Pluto og Gorilla får rebelsk lillebror

thumb image

Tidligere sommelier på Michelin-restaurant 108, og holdet bag de populære Pluto-Gorilla restauranter har slået pjalterne sammen om ny restaurant – der vil ryste ved den gængse opfattelse af italiensk mad. 

Fra den 17. november er der ekstra god grund til at svinge vejen forbi Store Kongensgade i København – især hvis du har lyst til god mad og vin ud på de små timer.

Nye Restaurant Barabba slår dørene op med Riccardo Marcon – tidligere sommelier på 108 – ved roret. Restauranten er opstået i samarbejde mellem Ricardo Marcon og holdet bag Pluto-Gorilla restauranterne, og der er hermed lagt i ovnen til en ny restaurant darling i indre by.

Åbent til kl 2 om natten

Barabba vil være åbent til kl 2 om natten fire dage om ugen og vil byde på Ricardos egne fortrukne vine og retter. Madstilen beskriver han selv som “Italianish cuisine anno 2050”.

Målet er at bringe nyt natteliv til store Kongensgade og at ryste ved den gængse opfattelse af italiensk cuisine. Ricardo Marcon fortæller om stedet:

“Jeg ville gerne skabe et sted, der ligner mig – ikke alt for firkantet og som opsummerer min erfaring. København har i mine øjne den mest spændende madscene i verden med kokke fra alle steder. Det er en ekstremt international madscene, men der mangler et sted, hvor man kan få god mad og vin efter kl. 23.30, og det vil vi skabe.”

Ricardo Marcon har været sommelier på Michelin-restauranten 108 indtil han over en venskabelig snak med Jesper Madirazza-Marcussen – ejer af Gorilla og Pluto – fik idéen med at åbne eget sted.

En pasta vil koste omkring 130 kr. og en hovedret omkring 180 kr

Adresse: Store Kongensgade 34, 1264 København K

Åbningstider: kl 17:30 – 02:00


Book bord på Barabba ➤

You may also like...