Ny restaurant åbner på Jarmers Plads

thumb image

Fredag den 13. januar åbner Restaurant Mes med den garvede kok, Mads Rye Magnusson bag roret – som tidligere har slået sine folder på bl.a. Falsled Kro, Geranium og senest Restaurant Bodil på Vesterbro

2016 har været et år med mange nye spændende restauranter. Og 2017 ser indtil videre ud til at følge ganske godt trop  – i hvert fald har en ny og spændende restaurant varslet sin ankomst den 13. januar.

Bag restauranten finder man kokken Mads Rye Magnusson, der blandt andet henter sin erfaring fra Geranium og Falsled Kro.

”Jeg har igennem noget tid ledt efter de perfekte lokaler til mit eget projekt, og det er nu lykkedes. Jeg glæder mig utroligt meget til at åbne dørene til Mes og give gæsterne en masse fantastiske mad- og vinoplevelser,” fortæller han.

‘Affordable luxury’

På restaurant Mes kan du ifølge Mads Rye Magnusson se frem til luksus på den overkommelige måde:

“Mes tilbyder ’affordable luxury’ og jeg har set meget indad i udviklingen af menu- og vinkort, hvilket også er hvorfor restauranten hedder Mes (”mine” på fransk). Jeg serverer kun retter og vine, som jeg selv ville elske at blive præsenteret for. Vinene er udelukkende fra Tyskland og Jura, og jeg garanterer, at der er spændende smagsoplevelser til alle ganer, og der bliver mange interessante vine at vælge imellem,” forklarer han.

Åbningstilbud: 5 retter for 225,-

Mes serverer en 5-retters menu for DKK 335,- og vinmenuer i samme prisniveau, men for at fejre åbningen tilbyder de frem til uge 7 en 5-retter til bare 225,-. Restauranten er åben mandag til lørdag fra kl. 17.30.


Køb åbningstilbud til Mes ➤

You may also like...