Nytårsguide: Fejr nytårsaften på de københavnske restauranter

thumb image
Foto: Stock

Et nyt år venter på os lige rundt om hjørnet. Byd 2024 velkommen med fremragende nytårsmenuer, der med garanti vil slå benene væk under dig, før champagnen gør det!

Læg forklædet på hylden, og lad Københavns kokke stå for maden på årets sidste dag. Find stjernekastere, champagne, den store cigar og et par smarte sikkerhedsbriller frem, og lad klokken slå tolv sammen med dit nytårs-selskab.

Vi guider dig til byens dejligste, hyggeligste og festligste restauranter lige her.

Tiltrækker tanken om lækker takeaway på nytårsaften dig mere? Skyd genvej og se alle nytårsevents i København her.

Nytårsaften med hele familien: Villa Copenhagen

Tag dine madglade nytårsvenner under armen og afslut 2023 med stil på det eksklusive hotel, Villa Copenhagen. Start aften med østers i den ene hånd og champagne i den anden, mens Dronningens nytårstale løber over skærmen. Middagen fortsætter i samme stil; caviar, jordskokkesuppe med trøffel salsa og misoglaseret stake er bare enkelte udpluk fra den lange liste af lækkerier, I kommer igennem inden klokkerne slå tolv.  

Villa har også planlagt en lækker børnemenu, så de yngste kan spise med på det eksklusive hotel.

Pris: 935 kr. pr. person (+billetgebyr) / 355 kr. pr. barn (+billetgebyr)
Hvor: Tietgensgade 35-39, 1704 København V

Nytårsmiddag for hele familien: MASH Frederiksberg

Årets sidste aften kan trygt overlade til MASH. De har nemlig lagt i kakkelovnen til en nytårsaften i absolut verdensklasse med champagne, 4-retters menu og kransekage. Sidstnævnte kan du både nyde på restauranten eller tage med dig ud i nattelivet og se på fyrværkeri.

Jomfruhummercarpaccio, gratinerede kammuslinger og MASH Wellington er bare en lille smagsprøve på, hvad du har i vente. MASH på Frederiksberg har også udtænkt en lækker menu til de mindste og alkoholfri velkomstdrinks.

Pris: 1450 kr. pr. person (+billetgebyr) / 575 kr. pr. barn u. 10 år (+billetgebyr)
Hvor: Gammel Kongevej 116, 1850 Frederiksberg C

Nytårsaften i hjertet af København: Restaurant Levi

Elegant, charmerende og gennemført – sådan bliver år 2023 afsluttet hos Levi i hjertet af København. Menuen står på alt det bedste fra det japanske og italienske køkken, heriblandt østers, wagyu og cannelloni.

Levi ligger ikke langt fra Rådhuspladsens traditionsrige festfyrværkeri, som man oplagt kan lægge vejen forbi efter nytårsmiddagen. Husk sikkerhedsbriller og din flotteste nytårshat.

Pris: 1450 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Ny Østergade 24, 1101 København K

Nytårsfejring i family style: Deligreco

Deligreco serverer comfort-food af den bedste slags på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Sublime råvarer, vin fra egen import og stemningen omfavner hver en gæst fra det øjeblik, de træder ind ad døren. Og det kan du opleve med venner og familie til nytår.

Her vil du få serveret alt fra bagte jomfruhummerhaler med estragonsmør, gnocchi med fetacreme, Iberico svinekæber med kartoffelskum, og balsamicoeddike og andet godt.

Pris: 650 kr. pr. person. (+ gebyr)
Hvor: Gammel Kongevej 170, Frederiksberg

Nytårsfest og cocktails: Restaurant Plates

Byd det nye år velkommen med et brag! Hos Plates kommer nytårsaften til at forløbe med delevenlig mad, festlige cocktails og udsigt til Tivolis nytårsfyrværkeri – og så slutter festen først kl. 02:00.

Plates har sørget for fire serveringer, hvor du blandt andet kommer til at smage rødbedetatar med trøffel, glaseret okse, brændende kærlig og en dessert med guld på.

Pris: 950 kr. pr. person. (+billetgebyr)
Hvor: Strandgade 7, 1401 København K

Nytår med udsigt over byen: SEATING

Hop ind i det nye år med førsteklasses udsigt til hele byens festfyrværkeri fra Scandics skybar!

På SEATING står den på 4 retter bestående af blandt andet kammusling, hummer og øksemørbrad, som selvfølgelig serveres med masse bobler, øl og vin. Med andre ord kommer du ikke til at mangle noget – hverken på tallerken, i glas eller ud af øjenkrogen.

Det kræver en separat reservation at få adgang til skybaren, som koster 149 kr. (+gebyr). Du kan finde din billet til Skybaren lige her.

Pris: 1495 kr. pr. person (+billetgebyr).
Hvor: Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Eksklusiv nytårsaften: Restaurant Silo

Skal din allersidste aften i 2023 være absolut uforglemmelig? Så er det altså Silos nytårsfest, du skal have billet til.

Aftenen starter med delikate snacks efterfulgt af 5 gennemtænkte retter, som alle serveres med nøje udvalgte vine. Klokken tolv skænkes der champagne og serveres kranskage og cocktails – en kombi, der for alvor sætter gang i festen.

På Silo, som ligger på 17. etage, kan du følge med, hver gang det farverige fyrværkeri lyser nattehimlen op.

Pris: 3350 kr. pr. person (+billetgebyr)
Hvor: Helsinkigade 29, 17. etage, 2150 Nordhavn

Disse restauranter og mange flere inviterer også til nytårsaften

Cap Horn: 6-retters menu i Nyhavn (vinmenu kan tilkøbes) // 1250 kr. (+gebyr)

Den lille fede: 6-retters menu inkl. vinmenu // 1400 kr. (+gebyr)

Ewalds Brasserie: 8-retters menu (vinmenu kan tilkøbes) // 855 kr. (+gebyr)

Green Room Restaurant & Bar: 4-retters menu inkl. vinmenu // 1795 kr. (+gebyr)

Marv & Ben: 6-retters menu inkl. vinmenu // 2950 kr. (+gebyr)

Se alle nytårsevents i København her.

You may also like...

3 Responses

 1. Louise siger:

  BioMio Organic Bistro har også nytårs åbent 🥰

 2. Mia siger:

  Er der mon nogen af dine muligheder der er god for både pengepung og en mor og 2 teenagere der skal hygge i Kbh til nytår 🥳⭐️

  • Morten siger:

   Havde vi boet i KBH kunne vi have lidt sammen, er selv indehave af samme problematik både hvad angår resturant og teenager og antal for den sags skyld, godt nytår fra Møn til jer og håber det lykkedes, Morten