Påskefrokost på Fyn: Her får du øens lækreste påskemenuer

thumb image
Foto: Restaurant Bondestuen

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til at nyde hyggelige øjeblikke og god mad i godt selskab. På Fyn finder du et væld af restauranter, der står klar med en lækker påskefrokost.

Vil du gerne slippe for at stå i køkkenet hele dagen, eller undgå at koordinere et større sammenskudsgilde, når påsken banker på døren? Så vær ikke bekymret, for flere restauranter på Fyn står klar til invitere dig indenfor til påskefrokost.

Bliver du også helt sulten ved tanken om lækre påskeanretninger? Så har vi her samlet en liste med ti restauranter, hvor du kan indtage en uforglemmelig påskefrokost i skønne, fynske omgivelser. Find restauranter, der serverer alt fra traditionelle påskeanretninger til lækre brunchbuffeter. Der er altså noget for en hver smag!

Smagfuld påskefrokost hos H.C. by Meyers

Tag din familie og venner under armen, for H.C. by Meyers byder indenfor til påskefrokost på Hotel Odeon.

Her står de klar til at sørge for alt, hvad man kunne ønske sig – og lidt til – på påskebordet. Her starter frokosten med et glas bobler, hvorefter der bliver serveret skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, hvor der er fokus på smag og høj kvalitet. Det bliver traditionelt med et twist, så både onkel og niece bliver glade og mætte.

Pris: 360 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Odeons Kvarter 11, Odense

Påskebuffet hos Restaurant MAST

Har du også svært ved at vælge mellem alt det lækre påskemad, og kunne du godt bare tænke dig at smage lidt af det hele? Så er Restaurant MASTs påskebuffet lige noget for dig!

Hos Restaurant MAST kan du nyde havudsigt og idyl i samværet med dine venner og familie, imens personalet sørger for, at I får jer en uforglemmelig påskefrokost. 

Påskefrokosten bliver anrettet på buffet, bestående af påske inspirerede retter, som er lavet fra bunden og af de bedste råvarer. Buffeten består af et hav af muligheder af forskellige kolde retter, lune retter, salater og desserter, så der er noget for en hver smag.

Pris: 389 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Havnegade 6, Middelfart

Oplev ægte dansk påskehygge hos Restaurant Grønttorvet

Siden 1761 har der været en registreret kro på stedet, hvor Restaurant Grønttorvet nu ligger. Her får du en ægte smagsprøve på den danske hygge i dens reneste form. Deres passion for god, dansk mad afspejles i deres valg af gode råvarer, der er udvalgt med kærlighed.

Fra d. 28. marts til d. 1. april får du mulighed for at tage del i det, som restauranten selv beskriver som byens hyggeligste påskefrokost. Her får du tre serveringer, hvor du blandt andet kan glæde dig til forskellige smørrebrød, tartelet med høns i asparges og slutte af med en citronfromage med flødeskum, sprød marengs og citrongel. Menuen byder altså på alt, hvad definitionen af en påskefrokost indebærer – what’s not to like?

Menuen skal forudbestilles af min. 2 personer.

Pris: 349 kr. pr. person
Hvor: Sortebrødre Torv 9, Odense

Påskefrokost på rødternet dug hos Restaurant Bondestuen

Hvis du er til en klassisk påskefrokost, bør du absolut overveje at lægge vejen forbi Restaurant Bondestuen. Den historiske bondestue, der har fungeret som traktørsted fra omkring 1908, byder dig velkommen til en autentisk påskefrokost fra d. 22. marts til d. 1. april.

Her kan du glæde dig til en klassisk menu, der blandt andet indebærer sild med karrysalat, “Tarteletter som vor mor lavede dem”, mørbradbøf med bløde løg og mange andre retter, som vil blive serveret løbende og i rigelige mængder, indtil alle er dejligt mætte.

Denne herlighed af en påskefrokost kan du nyde til den nette sum af 249 kr. – billigere bliver det ikke!

Pris: 249 kr. pr. person
Hvor: Sdr. Boulevard 85, Odense

Udsøgt smørrebrød hos Restaurant HOS

Restaurant HOS inviterer på en udsøgt frokostoplevelse i form af nutidigt smørrebrød og frokostklassikere fra øverste hylde. Her er der garanti for, at alle retter er baseret på de bedste lokale råvarer. Til frokost kan du vælge mellem 12 forskellige smørrebrød, så der er altså massere af muligheder for lækre smørrebrød, hvis du vælger at holde din påskefrokost på Restaurant HOS.

Påskesøndag d. 31. marts holder Restaurant HOS åbent, hvor du har mulighed for at nyde deres udvidede påskebord. Påskebordet serveres i 6 serveringer, der både indeholder kolde retter, varme retter og dessert.

Pris: et stk. smørrebrød fra 120 kr. eller 6-retters påskebord til 750 kr. pr. person
Hvor: Kongensgade 65, Odense

Caféstemning og smørrebrød hos Konrads

I det charmerende gamle bindingsværkshus, beliggende i en af Odenses mest stemningsfulde gader, Overgade, venter der en lækker frokostmenu.

