Ny restaurant: Nabucco byder på italiensk spise på Frederiksberg

thumb image

Så er der gode nyheder til de madglade på Frederiksberg! Nabucco er navnet på det nyeste skud på stammen inden for det italienske køkken, og her har du meget at glæde dig til. Siden midt august har restaurantens karismatiske ejer, Giovanni Labanca budt glade gæster velkommen til bords.

Essensen af Italien: service, stemning, mad og vin

Glæd dig til en aften helt uden hastværk, hvor du bliver opvartet af husets dygtige tjenere, som har en bred viden indenfor vine fra nogle af de bedste distrikter i Italien. Menukortet byder på velvalgte a la carteretter samt en 3- eller 4-retters menu. Kokkene er naturligvis italienske, ligesom resten af essensen hos Nabucco, og de gør en dyd ud af at servere det bedste, Italien har at byde på: antipasti, primi, secondi og dulce.

Spis dig mæt i kreative fortolkninger af klassikere som carpaccio, fyldte ravioli, spaghetti, formaggio, tiramisu og meget mere.

Opkaldt efter kendt opera

Nabucco er opkaldt efter Giuseppe Verdis store opera af samme navn, som for alvor satte skub i hans karriere. På samme måde håber Giovanni Labanca og resten af teamet, at Nabuccos sans for detaljen og den autentiske smag af støvlelandet kan vække noget i københavnerne. Noget, de ikke vidste, at de savnede.

De olivengrønne vægge, planterne og de flotte egetræsborde er med til at skabe en varm og jordnær atmosfære, som på alle måder vækker appetitten.

Hvor: Falkoner Alle 49, 2000 Frederiksberg


Book her ➤

You may also like...