Bådcafé er blandt Østjyllands favoritter: ‘Byens bedste placering’

thumb image

Som noget helt nyt er Bådcafé i Aarhus at finde blandt de mest populære i Østjylland. Det viser en ny opgørelse fra DinnerBooking.com. 

Det er blevet tid til at gøre gæsternes mange restaurantanmeldelser op for april måned.

I løbet af måneden har vi modtaget over 12.000 af slagsen via DinnerBooking.com, og helt i top med de mest positive anmeldelser i Østjylland finder man endnu engang den nykårede Michelin-restaurant Domestic.

‘Byens bedste placering’

Men som noget nyt på listen finder man nu også Bådcaféen, der er placeret ved Marselisborg Havn.

Og noget tyder på, at det særligt er den gode placering ved Marselisborg, der imponerer gæsterne. Blandt de positive anmeldelser skriver gæster blandt andet:

“Bådcafeen er absolut et af minde foretrukne spisesteder. Der er SÅ hyggeligt, og stedet har byens bedste placering. Jeg anbefaler stedet til alle, og jeg kan ikke vente med at komme ned og drikke et glas kold hvidvin i en solstråle på jeres udendørsservering” – Lotte

“Sød og tilpas hurtig betjening fantastisk beliggenhed og den nye terrasse, den glæder vi os til at sidde på – vi kommer igen – glæder os” – Kirsten

“Rigtig god maritim oplevelse med super god middag og betjening – på gensyn!” – Jens

Top 5 i Østjylland i april 2017

  1. Domestic, Aarhus C
  2. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  3. Kähler Villa Dining, Risskov
  4. Bådcafé, Aarhus C
  5. CANblau Tapasbar Århus, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for april 2017 er baseret på 12,101 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...