København: Billige restauranter til hverdagsforkælelse

thumb image

Vil du forkæle dig selv med en god middag på en ganske almindelig hverdagsaften? Her er vores liste med prisvenlige restauranter i København, hvor du kan blive mæt på budget. 

En hyggelig aften med gode smagsoplevelser behøver ikke være lig med høje priser.  Der er mange billige restauranter i København, hvor du kan spise godt uden at tømme pungen.

Se vores liste her:

20a

20a ligger i den hyggelige Ravnsborggade på Nørrebro. Her er hyggelig stemning og god franskinspireret mad til billige penge. Mandag til lørdag kan du nyde dagens ret i restauranten til kun 135 kr. (take away 90 kr), og du bliver heller ikke ruineret af at tilkøbe et glas vin til maden.

Hvor: Ravnsborggade 20a, Nørrebro.


Book bord på 20a ➤

Mangia

Mangia er den populære BEVI BEVIs søsterrestaurant. Her kan du se frem til klassiske italienske pastaretter i uformelle omgivelser. Her kan du få autentisk italiensk håndlavet pasta til kun 125 kr. Hvis du er vild med italiensk mad, så er Mangia tvivl et besøg værd!

Hvor: Bagerstræde 9, København V


Book bord på Mangia ➤

Da Salvo

Da Salvo er et populært italiensk familiedrevet spisehus. Her kan du nyde lækker italiensk pizza og pasta i hyggelige omgivelser. Pizzaerne koster fra 100 kr og pastaretterne koster fra 95 kr. Du kan også få kokkens udvalgte menu med både antipasti, primo og secondo til kun 298 kr.

Hvor: Gammel Kongevej 41, København V


Book bord på Da Salvo ➤

Souls

Keep it simple! På Souls serverer de salater og burgere hver aften. Stedet ejes af australiere, og man kan tydeligt mærke deres laid back-tilgang, der skaber en hyggelig og afslappet atmosfære i restauranten. Salater fås til 124 kr, dagens pizza til 118 kr samt burgere fra 118 kr.

Hvor: Melchiors Plads 3, København Ø


Book bord på Souls ➤

Chicks by Chicks

Chicks by Chicks er et sted for sig. Her banker deres hjerte for gode, økologiske kyllinger. Det betyder, at du kan sætte tænderne i velsmagende rôtisserie kylling og andre karakterfulde kyllingeretter. Du kan få snacks fra 35 kr,  rôtisserie kylling fra 69 kr og en hel 4. retters menu til kun 239 kr.

Hvor: Vesterbrogade 55, København V


Book bord på Chicks by Chicks ➤

Cicchetti

Nørrebrogades nye italiener Cicchetti er en smagsbombe til billige penge. Konceptet er antipasti, hvor du sammensætter dit eget måltid af små retter med italienske specialiteter. Priserne ligger i 30-70 kr pr ret. Du kan selv vælge, hvor mange cicchetti (=småretter) du vil smage alt efter, hvor sulten du er.

Hvor: Nørrebrogade 56, København N


Book bord på Cicchetti ➤

BOB -BioMio Organic Bistro

I den ikoniske Bosch-bygning på Vesterbro i København ligger BOB – BioMio Organic Bistro. Her serverer de moderne bistro-lækkerier, der alle er 100% økologiske. Du kan få en hovedret fra 160 kr eller dagens husmandskost til 150 kr, og børn under 12 år får husmandskost til 1/2 pris.

Hvor: Halmtorvet 19, København V


Book bord på BOB ➤

Tony’s

Foto: Tony’s / Madklubben

Tony’s er Madklubbens newyorker-italienske lillebror, der serverer alt det bedste fra Støvlelandet. Konceptet er simpelt: Vælg en forret, en hovedret og en dessert fra kortet til kun 200 kr. Maden er god, prisen er lav og stemningen i top!

Hvor: Havnegade 47, København K


Book bord på Tony's ➤

Osteria 16

I en sidegade til Enghave Plads  finder du den lille antipasti restaurant og bar Osteria 16. Osteria 16 er et uformelt spisested med god mad og vin til rimelige penge. Der er én menu, som står skrevet på tavlen, og den koster 250 kr for 8 antipasti retter

Hvor: Haderslevgade 16, København V


Book bord på Osteria 16 ➤

Spisehuset

Foto: Spisehuset

I den grå del af kødbyen finder du Spisehuset, der byder på enkle retter til overkommelige priser. Råvarerne henter de hos lokale leverandører, og alt er for så vidt muligt biodynamisk eller økologisk. Til den lille sult er der barsnacks til 75 kr og til den store sult er der 3 retter til 300 kr.

Hvor: Slagtehusgade 5c


Book bord på Spisehuset ➤

You may also like...