten, glæder sig til DinnerDays og til at give gæsterne en god restaurantoplevelse:

“Vi håber, at mange, der ikke kender vores restaurant, vil få øjnene op for, hvor spændende den nye version af Darling er, og at gæsterne selvfølgelig har lyst til at komme igen” siger han.

I uge 42 serveres der en tre-retters menu til 245 kr. (+ gebyr), og så kan der tilkøbes en vinmenu til bare 199 kr.

Menuen består af:

Forret: Tatar med æggeblommeemulsion og syltede sennepsfrø
Hovedret: Smørpocheret kulmule med belugalinser, fennikel, beurre blanc og kørvel
Dessert: Græskarmousse med kardemommeis

Lækkert!

You may also like...