Ny thailandsk-vietnamesisk restaurant åbnet i Kerteminde

thumb image

I ved, hvad man siger: kan vi ikke komme til Asien – så må Asien komme til os. Og dét er sket i den fynske havneby Kerteminde. Phi Phi kunne i slutningen af november langt om længe åbne køkkenet for de rejselystne gæster, som længe har sukket efter Thailands og Vietnams kulinariske islæt. Drømmer du også om Asiens farverige køkken? Se læs her, hvad Phi Phi er for en størrelse.

Restaurant Phi Phi er sat i verden af to dedikerede mennesker med masser af kreativitet og gode opskrifter på hjerte: kokkene Phong Thanh og Joy Atcharawadee.

Phong kom til Danmark i 1991 sammen med sin far, hvorefter de bosatte sig i Assens. Senere kom han i kokkelære på det anerkendte Falsked Kro under ingen ringere end Jean Louis Lieffroy og Patrik Lieffroy. Phong har senere også uddannet sig til sushikok oveni, og han er manden bag Aiko Sushi og det vietnamesiske streetfood-koncept Me – Mother’s Street Food i Odense.

Phong har en ukuelig skabertrang, som kommer til udtryk i alt, hvad han rører ved, og han går til opgaven med en kompromisløs holdning til kvalitet og god service.

En eksperimenterende tilgang til mad

Joy er født og opvokset i det nordøstlige Thailand, og flyttede til Danmark, da hun fandt sammen med din mand. Hendes faglige baggrund som kok startede på Sortebro Kro. Derudover har hun blandt andet arbejdet på den thailandske Michelin-restaurant Kiin Kiin og drevet restauranten Baan Baan i Odense.

Generelt har Joy en legende tilgang til mad, og hun elsker at eksperimentere og sammensætte ingredienserne på en ny måde.

Sammen glæder Phong og Joy sig til hver dag at kunne byde sultne gæster ind til et menukort, som er spækket med farver og skønne smage, som er baseret på friske råvarer.

Stille før stormen, for når Phi Phi åbner dørene, er der sjældent tomt i restauranten.

Vil du med en tur til Phi Phi? Destinationen er slet ikke så langt væk, som du tror.

Hvor: Vestergade 5, 5300 Kerteminde

You may also like...