Guide: Spis på disse instavenlige restauranter

thumb image

Vild med med lækre madbilleder? Vi har samlet en guide til lækre restauranter, der gør sig godt på instagram

Er du vild med mad, der både smager godt og er en fryd for øjet? Er du altid på jagt efter den næste gastronomiske oplevelse, der udover at smage forrygende også får dig til at tage mobilen frem og forevige øjeblikket på  instragram? Vi har samlet en guide til dig med ni restauranter, der serverer æstetiske retter, der er yderst instavenlige, og som gør det svært for dig at lade mobilen blive i lommen.

Cantina

https://www.instagram.com/p/BWEuIg4Hza6/?taken-by=cantinacph
https://www.instagram.com/p/BV6e3VCHi8z/?taken-by=cantinacph

På Cantina er køkkenet simpelt italiensk. Her kan du få  en dejlig ikke mindst flot bid af italien, hvad enten du er til pizza, burrata eller en lækker pastaret. Restaurantens rå indretning med industrilamper, beton på væggene, ternede mosiakgulve træ – og marmorborde er med til at skabe den flotteste kulisse til de smukke retter, der også serveres på det mest farvestrålende porcelæn. Så her kan du helt sikkert få et par skarpe skud i kassen.

Hvor: Borgergade 2, 1300 København K


Book bord på Cantina ➤

Bøf & Ost

https://www.instagram.com/p/BmJKJDGgfyx/?taken-by=boefogost
https://www.instagram.com/p/BkuzizFAISi/?taken-by=boefogost
Maden, der serveres i Bøf & Ost, tager udgangspunkt i det franske landkøkken med retter som moules marinière, bouillabaisse, entrecôte med provencesauce og oste af hovedsageligt fransk oprindelse. Derudover er der også rig mulighed for at få serveret frisk fisk og skaldyr der serveres på en opsats, der er en fryd for øjet og ikke mindst kameralinsen.
Hvor: Gråbrødretorv 13, 1154 København K

Book bord på Bøf & Ost ➤

Toto Vin & Spisebar

https://www.instagram.com/p/Bngh1qcAiR0/?taken-by=totovinbar
https://www.instagram.com/p/BnVZM78gfs6/?taken-by=totovinbar

På hyggelige Toto Vin & Spisebar på Amagerbrogade kan du opleve gode vine og fantastisk mad, der også gør sig utroligt godt på billeder. Maden er inspireret af Middelhavskøkkenet, og her finder du et hav af snacks, små og større retter, charcuteri, oste og desserter, som er lige til at sætte tænderne i … når du lige har foreviget dem først.

Hvor: Amagerbrogade 145, 2300 København S


Book bord på Toto ➤

Musling Bistro

https://www.instagram.com/p/BnasrNmAgKz/?taken-by=muslingbistro
https://www.instagram.com/p/BmX7RpMAVhT/?taken-by=muslingbistro

På Musling er der, som navnet antyder, fokus på havets friske herligheder og et lækkert vinkort, der især præges af de franske druer.  På Musling Bistro går man højt op i bæredygtighed og økologi, så du med god samvittighed kan smage påherlighederne, der bestemt er et instabillede værdigt.

Hvor: Linnésgade 14, 1361 København K


Book bord på Musling ➤

Neighbourhood

https://www.instagram.com/p/Bf5hxArh9lh/?taken-by=nbhkbh
https://www.instagram.com/p/BlNoKExAn0u/?taken-by=nbhkbh

På Neighbourhood serveres en moderne version af den klassiske italienske pizza, der også er økologiske. Her kan du opleve unikke og spændende pizzaer, der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Udover pizzaer, som stedet nok er mest kendt for, kan du også få salater og skønne cocktails. For nyligt introducerede Neighbourhood også deres brunchmenu, som ligesom deres pizzaer er yderst fotogene.

Hvor: Frederiksborggade 20D st. tv, 1360 København K


Book bord på Neighbourhood Frederiksborggade ➤

SimpleRAW

https://www.instagram.com/p/BmtIKIvnby4/?taken-by=simpleraw
https://www.instagram.com/p/BcXcoYfHeWY/?taken-by=simpleraw

På SimpleRaw er det grønne i fokus, og her kan du får serveret farvestrålende og velsmagende rawfood som bowls, veganske burgere og overdådige kager arrangeret og kreeret på en måde, der vil få enhver æstetiker til at hive kameraet frem.

Hvor: Gråbrødretorv 9, 1154 København K


Book bord på Simple Raw ➤

Mission

https://www.instagram.com/p/Bm3CpEUgqMF/?taken-by=missioncph
https://www.instagram.com/p/Blcspf5BIaH/?taken-by=missioncph

Gastronomisk udforsker Mission middelhavsregionen, herunder Italien, Nordafrika, Israel, Libanon og Tyrkiet. Mangfoldigheden præsenteres gennem en californisk ideologi og tankegang, og køkkenchef Alex Dadzis serverer blandt andet unikke pizza- og pastaretter. Alt serveres family-style. Her pyntes med blomster og farverigt tilbehør, og udover de smukke retter på tallerkenen, får du også en smuk udsigt over havnen.

Hvor: Havnegade 44, 1058 København K


Book bord på Mission ➤

Bodil

https://www.instagram.com/p/BnTukE_gZ71/?taken-by=restaurantbodil
https://www.instagram.com/p/BkvCEO-gy9Z/?taken-by=restaurantbodil

Bodil ligger på hyggelige Vesterbro på hjørnet mellem Bodilsgade og Sønder Boulevard. I den lille, intime restaurant serveres der god mad, der er inspireret af hele verden til overkommelige priser. Retterne er, som du kan se på billederne, virkelig smukt anrettet.

Hvor: Sønder Boulevard 105, 1720 København V


Book bord på Bodil ➤

Kødbyens Fiskebar

https://www.instagram.com/p/Bnf9ylBgtdE/?taken-by=fiskebaren
https://www.instagram.com/p/Bk14znDALBN/?taken-by=fiskebaren

Selv om Kødbyens Fiskebar ligger på Flæsketorvet i Kødbyen, så er det altså frisk fisk og skaldyr fra havene omkring os, der spiller hovedrollen. Og det gør de godt – bare se hvor smukke deres billeder er – lige til at spise .. mums!

Hvor: Flæsketorvet 100,1711 København V


Book bord på Fiskebaren ➤

You may also like...