Michelinkokke siger tak: Gratis gourmet til byens sygepersonale

thumb image

Landets sygepersonale fortjener et ekstra skulderklap og en stor tak med på vejen, når de i disse dage knokler for at bekæmpe coronaudbruddet. Det mener man også på to aarhusianske restauranter, hvor de siger tak med gourmet.

Den alvorlige situation, Danmark befinder sig, kræver meget af landets sygepersonale. Og lige nu knokler de for at passe på os og vores helbred.

To aarhusianske Michelinkokke fra restauranterne Gastromé og Atrium, Søren Jakobsen og William Jørgensen, har i samarbejde med forretningsmanden Claus Hommelhoff valgt at vise deres store taknemlighed for indsatsen. Det gør de med 150 gourmetmiddage til byens sygepersonale. Maden kan sygepersonalet tage med ud til deres kolleger på arbejdspladsen eller tage med hjem. Det skriver det lokale nyhedsmedie Aarhus Update.

”Vi har de seneste dage kunne se, at de mennesker, der arbejder nat og dag for at holde sygehus- og plejesektoren i gang, har brug for et klap på skulderen. Derfor tilbyder vi dem 150 kuverter til fri afhentning torsdag eftermiddag,” fortæller Michelinkok Søren Jakobsen til Aarhus Update.

Menuen står på Michelinmad
Menuen står på charcuteri med et udvalg af oste og pølser med tilhørende surt og sødt samt sylt og sprødt. Maden er én til én med den, der normalt serveres på Gastromé og Atrium. Restauranterne, der begge optræder i Michelinguiden med henholdsvis 1 stjerne og en Michelin-plate, drives af de to kokke Søren Jakobsen og William Jørgensen.

Obs. Kokkenes initiativ er blevet taget godt imod af sygepersonalet, og de 150 menuer er derfor allerede blevet afsat.

De to restauranter følger Regeringens opfordringer og har i øjeblikket lukket. Men de har valgt at holde liv i restauranterne ved at åbne for takeaway på Atrium. Så nu har du mulighed for at tage restaurantoplevelsen med dig hjem.


Bestil takeaway fra Atrium ➤

You may also like...