KBH: Takeaway til nytår – disse restauranter kan stå for maden

thumb image
Foto: stock

Vil du holde nytårsaften derhjemme med en storslået menu, men helst ikke bruge timevis i køkkenet? Flere af Københavns restauranter kommer dig til undsætning med deres lækre takeaway nytårsmenuer.

Der er noget helt særligt over at fejre årets sidste dag derhjemme. Hverken vind eller vejr kan ødelægge frisuren, og al konfettien, der sidder fast mellem gulvbrædderne i månederne efter, er jo bare et minde om en god aften, ikke?

Drop kampen mod culottesteg og creme-brulé i køkkenet, og nyd hvert sekund med dit nytårsselskab. Mange restauranter har sørget for en helt særlig nytårsmenu ud af huset. Alt, du skal gøre, er at hente, varme og anrette årets sidste festmåltid. Nemt!

Listen over restauranter, der tilbyder takeaway til nytår i København opdateres løbende.

Du kan se alle nytårsevents her.

5 retter til nytår: Dining By Jyrk

Dining by Jyrk er drevet af ingen ringere end Henrik Jyrk, som har talrige år i restaurationsbranchen og flotte titler i kokkehuen. Dining by Jyrk er hans madmekka, som han breder ud via private dining events på adressen og via catering. Nytåret er ingen undtagelse. Her kan gæster bringe spiseoplevelsen hjem med en festfyrværkeri af en nytårsmenu.

Her kan du spise 5 lækre retter, som er lige til at forberede og servere. Det eneste du skal brug, er, maks tre gryder og en mikroovn. Fx kan du til forret spise laks med røget fløde, wasabi og ørredrogn. Vi bliver lækre sultne!

Pris: 650 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Afhentning: Smallegade 37B, Frederiksberg

3 retter for under 300 kroner: UMA

Var det noget med en række lækre serveringer fra det japanske fusionskøkken på nytårsaften? Så lad UMA stå for menuen på den festlige aften.

Her får I både apetizers, hovedret og desserter – og til en helt og aldeles fornuftig pris.

Pris: 298 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Afhentning: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Italiensk nytår: FAMO

Igen i år FAMOs folk slået hovederne sammen og kreeret en lækker 4-retters nytårsmenu ud af huset, som ikke kræver meget mere af jer end god appetit.

Glæd dig til et nytår på italiensk med en masse specialiteter fra støvlelandet, blandt andet vitello tonnato, svinekæbe, en masse trøffel og afslutningsvis den italienske dessertklassiker tiramisu. Det er bare lækkert!

Pris: 495 kr. pr. kuvert (ekskl. gebyr)
Afhentning:
– Saxogade 3, 1662 København V
– Gl. Kongevej 51, 1610 København V
– Øster Søgade 114, 2100 København Ø

Traditionelt nytår: Ewalds Brasserie

Traditionen tro har Ewalds også en lækker takeaway nytårsmenu i ærmet. Menuen er lavet, så den er nem at gå til – og ligeså nem at nyde.

I løbet af aftenen kommer I igennem blinis med lakserillette, hummerbisque, oksemørbrad og karameltærte. Det må være opskriften på et rigtig godt nytår.

Pris: 495 kr. pr. kuvert (ekskl. gebyr)
Afhentning: Allegade 24, 2000 Frederiksberg

Delikat nytår: San Marco JUNIOR

Nyd en fabelagtig nytårsmenu fra italienske San Marco JUNIOR. 10 retter? Tjek. Uden at løfte en finger? Ja tak!

I blandt de mange lækre serveringer er arancini, kalvetatar, italiensk burrata og meget mere. Skynd dig at lægge hus til festlighederne – vi ved alle, at værten får resterne. Du kan vælge nytårsmenuen med eller uden kød.

Bemærk: Bestil senest den 23. december.

Pris: 675 kr. pr. kuvert (ekskl. gebyr)
Afhentning:
Falkoner allé 10, 2000 Frederiksberg

Saftigt nytår som takeaway: Capa

Planlægger du takeaway til nytår i København? Oksemørbrad, sprøde fritter og trøffel-bearnaise er aldrig en dårlig idé. Lad Capa stå for nytårsmenuen, og koncentrer dig om at skænke champagne i stedet.

Udover den saftige oksemørbrad kommer nytårsmenuen også med en lækker forret og en mundvandsfremkaldende dessert.

Pris: 595 kr. pr. kuvert (ekskl. gebyr)
Afhentning: Rådhuspladsen 57, 1550 København V

Eksklusivt nytår: d’Angleterre

D’Angleterres restaurant Banquet har sammensat to fantastiske takeaway nytårsmenuer, som kræver minimal tilberedelse. Vink farvel til 2023 med jomfruhummer, tournedos af kalvemørbrad, pighvar soufflé, oksesliders til natmad og mange andre fornøjelser ind imellem.

Her får I virkelig en udsøgt gastronomisk start på det nye år.

Pris: 1250 kr. pr. kuvert (ekskl. gebyr)
Afhentning: Kongens Nytorv 34, 1050 København K

Overdådigt skaldyrsfad: HUMMER

Hummer, østers og kammuslinger er en nytårstradition for mange. Drømmer du om at skyde 2024 i gang med denne eksklusive spise, så er det HUMMER, du skal bestille din takeaway nytårsmenu hos – de ved nemlig lige præcis hvad et skaldyrsfad skal indeholde. Og så laver de både et klassisk skaldyrsfad og en deluxe-version

Pris: Klassisk skaldyrsfad: 650 kr. pr. person (ekskl. gebyr) // Skaldyrsfad “Royal”: 850 kr. pr. person (ekskl. gebyr)
Afhentning: Nyhavn 63A, 1051 København K

Listen opdateres løbende, og du kan se alle events med en detaljeret beskrivelse af menuerne her.

You may also like...