Aarhus: Populær tapas-restaurant åbner i nye lokaler

thumb image

Et ønske om mere nærvær og intens nytænkning betyder, at aarhusiansk tapasrestaurant har forladt Klostertorvet. Nu genåbner den i nye rammer i Frederiksgade.

Onsdag den 22. januar slås dørene op til et nytænkt – men velkendt – spansk univers, når taspasrestaurant CANblau genåbner i Frederiksgade i Aarhus.

“CANblau Tapasbar-konceptet, som vi startede for knap 10 år siden, har vi nu vendt godt og grundigt på hovedet. Vi har tænkt, tilpasset og ikke mindst lyttet til alle I skønne gæster,” skriver ejerne, Jimmi Holm og Claus Broberg, på Facebook i forbindelse med åbningen.

Tilbage til de små rammer
For ti år siden åbnede Claus Broberg og kok Jimmi Holm dørene til CANblau. Dengang lå tapasrestauranten på Klosterport, men grundet den stigende popularitet rykkede restauranten i 2016 ind i større lokaler på Klostertorvet.
Den stigende konkurrence i området og ønsket om at skabe et restaurant-rum med mere personlighed og nærvær har betydet, at de to ejere nu ønsker at gå ned i størrelse igen. Derfor genåbner de den aarhusianske tapasfavorit i Frederiksgade i mindre lokaler fordelt i tre etager med restaurant i stueplan, tilhørende tapasbar på førstesalen og sidste etage med plads til større grupper og selskaber.

Nærvær og nytænkning
Kokken og medejer har tidligere udtalt til JyllandsPosten, at han ønsker mere nærvær og kontakt med sine gæster. Med de nye intime rammer bliver der derfor lagt endnu mere vægt på hyggen og netop nærværet i restauranten, mens man i køkkenet vil øge intensiteten og nytænke indholdet på tapasbrættet.


Bestil bord på CANblau her ➤

You may also like...