Juleaften i København: Her kan du spise den 24. december

thumb image
Foto: Stock

Hold juleaften i København hos én af de restauranter, der holder åbent for gæster. Her kan du spise julemiddag med garanti for and, flæskesteg, en masse brun sovs og rigtig god stemning.

Det er ikke kun julemanden, der arbejder på juleaften i København. Mange af byens kokke og tjenere møder nemlig også på arbejde, og byder gæster velkommen på den helt særlige aften.

Slip uden om kampen mod de bløde flæskesvær, sovsen, der skiller og den helt store omgang opvask. Fejr juleaften i København på restaurant, og nyd årets hyggeligste aften i fulde drag!

Her har vi samlet listen over restauranter, hvor du kan spise den 24. december.

Villa Copenhagen – Juleaften med hele familien

På det hyggelige hotel Villa Copenhagen venter en uforglemmelig julemiddag for hele familien.

Aftenen starter med en tallerkenservering á gravad ørred, efterfulgt af familievenlig buffet med flæskesteg, andeconfit, julesalat, brunede kartofler og meget andet – hvad du ønsker, skal du få. Og så er der selvfølgelig ris a la mande med kirsebærsauce til dessert.

Pris: 595 kr. pr. person (ekskl. gebyr) // 245 kr. pr. barn (ekskl. gebyr)
Hvor:
Tietgensgade 35-39, 1704 København V

Restaurant Garden – Den hyggeligste juleaften

Restaurant Garden kræser altid om sine gæster, og juleaften er bestemt ingen undtagelse. Det vil du både kunne kan smage og mærke.

På den helt særlige aften har restauranten sammensat en klassisk julemenu med alle vores favoritter og et tvist, du nok aldrig har smagt før…

Psst: Du kan også spise hos Garden den 25. december.

Pris: 695 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor:
Gothersgade 87, 1123 København K

Green Room – Klassisk dansk julemiddag

Juleaften kan du finde dig selv i Green Rooms luksus julebuffet med brunkager, cava, konfekt og andet godt til ganen – men gem også appetit til den lækre forret og store julebuffet. Her står den på andebryst, ribbensteg, kartofler med brun og alt, hvad der ellers hører juletallerknen til.

Der følger også lækre vine med til de forskellige serveringer.

Pris: 1195 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor:
Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg

Deligreco – 7-retters julemiddag

Juleaften kan du trygt overlade til Deligreco. Den hyggelige og anmelderroste restaurant har nemlig en 7-retters julemenu i ærmet. Og prisen? Det må være et lille julemirakel.

I løbet aftenen bliver der serveret både andeconfit, kantarel risotto, en lækker choko-dessert og mange flere lækkerier indimellem.

Pris: 349 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor:
Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C

Amalfi – Jul med smag af Italien

Glædelig jul! – eller som italienerne siger: “Buon Natale!”

Hos Amalfi bliver det en rigtig glædelig jul for smagsløgene. På juleaften serverer restauranten en klassisk julemiddag med et italiensk indspark. Til dessert får du nemlig tiramisu i stedet for ris a la mande. Lækkert!

Pris: 399 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Hvor:
Gråbrødretorv 21, 1154 København K

Charlottehaven – Takeaway julemiddag

Vil du helst spise julemiddagen hjemme på matriklen? Intet problem. Café Charlottehaven har bestilt lækre landænder hjem, og sammensat en julemenu, som du hurtigt kan anrette og varme i eget køkken juleaftensdag.

Slip for stegefedt og travlhed og nyd aftenen til fulde!

Pris: fra 295 kr. pr. person (ekskl. gebyr) // 125 kr. pr. barn u. 12 år (ekskl. gebyr)
Hvor:
Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

You may also like...