Nu åbner Glashuset i Lønstrup

thumb image

Den 16. marts åbner dørene til den nye restaurant i Glashuset i Lønstrup. Skal du forbi, når  den åbner? Læs mere om restauranten her. 

Topkokken Michael ‘Miv’ Pedersen offentliggjorde i efteråret, at han overtager forpagtningen af restauranten i Glashuset. Nu er der ikke længe til han endelig kan byde jer velkomne i sin nye restaurant – og I kan roligt begynde at glæde jer!

Michael ‘Miv’ Pedersen er kendt for sin succesfulde restaurant TABU i Aalborg, og så står han derudover i spidsen for den populære tapas-restaurant CANBlau. Med en topkok som ‘Miv’ i front, er der altså god grund til at glæde sig til åbningen af Glashuset – men hvad kan du egentlig se frem til?

Det danske kystsommerland og gang i grillen

”Vi medtager ikke CANblau Tapasbar eller Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med,” forklarer ‘Miv’.

Glashuset henter i stedet inspiration fra sine omgivelser og menukortet vil tage udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland.

Menukortet ligger allerede nu klart, og blandt frokostretterne finder du fx frisk fisk fra kysten, skaldyr samt klassikere som gammeldags modnet sild, røget laks, stjerneskud og rørt tatar.

Til aften grilles der kvalitetskød fra Guldrummet til den helt store guldmedalje. Både gris, lam og okse får en tur på grillen og serveres med valgfri kartofler, grønt og sovs. Der vil derudover være 3 forretter og 3 desserter at vælge imellem.

Du kan også springe på ‘all inclusive’-konceptet, hvor du for en flad 500-lap kan få 3 retter med vin á libitum og kaffe (2 timer).

Se hele menuen her.

Hvor: Strandvejen 68, Lønstrup, 9800 Hjørring

Hvornår: Fra d. 16. marts 2018

Vil du være en af de første til at prøve den nye restaurant Glashuset? Så book dit bord nu:


Book bord på Glashuset ➤

You may also like...