Hos Konrads finder du et bredt udvalg af 11 forskellige slags lækre smørrebrød, der alle bliver lavet på saftigt surdejsrugbrød og rigeligt smurt med smør. Og hvis du har svært ved at vælge fra det store udvalg, så frygt ej – Konrads har din ryg! De tilbyder nemlig “Lidt af det hele” i form af at smørrebrødsbræt med halve stykker, så du kan smage flere forskellige varianter. Her sørger kokken for at sammensætte madderne, og der serveres, indtil maven siger stop.

Kig forbi og oplev den gode stemning og de lækre smørrebrød i den lune stue hos Konrads hyggelige café.

Pris: “Lidt af det hele” til 249 kr. pr. person
Hvor: Overgade 32, Odense

Traditionel smørrebrød til påskefrokosten hos Klosterkroen

Træd indenfor i den varme atmosfære i Klosterkroens hyggelige stue, hvor ternede duge, snapseglas og små lamper pynter på bordene. Restauranten er en sand oase af historie og ægthed – det er det perfekte sted at fejre og værdsætte de klassiske påsketraditioner!

Hos Klosterkroen er det store smørrebrødskort på menuen hver fredag og lørdag fra kl. 12 til 15, hvor du kan du vælge mellem 11 forskellige lækre smørrebrød. Og hvis sulten er ekstra stor, så fortvivl ej! Klosterkroen tilbyder nemlig 3 stk. valgfrie smørrebrød fra smørrebrødskortet til 215 kr. Og glem ikke at bestille snapsen til at skylle godterne ned med – det er trods alt påske!

Pris: 3 stk. smørrebrød 215 kr. pr. person
Hvor: Lille Gråbrødrestræde 2, Odense

Uimodståeligt smørrebrød hos Den Gamle Kro

Den Gamle Kro, beliggende i det gamle kvarter i Odense, rummer en hel del historie, der strækker sig tilbage til år 1683. Den lange historie skaber en særlig atmosfære og nærhed, som du straks vil fornemme, når du træder ind i de hyggelige omgivelser.

Til frokost tilbyder Den Gamle Kro et udvalg af både kolde og lune smørrebrød. Hvis man er interesseret i at smage lidt af det hele, så kan du bestille “Kroens Planke”. Her får du tre smørrebrød samt æble/ rabarberkage med flødeskum og chokolade til 268 kr.

Pris: ’Kroens Planke’ til 268 kr. pr. person
Hvor: Overgade 23, Odense

Udsøgt påskebord hos Sortebro Kro

I naturskønne omgivelser ligger Sortebro Kro. Her får du et sammensat lækkert påskebord, hvor du kan se frem til mad i højeste klasse kombineret med en nostalgisk atmosfære. Kroen er fra 1807, og når du tager plads i de nænsomt restaurerede lokaler med skæve vægge og sprossevinduer, er det som at træde ind i en anden tid.

Sortebro Kro’s påskemenu består af tre serveringer, der indeholder fem kolde retter, en varm ret og afslutningsvist en dessert. Hele herligheden kan du få for 695 kr. pr. person. Hvis man allerede er lidt mættet af påskemad, tilbyder de også et lille påskebord med to serveringer til 595 kr. pr. person.

Pris: 695 kr. pr. person
Hvor: Sejerskovvej 20, Odense

Påskefrokost ad libitum hos Druen & Bønnen

Hvad er mere oplagt end at fejre påskefrokosten hos Druen & Bønnen med sildemadder og hjemmebrygget snaps?

Druen & Bønnens påskefrokost serveres som den helt store buffet d. 31. marts, der vil bestå af alt fra små kolde anretninger med fisk, pålæg og salater til de lune, klassiske retter såsom tarteletter og leverpostej med bacon og meget mere. Der bliver fyldt godt op med både øl, vand, vin og snaps, så du kommer ikke til at mangle noget!

Pris: 395 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Vestergade 15, Odense

Friskt alternativ til din påskefrokost på Fyn hos Brobyværk Kro

Er du blevet træt af sild og snaps, eller er den traditionelle påskefrokost måske bare ikke din kop te, så har Brobyværk Kro den perfekte løsning til dig.

I hjertet af Fyn, med udsigt til Odense å, inviterer Brobyværk Kro dig til påskebrunch søndag d. 31. marts samt mandag d. 1. april. Her får du mulighed for at nyde 4 serveringer inkl. kaffe, te og most. Alt dette for kun 295 kr. pr. person. 

Den idylliske Kro med åen i baghaven og udsigt til kirken, udgør det perfekte sted til en skøn påskebrunch. Stedet emmer af autentisk kro i nutidig udvikling med nærværende og uformelt værtskab. Så tag venner og familie under armen og nyd en lækker påskebrunch i smukke omgivelser.

Pris: 295 kr. pr. person
Hvor: Marsk Billesvej 15, Broby

You may also like...