Tivoli gentager succes: Smørrebrødsfestival vender tilbage

thumb image

Til august vender populær smørrebrødsfest tilbage på H.C. Andersen Slottet i Tivoli. Her bliver Danmarks bedste smørrebrød kåret – så send dit favoritstykke ind nu

Dyrelægens natmad, fiskefilet med rejer og mayo eller roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod. Den pimpede rugbrødsmad, hvor mængden af pålæg og topping i den grad er til den helt gode side, er populær blandt mange danskere.

Er du vild med den højtbelagte sag, så kan du tage med på H.C. Andersen Slottet i Tivoli, som gentager succesen fra sidste år, og afholder smørrebrødsfest d. 29. og 30. august. Her dækkes langbordene på ægte smørrebrødsmanér med rød- og hvidternede duge, og du kan spise alt det smørrebrød og drikke alt det øl og vand, som du har lyst til.

Bedste smørrebrød kåres

Det er Fru Nimb, der står for smørrebrøddet

Det er Nimbs anerkendte smørrebrødsrestaurant ”Fru Nimb”, der står for de højtbelagte lækkerier med både klassiske favoritter og nye kreationer på menuen. Herlighederne kan nydes til et lydtapet af jazzet livemusik.

Men der skal ikke kun smages på sagerne. Søndag er der kåring af årets smørrebrød blandt de indsendte opskrifter fra smørrebrødsentusiaster i hele landet.

Skal dit bedste stykke smørrebrød vinde? Så send dit forslag, gerne med et billede og historien bag netop denne sammensætning af ingredienser. Du deltager på Tivolis Facebookside.

Praktisk:

Smørrebrød, øl og vand er ad libitum, mens vin og snaps kan tilkøbes på dagen.

Hvornår: Lørdag den 29. august og søndag den 30. april kl. 12:00-15:00
Hvor: H.C. Andersen Slottet – indgang via Haven

Pris: 495 kr. inkl. entré til Tivoli / 425 kr. ekskl. entré til Tivoli


Kom til smørrebrødsfest ➤

You may also like...