Kro støtter deres leverandører: 12-retters tapasmenu med lokale råvarer

thumb image

Støt lokalt: Skoemagerkroen hædrer de lokale producenter og leverandører med en 12-retters tapasmenu med lokale råvarer

– Vores køkken har virkelig lagt i ovnen til en smagsoplevelse udover det sædvanlige! Temaet er smag, kreativitet og lokale råvarer fra jord til bord, som vil smelte sammen til et brav af en menu – sådan lyder ordene fra Skoemagerkroen i Kirke Såby.

Fra d. 23.-26. april vil kokkene kreere en 12-retters takeawaymenu, der er lavet af råvarer fra de lokale leverandører. Det betyder blandt andet at frilandsgrisen er fra Bredebjerg Gård, landkyllingerne fra Bangs Hønniker, at det grønne er fra Den Gamle Gaard, at urterne er fra Kiselgården og flere andre lokale producenter.

Vil gerne støtte

– Menuen vil hædre alle vores små producenter og leverandører, der er i en meget svær tid lige nu. Dem vil vi rigtigt gerne støtte op om! Vi håber, at I vil være med, lyder det fra Skoemagerkroen, der håber på at tiltaget kan inspirere til en samtale om mad, bæredygtighed og lokale råvarer.

Menuen byder på retter som kammusling, færøsk laks, glaseret svinekæbe og meget mere. Den koster 350 kroner eksklusiv gebyr. Du kan se menuen og alle de producenter, du kan være med til at støtte herunder.

12 retters tapasmenu

Menu

Kammusling
***
Stenbiderrogn
***
Koldrøget færøsk laks
***
Gravet kalveinderlår
***
Ramsløgspølse
***
Skoemagerkroens 6 mdr. lufttørret skinke
***
Glaseret svinekæbe
***
Oksehøjrebsfilet
***
Dansk Landkylling
***
Spidskål med Vesterhavsost (vegetatisk)
***
Danske oste
***
Rabarbertrifili

Menuen er sammensat af følgende råvarer fra følgende producenter:

Frilandsgris fra Bredebjerg Gård // Landkyllinger fra Bangs Hønniker // Grønt fra Den Gamle Gaard // Urter fra Kiselgården //  Grønt fra Mommarkstedet // Honning fra Poul // Ramsløg fra skoven // Pølser fra Lejre Mikropølsemageri // Charcuteri og røgevarer fra Skoemagerkroens egen slagter.

OBS: Skal bestilles senest dagen før afhentning.

Pris pr. kuvert 350,- (ekskl. håndteringsgebyr)


Bestil tapasmenu ➤

You may also like...