Ny pop-up restaurant på noma udsolgt på et døgn

thumb image

Nomas lillebror-restaurant, der officielt åbner til foråret 2016, opstår som pop-up restaurant  i nomas lokaler fra januar – og allerede et døgn efter at de åbnede for bookinger melder de nu udsolgt for den første måned. 

Fra den 16. januar vil en ny pop-up restaurant “108” være at finde i nomas lokaler på Strandgade i København, mens noma er i Australien.

Restaurant 108 åbnede op for bookinger til den første måned mandag den 7. dec. kl 12 og allerede et døgn senere kan de nu melde udsolgt med 1653 gæster. Har du endnu ikke sikret dig et bord til restauranten, åbner de for bookingerne igen den 25. januar 2016.

Bag restauranten står bl.a. køkkenchefen Kristian Baumann, der har ambitioner om at skabe en urban restaurant med tæt forbindelse til naturen og råvarerne:

“Vores køkken finder inspiration i den store udvikling, der har fundet sted på den danske restaurantscene i løbet af de sidste 10 år. Endelig har jeg fået muligheden for at bidrage til denne udvikling, samt at dele mine egne idéer, som er inspireret af mine rejser, opvækst og karriere. På 108 vil jeg blive ved med at udforske og skabe essensen af en urban restaurant, der er tæt på naturen og gårdene uden at miste forbindelsen til storbyens stemning,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Her kan du fejre nytår i København 2015

108_2

Restaurant 108 vil være at finde i nomas lokaler indtil april, og opstår i samarbejde med René Redzepi og hele noma-holdet, fortæller køkkenchefen:

“Med støtte fra hele noma-holdet føler vi også endelig klar til at lave mad til en masse københavnere. 108 skal være et sted, hvor familier kan mødes på en mandag til en hurtig middag, og hvor venner kan sidde en hel fredag aften for at udforske vores menukort. I sidste ende er vores mål at bidrage til de fantastiske traditioner der er udviklet her i byen i løbet af de sidste ti år og være med til at præge københavnerkøkkenet fremover.”

Fra venstre: Direktør Thomas Østergaard Bagge, Køkkenchef Kristian Baumann, Restaurantchef Jacob Møller. Foto: PR

Fra venstre: Direktør Thomas Østergaard Bagge, Køkkenchef Kristian Baumann, Restaurantchef Jacob Møller. Foto: PR

Fra den 25. januar kan du igen booke bord til Restaurant 108 her.

You may also like...