3 sommer-hotspots med udeservering i Odense - DinnerBooking Blog
thumb image

3 sommer-hotspots med udeservering i Odense

Der er nu intet som at nyde en kold forfriskning, en kop kaffe eller en god frokost udenfor, mens man kigger på den evige strøm af mennesker. I Odense vrimler det med hyggelige caféer, som også tilbyder udeservering. Læs med og få tre bud på dit næste hotspot i H.C. Andersens by.

Druen og Bønnen

Druen og Bønnen ligger perfekt placeret ud til Flakhaven. En historisk plads, der gennem hele året danner rammen om et hav af byens sociale arrangementer.

Stedet har i mere end 10 år udviklet sig fra at være et velbesøgt sted for Odenseanerne at spise frokost til nu også at være en attraktiv restaurant til en aften ude at spise. Druen og Bønnens køkken formår med stor snilde og ikke mindst et sikkert håndelag at kombinere kreative nyfortolkninger af danske traditioner med det franske køkkens kulinariske favoritter.

Menukortet byder blandt andet på lækkert smørrebrød til frokost og en skiftende 3-retters menu til aften.

Her kan du roligt læne dig tilbage i solen og suge til dig af gågadens myldrende liv.

Foto: Druen og Bønnen

Hvor: Vestergade 15, Odense C


Book bord på Druen og Bønnen ➤

Olivia Brasserie

Vintapperstræde ligger klart i toppen over Odenses mest charmerende gader. Du kan kende den på de skæve brosten og de kulørte flag, som hænger mellem bygningerne på hver side af det smalle stræde. Her, lidt hengemt et skridt væk fra strøgets larm, finder du Olivia Brasserie. Tag plads under de røde markiser eller længere ude på brostenene i solens varme stråler.

Menukortet byder på et hav af favoritretter til en god pris. Til hverdag kan du få brunchtallerkner med lækkerier om formiddagen og om søndagen serveres brunchen som en overdådig buffet. Alle ugens dage er der velsmagende frokostretter på menuen bl.a. klassikere som Stjerneskud og Pariserbøf eller deres hippe avokadomad med forårsløg, håndbillede rejer og smilende æg.

Aftenkortet bugner af klassiske for- og hovedretter, hurtige retter, møre bøffer og søde desserter.

Hvor: Vintapperstræde 37, Odense C


Book bord på Olivia Brasserie ➤

Restaurant Cro’n

Restaurant Cro’n er centralt beliggende i det eftertragtede kvarter, Dronningensgade i Odense. Udover hjemlige rammer indenfor råder Cro’n også over en idylisk lille gårdhave.

Hos Restaurant Cro’n er det lidt som at komme på besøg i sin søde mormors have. Omgivet af hvidmalet stakit og velduftende blomster kan du glæde dig til, at tallerkenen kommer dampende ud fra køkkenet. Restaurant Cro’n serverer nemlig traditionelle danske retter – præcis som vor mormor lavede dem. Råvarerne er altid friske og så vidt muligt hentet lokalt hos de omkringliggende producenter.

I ægte mormor-stil bliver alle retter naturligvis lavet helt fra bunden, og både sovs, kartofler, grønt og kød har fået rigeligt med smør og kærlighed.

Foto: Restaurant Cro’n

Hvor: Dronningensgade 29, 5000 Odense C


Book bord på Cro'n ➤

Flere restaurant nyheder...