Nytårsguide: Fejr nytårsaften på de københavnske restauranter

thumb image
Foto: Stock

Et nyt år venter på os lige rundt om hjørnet. Byd 2024 velkommen med fremragende nytårsmenuer i København, der med garanti vil slå benene væk under dig, før champagnen gør det! Se her, hvilke restauranter du kan besøge.

Læg forklædet på hylden, og lad Københavns kokke stå for maden på årets sidste dag. Find stjernekastere, champagne, den store cigar og et par smarte sikkerhedsbriller frem, og lad klokken slå tolv sammen med dit nytårs-selskab.

Vi guider dig til byens dejligste, hyggeligste og festligste restauranter, som du kan besøge nytårsaften. Billetterne til de forskellige nytårsevents bliver revet væk, så du skal have fart på, hvis du vil have fingrene i et bord!

Tiltrækker tanken om lækker takeaway på nytårsaften dig mere? Skyd genvej og se alle nytårsevents i København her.

8 serveringer til nytår: Osteria Nana

Nytårsmiddag- og stemning har Osteria Nana bare styr på. Her står du overfor hele 8 serveringer på årets sidste og festligste aften – vitello tonnato, østers, safranrisotto og ravioli for bare at nævne et par af de lækkerier, der bliver serveret.

Pris: 1000 kr. pr. person. (+ gebyr)
Hvor: Store Kongensgade 70, 1264 København K

Overdådig nytårsmenu: Bistro Boheme

Hop ind i det nye år med østers, carpaccio, kalvemørbrad og meget andet lækkert hos Bistro Boheme. Bistroen er fransk, men uden løftede lillefingre – kun god stemning og gastronomi i særklasse. Det kan kun blive en fantastisk start på 2024!

Pris: 2000 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Esplanaden 8, 1263 København K

Stemningsfuld nytårsaften: Axelborg Bodega

Er du til højt humør og hyggelig, uhøjtidelig stemning? Så lad Axelborg stå for din nytårsaften. Udover god stemning kan du glæde dig til Blanc De Blanc bobler og 3 lækre serveringer.

Axelborg ligger blot 300 meter fra Rådhuspladsens traditionsrige festfyrværkeri, helt oplagt at lægge vejen forbi efter nytårsmiddagen. Husk sikkerhedsbriller og din flotteste nytårshat!

Pris: 699 kr. pr. person. (+ gebyr)
Hvor: Axeltorv 1, 1609 København V

Nytår i hjertet af København: Zeleste

Zeleste har forberedt den lækreste menu af seks serveringer, som taler til både den salte og den søde tand. Der kommer blandt andet kroketter med hummer, oksemørbrad, forskellige oste og chokolade mousse af belgisk chokolade på tallerkenen. En fantastisk middag at slutte året af på!

Med adresse i hjertet af København, venter der festfyrværkeri og festlig stemning lige ude foran døren af Zeleste.

Pris: 1250 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Store Strandstræde 6, 1255 København K

Nytårsmiddag for hele familien: MASH Frederiksberg

Årets sidste aften kan trygt overlade til MASH. De har nemlig lagt i kakkelovnen til en nytårsaften i absolut verdensklasse med champagne, 4-retters menu og kransekage. Sidstnævnte kan du både nyde på restauranten eller tage med dig ud i nattelivet og se på fyrværkeri.

Jomfruhummercarpaccio, gratinerede kammuslinger og MASH Wellington er bare en lille smagsprøve på, hvad du har i vente. MASH på Frederiksberg har også udtænkt en lækker menu til de mindste og alkoholfri velkomstdrinks.

Pris: 1450 kr. pr. person (+billetgebyr) / 575 kr. pr. barn u. 10 år (+billetgebyr)
Hvor: Gammel Kongevej 116, 1850 Frederiksberg C

Eksklusiv nytårsaften: Restaurant Silo

Skal din allersidste aften i 2023 være absolut uforglemmelig? Så er det altså Silos nytårsfest, du skal have billet til.

Aftenen starter med delikate snacks efterfulgt af 5 gennemtænkte retter, som alle serveres med nøje udvalgte vine. Klokken tolv skænkes der champagne og serveres kranskage og cocktails – en kombi, der for alvor sætter gang i festen.

På Silo, som ligger på 17. etage, kan du følge med, hver gang det farverige fyrværkeri lyser nattehimlen op.

Pris: 3350 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Helsinkigade 29, 17. etage, 2150 Nordhavn

Her kan du hente lækker takeaway nytårsaften

 • 5-retters menu: Bestil fra Dining By Jyrk her
 • Italiensk menu: Bestil fra Famo her
 • 10 retter uden at løft en finger: Bestil fra San Marco JUNIOR her
 • Saftig bøf og lækre fritter: Bestil fra Capa her
 • Eksklusiv nytårsmenu: Bestil fra d’Angleterre her
 • Overdådigt skaldyrsfad: Bestil fra Hummer her

Gennemført nytårsbuffet: Villa Copenhagen (udsolgt)

Tag dine madglade nytårsvenner under armen og afslut 2023 med stil på det eksklusive hotel, Villa Copenhagen. Start aften med østers i den ene hånd og champagne i den anden, mens Dronningens nytårstale løber over skærmen. Middagen fortsætter i samme stil; caviar, jordskokkesuppe med trøffel salsa og misoglaseret stake er bare enkelte udpluk fra den lange liste af lækkerier, I kommer igennem inden klokkerne slå tolv.  

Villa har også planlagt en lækker børnemenu, så de yngste kan spise med på det eksklusive hotel.

Pris: 935 kr. pr. person (+billetgebyr) / 355 kr. pr. barn (+billetgebyr)
Hvor: Tietgensgade 35-39, 1704 København V

Nytårsfest og cocktails: Restaurant Plates (udsolgt)

Byd det nye år velkommen med et brag! Hos Plates kommer nytårsaften til at forløbe med delevenlig mad, festlige cocktails og udsigt til Tivolis nytårsfyrværkeri – og så slutter festen først kl. 02:00.

Plates har sørget for fire serveringer, hvor du blandt andet kommer til at smage rødbedetatar med trøffel, glaseret okse, brændende kærlig og en dessert med guld på.

Pris: 950 kr. pr. person. (+billetgebyr)
Hvor: Strandgade 7, 1401 København K

En elegant nytårsaften: Restaurant Levi (udsolgt)

Elegant, charmerende og gennemført – sådan bliver år 2023 afsluttet hos Levi i hjertet af København. Menuen står på alt det bedste fra det japanske og italienske køkken, heriblandt østers, wagyu og cannelloni. Lækkert!

Pris: 1450 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Ny Østergade 24, 1101 København K

You may also like...

3 Responses

 1. Louise siger:

  BioMio Organic Bistro har også nytårs åbent 🥰

 2. Mia siger:

  Er der mon nogen af dine muligheder der er god for både pengepung og en mor og 2 teenagere der skal hygge i Kbh til nytår 🥳⭐️

  • Morten siger:

   Havde vi boet i KBH kunne vi have lidt sammen, er selv indehave af samme problematik både hvad angår resturant og teenager og antal for den sags skyld, godt nytår fra Møn til jer og håber det lykkedes, Morten