Jul i København: Disse restauranter inviterer til julefrokost

thumb image
Foto: SALT Restaurant

Så er den snart gal igen! Tinka-huer, tøsne og Tuborg Julebryg. Ja, julen er i sandhed en fest. Undgå julestress i køkkenet, og hold julefrokost på restauranterne i København – se her, hvem der byder indenfor til julemad og julefest.

Vil du også hellere holde julefrokosten ved bordet, spise god mad og skåle om kap med familie, venner og kollegaer fremfor at stå i køkkenet og kæmpe mod bløde flæskesvær, brændte brune kartofler og en sovs, der skiller?

Vi har samlet en guide med restauranter, som inviterer til julefrokost i København.

Listen over hyggelige steder at holde julefrokost opdateres løbende. Se alle events her.

Hold din julefrokost hos Zeleste

Julefreden sænker sig hurtigt i Zelestes overdækkede gårdhave, som må være byen hyggeligste sted, at samles til julefrokost eller julemiddag. Den hvide glögg er tilbage på menukortet, og vi har glædet os hele året til at byde julen velkommen med sådan én og mindes året, der snart går på hæld.

Zelestes julemenu består blandt andet af hummerbisque kogt med kardemomme og confiterede andelår. Og så har de også en lækker a-la-carte juletallerken med tatar, gravad laks og anderilette. Det bliver uden tvivl en glædelig jul for ganen.

Hvor: Store Strandstræde 6, 1255 København K
Hvornår: Du kan booke bord allerede nu.
Pris: 3 retters menu til 575 kr. pr. person. Tilkøb 3 retters vinmenu til 495 kr. pr. person.

Er I et selskab på over 10? Skriv til Zeleste på: selskaber@zeleste.dk

Oplev x-mas show og julebuffet hos Sallie’s

Find nissehuen frem og tag dine festglade nissevenner, kollegaer eller familiemedlemmer under armen – der er nemlig lagt op til et brag af en julefest hos Sallie’s Restaurant. Buffeten er fyldt op med gode gamle danske juleklassikere og amerikanske julefavoritter.

Som den helt store julegave lægger Brian Trøjborg, hele Danmarks uovertrufne Elvis-imitator, vejen forbi Sallie’s og sætter gang i den festlige julestemning som den legendariske King of Rock & Roll.

Hvor: Roskildevej 251, 2620 Albertslund
Hvornår: Fredag den 1. december og fredag den 8. december
​Pris: 659 kr. (+gebyr) pr. person

Hold julefrokost med livemusik på Axelborg Bodega

På Axelborg Bodega er det bestemt ikke Hard to Be a Nissemand. Her får du serveret hjemmelavet julesild og juleand sammen med en julestemning, der giver julemanden og alle hans hjælpere lyst til at danse på bordene.

Julen skal fejres, og det bliver den alle ugens dage fra den 17. november hos Axelborg Bodega. På fredage og lørdage kan I synge med på live musik fra klokken 20:00.

Hvor: Axeltorv 1, 1609 København V
Hvornår: Fredag den 17. november – torsdag den 14. december
Pris:
Søndag – torsdag: 399 kr. (+gebyr) pr. person
Fredag og lørdag: 449 kr. (+gebyr) pr. person

Rungsted Kro elsker jul

Julen handler vistnok om at give. Dét er noget, Rungsted Kro har taget til sig. Kroen tilbyder juleplatter, julemenuer, julefest og jul ud af huset. Her kan man tale om gaven, der bliver ved med at give! Uanset arrangement kan du være sikker på at få serveret alt det bedste fra julebordet med det hyggeligste vinterlandskab lige ude foran døren.

Også på Juleaftensdag står Rungsted Kro klar med en hjælpende julehånd. Du kan nemlig svinge forbi og hente en lækker sprødstegt juleand med hjem.

Vil du bestille bord eller and? Skriv til Rungsted Kro på: post@rungstedkro.dk

Hvor: Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst
Hvornår: Fra tirsdag den 14. november
Pris: 279 kr. – 950 kr. pr. person.

Nyd juledagene hos SALT

Dagene efter Juleaften er altid helt særlige. Mætte, trætte og taknemlige står vi op til en masse dejlige gaver – og opvask og oprydning!

Efter du har skrubbet tallerkener og glas rene eller skraldesorteret i kulørt papir, gavebånd og papkasser efter den store dag, er det på tide at vende tilbage til julehyggen. Lad SALT stå for julefrokosten 1. og 2. juledag, og nyd juledagene sammen med dem, du har holder af. Hos SALT serveres den klassiske julemenu som deleretter ved bordet.

Hvor: Toldbodgade 24-28, 1253 København K
Hvornår: 25. og 26. december
Pris: 585 kr. (+gebyr) pr. person

Tre steder med plads til større selskaber

Skal I holde julefrokost i København, men er et selskab på over 15 personer? Vi har fundet 3 festlige og hyggelige restauranter, der sikrer et brag af en julefrokost.

Festlig juleånd på Den Blå Hund

Den Blå Hund har tryllet i køkkenet og står klar med en klassisk julemenu, hvor du blandt andet får andesteg, camembert og cremet hummersuppe på tallerkenen, og så har de også en lækker julebuffet med både kolde, lune og søde anretninger.

Udover julemaden er det også den festlige stemning, der gør julefrokosten på Den Blå Hund til noget særligt. Middagen er inklusiv vand, husets vin og øl – helt perfekt, hvis I skal ud og danse støvledans efter maden!

Vil du booke bord? Skriv til Den Blå Hund på: event@spisestederne.dk

Hvor: Godthåbsvej 28, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Du kan booke bord fra nu.
Pris: Fra 825 kr. pr. person

Como – jul på italiensk

Har du skrevet en tur til Italien på din ønskeliste i år? Så står Como klar til at opfylde dit juleønske. Julefrokosten på Como er nemlig en italiensk fornøjelse.

Comos julemenu er et sandt lille julemirakel med italienske pølser, fyldte ravioli og oksefilet serveret med velkomstbobler og dejlige vine. Det er lige før, man glemmer alt om frostgrader og vintersnue.

Vil du booke bord? Skriv til Como på: event@spisestederne.dk

Hvor: Godthåbsvej 30, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Du kan booke bord fra nu.
Pris: Fra 785 kr. pr. person

Julefest på Dag H

Kom i den helt rette julestemning på Dag H med dine allerbedste nissevenner eller kollegaer.

Lad smil, latter og juleglæde sprede sig sammen med duften af langtidsstegt julegris med sprøde svær og confit af and. Dag H serverer både en julemenu og en formidabel julebuffet, og begge dele inkluderer ad libitum vand, husets vin og øl. Så skal der nok blive uddelt en sjov juleanekdote eller to!

Vil du booke bord? Skriv til Dag H på: event@spisestederne.dk

Hvor: Dag Hammerskjölds Alle 38, 2100 København Ø
Hvornår: Du kan booke bord fra nu.
Pris: Fra 825 kr. pr. person

You may also like...