Ny restaurant er åbnet på Frederiksberg

thumb image

Restaurant Mondän slog dørene op på Godthåbsvej i starten af januar. Skal du en tur forbi Frederiksbergs nye restaurant?

Et nyt spisested har set dagens lys på Frederiksberg. Byd velkommen til restaurant Mondän på Godthåbsvej 26.

Det bedste fra Danmark, Frankrig og Italien

Til frokost består menukortet af traditionelle danske retter, mens aftenmenuen er inspireret af det franske og det italienske køkken. Aftenretterne serveres i forretsstørrelse, så du kan smage flere forskellige slags.

For at fuldende smagsoplevelsen er der masser af spændende drikkevarer på menuen. Vælg blandt 10 forskellige øl på fad, 15-20 særligt udvalgte vine, cocktails med fx dry gin fra Copenhagen Distillery samt andre lækre sager.

Erfaren kok står bag

I køkkenet finder du Mads Dalsborg, der har en hel del erfaring med sig i bagagen. Mads er udlært på Restaurant Tinggården hos Jan Friis Mikkelsen, og han har herudover tilbragt en del af sin elevtid i Sydfrankrig, hvor det franske køkken trængte helt ind under huden på ham. Sidenhen har han arbejdet på blandt andet Krogs Fiskerestaurant, Umami, Fredensborg Store Kro samt hos Ditto Spiseri.

Mads glæder sig til at byde dig velkommen på Mondän, der – ifølge ham selv – bliver en restaurant forankret i det lokale med fokus på god smag, service og stemning.

Hvor: Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg

Hvornår: Åbnede 5. januar 2018


Læs mere og book bord ➤

You may also like...