Et smartere restaurant-bookingsystem


Appetit på at høre mere om et af Europas bedste restaurant bookingsystemer?
Besøg vores side for restauratører lige her!

DinnerBookings online restaurant-bookingsystem hjælper dig med at optimere omsætning, arbejdsgang og tidsstyring i din restaurant eller café. Tager du stadig bordreservationer over telefonen? Så ved du sikkert, hvor lang tid det tager. Udstyret med et godt restaurant-bookingsystem, kan både dig og dit personale bruge tiden meget mere effektivt.

Desuden er de fleste af dine potentielle gæster online nu. Det er også der, de leder efter en restaurant, når de får lyst til at spise en lækker frokost, brunch eller middag. DinnerBookings online bookingsystem, hjemmesider og bookingflow gør din restaurant synlig online.

Bedre bookingflow og flere bordreservationer

Når du bruger et online bookingsystem, kan du nå ud til en bredere gæstegruppe. Det betyder flere reservationer samt en forbedret bookingoplevelse for dine loyale stamgæster. Desuden får du adgang til en bred vifte af bookingsystem-funktioner, der giver dig et godt overblik over alle bordreservationer, ordrer og events. DinnerBooking tilbyder også en lang række løsninger, der kan hjælpe dig med at undgå no-shows.

Brug dit online restaurant-bookingsystem på flere enheder

De bedste restaurant-bookingsystemer er lige ved hånden, uanset hvor og hvornår, de skal bruges. Nogle gange er det, når dit personale er i fuld sving med at servicere gæster. Andre gange er det, når du er på kontoret, hjemme ved morgenbordet eller på farten. Det er netop derfor, vi har sørget for, at du kan administrere dine bordreservationer fra et bookingsystem, der kan bruges på forskellige enheder.

To smilende tjenere snakker sammen mens de dækker bordene i restauranten

Kreativ markedsføring, der når ud til mange gæster

DinnerBooking er ikke blot et af markedets bedste restaurant-bookingsystemer. Vores kreative marketingteam sikrer en bredere og stærkere online-tilstedeværelse for din restaurant. Hver eneste uge, skaber de appetitvækkende og spændende indhold til nyhedsbreve, blogs og sociale medier, så flere gæster kan finde dig online.

Tiltræk nye restaurantgæster med lækre spiseoplevelser

Som bruger af vores online bookingsystem, kan du oprette spændende spiseoplevelser og sælge billetter til dem via vores hjemmeside og apps. Du finder på et godt koncept og en lækker menu til dit event, så hjælper vi dig med at lægge eventet online, så dine gæster nemt kan finde det og købe forudbetalte billetter.

Restaurantgæster bliver mere og mere sultne efter unikke madoplevelser. Når du tilbyder spiseoplevelser, skiller din restaurant sig ud i mængden – den bliver helt enkelt mere appetitvækkende end andre restauranter. Events giver også nye gæster mulighed for at opdage alt det bedste, din restaurant har at byde på.

Hjælpsom kundeservice, når du har brug for det

Vores kyndige support-team står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål til bookingsystemets funktioner, opsætning af events, forudbetaling og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte dem, når du har brug for rådgivning eller tips.

Naturligvis lytter vi også gerne til dine ideer og forslag – vi bliver nemlig kun bedre, når vi lytter til vores kunder!

Det foretrukne restaurant-bookingsystem hos 1400 europæiske restauranter

1400 restauranter i 13 europæiske lande, herunder Norge, Sverige og Finland, bruger allerede DinnerBookings restaurant-bookingsystem hver dag. Hvert år foretages over 20 millioner bordbookinger via vores hjemmeside og apps.

Sammenligning af bookingsystemer

Se en sammenligning over de bedste og billigste booking systemer til restauranter.